Un rechizitoriu anti Titulescu & alții…

 

Un rechizitoriu anti Titulescu & alții…
12 februarie 2013|Amestecate

TRĂDATORII DE TARA

S-AU INTORS LA FURAT

Anul trecut s-au implinit 23 de ani de la complotul international antiromanesc din decembrie 1989, organizat de iudaismul mondial cu concursul tradatorilor de tara, stabiliti in strainatate inainte de anul 1989 si cu sprijinul complotistilor din tara, in marea lor majoritate: evrei, maghiari, tigani, iudeo-tigani, iudeo-maghiari si sectanti.

Acesti complotisti si tradatori au urmarit in primul rand desfiintarea Romaniei ca stat si a poporului roman ca natiune si in al doilea rand inlocuirea oranduimii socialiste cu o oranduire capitalist-iudaica. Acest lucru a fost posibil datorita guvernului sovietic care ajunsese in mainile evreilor inainte de 1989. Dupa moartea lui Leonid Brejnev si Cernenko, aproape toate esaloanele puterii din Uniunea Sovietica au intrat in mainile evreilor. Pacaliti au fost rusii. Ei au facut copca de la Bucuresti, care peste un an i-a inghitit si pe ei.

Astfel cel mai mare stat din lume, cel mai puternic, un imperiu pe 2 continente, vechi de aproape 1 mileniu, care a dat lumii o civilizatie, o cultura, a ajuns dupa 1991 o semicolonie a iudaismului mondial. Rusii si-au taiat singuri picioarele si daca nu se vor trezi la realitate, peste maxim 20-25 de ani, vor avea soarta pieilor rosii din America. Evreul Gorbaciov a repetat figura facuta de evreul Kerenski in anul 1917 cand i-a predat puterea evreului Lenin, iar el a fugit in Franta cu tezaurul Romaniei si o parte din tezaurul Rusiei. De aceea evreicile din S.U.A. poarta bijuterii din tezaurul romanesc. In anul 1940 cand Franta a fost ocupata de Germania, Kerenski a fugit in S.U.A. cu cele 2 tezaure furate din Rusia.

Lumea nu trebuie sa uite ca tezaurul romanesc a fost dus la Moscova la insistenta lui Nicolae Titulescu, a carui sotie, Ecaterina era evreica rusoaica. Ionel Bratianu a facut o greseala imensa atunci cand a trimis la tratative la Petrograd pe Nicolae Titulescu. In ierarhia primejdiilor nationale, Nicolae Titulescu, se situa, imediat dupa evrei.

Nicolae Titulescu a avut cele mai inalte functii si cele mai mari onoruri si in schimb tot timpul a fost omul strainatatii, impotriva propriei sale Patrii: semnarea art. 7 din protocolul special 1920, presiuni pentru exterminarea Garzii de Fier si in vara 1936 daruirea catre comunistii spanioli a 105 tunuri grele Schneider – Creosot si 30 de avioane de vanatoare Dessault, platite de Statul Roman !!! Pe tot parcursul carierei sale de diplomat autoputernic a fost de partea occidentului in general si de partea iudaismului in special, iar dupa demiterea din functie atat occidentul cat si iudaismul l-au tratat ca pe o coaja de lamaie, de aruncat la lada cu gunoi (vezi cartea “Atentatul din 21 Septembrie 1939 contra lui Armand Calinescu si epoca 1930-1950”, de Dr. Serban Milcoveanu, Bucuresti, 2004, pag. 99). Cu ajutorul lui Nicolae Titulescu, s-a ajuns ca in baza art. 7 din Conventia speciala din 9 decembrie 1919 a Marilor Puteri Aliate, Romania sa fie colonizata cu doua milioane de evrei, care in 1938 posedau sau administrau 80% din banci, 70% din comert si 60% din industrie. Iar pentru camuflarea realitatii s-a operat asa-zisul “recensamant demografic” din 1930 dupa criteriul limbii vorbite la nastere: evreii din Basarabia sa treaca drept rusi, evreii din Bucovina sa treaca drept germani si evreii din Transnsilvania sa treaca drept unguri si Romania sa ramana stat multi-national in curs de descompunere.

