„Se scrie KOGAION, dar se pronunță KOJAION!”
No issue detected

Maria2 hours ago
d***********@yahoo.com***.***.***.64
Dle Coja, numele nu sunt deloc intamplatoare. Reprezinta o reflectie a ceea ce suntem noi in Ideal.
Nu stiu ce legatura este intre dvs si muntele sacru, dar avem mulți ” urieși” prin Romania. Inteleptii care sunt capabili sa sintetizeze un volum urias de informatie, astfel incat noi, piticuții, sa putem sa ne hranim informational fara a face indigestie de la ” prea mult”. Eu invat de la mai multi urieși😂. Fiecare dintre dvs aducand spre noi informatie diferita. Trei dintre uriesii mei preferati sunt preotul Dumitru Ichim, parintele Mihail Jar cel bun la inima ca painea calda si ieromonahul Savatie Bastovoi. Ma refer la cei ce inca mai traiesc.
Poate pentru ca-mi plac mirosul de busuioc si tamaie. Poate ca in structurile mele intime sunt mai mult crestina decat orice altceva. Imi plac si povestile cu talc ale islamului, si Modelul Gandhi, imi plac atat de multe in lumea asta incat stiu ca nu ma voi plictisi niciodata.
Nu-mi plac luptele si as prefera ca bărbații sa faca asta. Altfel schimbam rolurile si, in loc de drapelul tricolor, in viitor ne vom trezi cu un drapel unic, in culorile curcubeului.
Iubesc curcubeul dar nu-mi place sa fie confiscat. Se spune ca ingerii au in corpul lor subtil culorile curcubeului. Iar copiii deseneaza toti curcubee.
Cat despre muntele sacru al dacilor…😀 Am auzit ca multi dintre dacii nostri il cauta in planul fizic. Nu-l vor găsi. Este ascuns ochilor orbi. Dacii fac ce au facut si cruciatii plecati in cautarea Potirului. Nu există un Sfant Potir. Fiecare dintre noi suntem Potirul. Depinde cu ce ne împlem cupa.
Evreii au cautat Pamantul Fagaduintei in planul fizic. Nu au reusit. Din acelasi motiv ca dacii si crestinii. Pamantul Fagaduintei nu este pe pamant.
Disperati ca nu pot oferi solutii credinciosilor, papii, popii si sultanii au incercat sa recreeze Paradisul pe pamant. Dar pentru ca au uitat toti de cei necajiti, ramasi in afara provizoriului Paradis, Dumnezeu i-a pedepsit. Sa ramana orbi si surzi la cantecul oceanului informational in care ne nastem si murim. Romanul nu mai este frate cu codrul. A acceptat sa fie rase pădurile si otrăvite apele. Romania Vie l-a scos pe roman in afara sa, la granita dintre Viu si neviu. Si orbecaie romanii…si se plang ca alte neamuri ne subjuga…si dau vina pe altii. Si degenerează romanii ce si-au tradat râul si ramul si au plecat sa faca bani la boierii din occident.