Pentru noi Romanii dupa complotul international antiromanesc din decembrie 1989, situatia a devenit mai periculoasa decat cele premergatoare si aproape s-a reusit desnationalizarea Romanilor. Aceasta si datorita complotistilor si tradatorilor externi si din Romania.

In timpul complotului international antiromanesc din decembrie 1989, circula o vorba de duh:”Sa tot faci revolutie cu 600.000 militari rusi, stationati in Ungaria (veniti din RDG), cu 100.000 militari rusi masati la granita Romaniei pe Prut, cu 100.000 de diversionisti-teroristi straini, adusi in tara de Conducerea Securitatii Romane si cu peste 100 de avioane, apartinand fortelor NATO, care survolau teritoriul Romaniei si asteptau un semn sa inceapa bombardamentele asupra obiectivelor militare si civile si asupra populatiei pasnice. Va uita vreodata omenirea aceasta murdarie a celor doi evrei: Gorbaciov si Bush ? ? ?

Totusi trebuie sa fim corecti si cinstiti si sa recunoastem, ca fara concursul complotistilor, tradatorilor si criminalilor din Romania, Iudaismul mondial nu ar fi reusit sa puna mana pe Romania si sa distruga sistmeul socialist din intreaga Europa, inclusiv din Uniunea Sovietica . Sovieticii au fost pacaliti si acest fapt i-a costat. Cel mai puternic stat din lume, cel mai mare stat din lume a ajuns sa fie condus de iudaismul mondial, practic a devenit o colonie evreiasca. Este trist, este dureros, dar este adevarat. De 2000 de ani iudaismul mondial duce o lupta pe viata si pe moarte impotriva principalului sau dusman: crestinismul ortodox. Odata cu desfiintarea sistemului socialist, dupa 1990 a inceput si subminarea bisericii crestine ortodoxe, urmarindu-se desfiintarea religiei crestin-ortodoxe iar popoarele cu aceasta religie (rus, roman, sarb si grec) sa devenina niste robi ai statelor capitaliste. Evreii se lauda ca sistemul capitalist are la baza doctrina iudaica, iar catolicismul este etapa premergatoare a iudaizarii omenirii.

In studiul sau “Problema iudaica” (1843-1844), Marx scrie ca prin capitalism, omenirea intreaga devine iudaica, materialista, idolatra a unui zeu-banul. Prin trasatura sa, capitalismul este anti-social. Socialismul este sensul universal al istoriei. Munca este elementul central al vietii care asigura echilibrul si sanatatea trupeasca si sufleteasca. In socialism, accentul cade pe munca, pe acest element care a asigurat progresul speciei umane. Nu hotia, furtul, gheseftul, camata, dobanda, bijnita, crima, nemunca, aberatiile sexuale, specula, minciuna, coruptia – toate aceste infractiuni care prezinta un grad ridicat de pericol social sunt baza societatii capitaliste (iudaice).

Fisura in sistemul socialist a fost facuta la Bucuresti pentru ca majoritatea cadrelor din Securitate erau evrei, iar Securitatea era subordonata KGB-ului. Securitatea era Stat in Stat, chiar Stat supra Stat, iar Nicolae Ceausescu devenise prizonierul securitatii. Asa a fost posibil ca Presedintele NICOLAE CEAUSESCU, sa fie pus pe fuga si haituit ca un bandit oarecare. Cand si in Uniunea Sovietica evreii au ajuns sa fie majoritari in KGB, si-au preluat puterea, transformarea statului sovietic intr-o colonie evreiasca, a fost un lucru extrem de usor. Evreii din Uniunea Sovietica si-au dat mana cu evreii din Statele Unite ale Americii si au reusit sa distruga Sistemul Socialist din Europa si Uniunea Sovietica si sa devina practic stapanii acestor state. VA UITA VREO DATA POPORUL RUS ACEASTA BATJOCURA SI UMILINTA ??? FEREASCA DUMNEZEU SA SE TREZEASCA URSUL DIN BARLOG

Este adevarat ca si unele Statele Capitaliste (iudaizate) din Europa au facut o propaganda plina de dusmanie impotriva Statului Roman. Imi amintesc ca un post de radio strain in decembrie 1989, transmitea urmatoarea stire:” Daca romanii se vor impotrivi schimbarilor, vor fi bombardati si vor muri, cel putin 400.000 in Bucuresti iar cei ce vor ramanea vor manca sobolani din daramaturi”. De aceea survolau teritoriul Romaniei cele peste 100 de avioane apartinand fortelor NATO. Aceasta este adevarata fata a “eliberatorilor” din decembrie 1989.

Bill Clinton, presedintele S.U.A. in 1992, declara: “am cheltuit mii de miliarde de dolari ca sa doboram comunismul (vezi cartea “Omul se duce, faptele raman” de Ion Coman, fost Ministru al Apararii Nationale, Editura Meditatii, 1994, pag. 22).

Minunea dumnezeiasca a fost ca la ora 9:00 in 22 decembrie 1989 la Universitate, lumea a strigat “JOS COMUNISMUL “. Aceasta a ingrozit pe toti conducatorii lumii si a salvat poporul roman . De aceea represiunea iudeo-comunistilor, a fost asa de sangeroasa pentru ca comunismul a fost o forma mascata de stapanire a omenirii de catre evrei si majoritatea statelor occidentale, inclusiv Uniunea Sovietica, erau conduse de evrei.. Pana atunci nimeni nu protestase contra comunismului. In Romania a fost prima revolutie anticomunista (anti-iudaica) reusita din lume si care a dejucat planul complotistilor internationali si interni.

In revista Lumea nr. 2/2012 a aparut un articol intitulat “Cazul Gogu Radulescu si Loja de la Comana, sub lupa Securitatii”, semnat de general de brigara (r) Aurel Rogojan. In articolul mentionat sunt scrise urmatoarele randuri: “In perspectiva intalnirii secrete de la Malta, dintre George Bush si Mihail Gorbaciov, un grup de 40 de intelectuali de origine romana, stabiliti in strainatate, dintre care peste 30 de etnie evreiasca, au adresat o scrisoare celor doi lideri mondiali, precum si Presedintelui Frantei Francois Mitterand, sugerand o interventie sovietica in Romania pentru inlaturarea lui Nicolae Ceausescu. Realitatea ulterior, constatata este ca o asemenea intelegere a fost realizata, ea fiind cunoscuta de unele figuri importante ale evenimentelor din decembrie 1989”.

Am fost curios sa aflu si eu numele semnatarilor scrisorii si cu totul intamplator am descoperit-o in cartea “Operatiunile Melita si Eterul. Istoria Europei Libere prin documente de securitate” de Mihai Pelin, Editura Compania Bucuresti.

Scrisoarea este reprodusa integral in cartea “Ultimul deceniu Comunist. Scrisori catre Radio Europa Libera, II, 1975 – 1989, Editura Poliron, 2012, de Gabriel Andreescu si Mihnea Berindei.

Reproduc mai jos lista semnatarilor scrisorii: Era vorba de Wolf von Aichelburg, Ioana Andreescu, Leonid (Mamaliga) Arcade, Nicolae Balota, Daniel Boc, Andrei Brezianu, Nina Cassian, Theodor Cazaban, Matei Calinescu, Andrei Codrescu, Ilie Constantin, Antonia Constantinescu, Dan Cristea, Serban Cristovici, Dan Culcer, Ioan Petru Culianu, Virgil Duda, Roxana Eminescu, Constantin Eretescu, Dinu Flamand, Helmuth Fraundorfer, Victor Frunza, Sanda Golopentia, Paul Goma, Vintila Horia, Emil Hurezeanu, Virgil Ierunca, Marie-France Ionescu, Gelu Ionescu, Rodica Iulian, Adina Keneres, Miron Kiropol, Sonia Larian, Monica Lovinescu, Maria Mailat, Cella Minarth, Herta Muller, Damian Necula, Bujor Nedelcovici, Ion Negoitescu, Virgil Nemoianu, Oana Orlea, Alexandru Papilian, Alain Paruit, Mihai Pupazan, Lucian Raicu, Petru Romosan, Horia Stamatu, Victor Ieronim Stoichita, Sanda Stolojan, Mariana Sora, Marin Tarangul, Sanda Tirziu, William Totok, Dorin Tudoran, Andrei Ujica, Mihai Ursachi, Ion Vianu si Richard Wagner.

Este regretabil si chiar dureros ca printre semnatorii scrisorii sunt si 3-4 romani, ademeniti de propaganda tarilor capitaliste (iudaice).

Cartile lui Mihail Pelin au deranjat pe multi tradatori de tara si de neam, pe multi neoameni implicati in complotul international antiromanesc din decembrie 1989. Mihai Pelin a fost un mare nationalist, un adevarat patriot roman. Dupa 1990 el impreuna cu alti nationalisti au infiintat ziarul “Natiunea” al carui redactor sef a fost o perioada indelingata. Mihai Pelin a incetat din viata la 14 decembrie 2007, intr-un anonimat adanc si este inmormantat in Cimitirul Straulesti II, Bucuresti, figura 86, loc. 285. Ultima carte a lui “Saptamana Patimilor” i-a grabit sfarsitul . N-a avut loc de inmormantare in cimitirul Belu ortodox, din cauza alogenilor care au invadat si cimitirele. Recent am vazut ca si mormintele lui Mihai Eminescu, George Cosbuc, Ion Luca Caragiale au fost inghesuite de niste alogeni, care nu au nici semnul crucii pe monumentele funerare. Chiar si mormantul lui Liviu Rebreanul din cimitirul Bellu Ortodox a fost indesat de monumentul funerar a fostului agronom Trita Fanita, cunoscut in lumea afaceristilor lui, sub apelativul de “Fane Papareata” (Ce origine etnica o fi avut acest “Fane Papareata”?) Cel putin in cimitirul Straulesti II, in parcela scriitorilor, fig. 10, trebuia inmormantat Mihai Pelin. Dar nici aici nu a avut loc, din cauza unora, precum N. Carandino (1905-1996), cel care a blamat Romania si poporul roman. Este ridicola cartea lui N. Carandino, intitulata “File de istorie”, in care publica amintirile lui de detinut la inchisoarea din Sighet. Printre alte murdarii la adresa istoricului academician Gheorghe I. Bratianu, scrie ca savantul s-a spanzurat cu un cearceaf din care a facut un fel de franghie. Savantul n-a avut nici macar cearceaf. Si ca acest N. Carandino, s-au intors multi antiromani. Dupa decembrie 1989 se urmareste pe langa deposedarea statului roman de toate bogatiile si vinderea lor la alogeni, in special evreilor si distrugerea mormintelor romanilor pentru a sterge orice urma de existenta a romanilor pe meleagurilor lor stramosesti. Bunurile statului care nu au putut fi vandute strainilor, au fost distruse iar romanii au inceput sa fie alungati din patria lor, pentru a se putea crea un nou stat Israelul European. Aceasta a urmarit iudaismul mondial de aproape doua sute de ani. Nu trebuie uitat ca cei mai ostili de la Conferinta de Pace de la Paris (1919-1920) au fost americanii. Delegatia americana era formata din 30 de persoane, din care 27 evrei si 3 anglo-saxoni. Deosebit de ostil ne-a fost evreul Lansing, Ministrul Statelor Unite, care, invocand argumente etnografice rau intrebuintate, fiind putin documentat, cerea chiar retrocedarea Cadrilaterului. Aparitia americanilor la Conferinta a facut ca hotarele promise Romaniei sa sufere stirbirii simtitoare si foarte pagubitoare, interesele si viitorului neamului romanesc. Asa Romania a pierdut Banatul de Sud si Crisana de Vest. Experienta trecutului ne invata sa fim prudenti, pentru ca nu trebuie uitata atitudinea iudaismului american in timpul complotului international antiromanesc din decembrie 1989, care lupta pentru desmembrarea Romaniei si desfiintarea Romaniei ca stat si a poporului roman ca natiune. Mai avem o singura sansa pentru a scapa de sclavia pe care ne-a adus-o iudaismul mondial, trezirea ursului rus din barlog.

In Romania, comunismul a fost o forma mascata de stapanire a romanilor de catre evrei. Cand nationalismul a invins comunismul, evreii au inceput sa emigreze in toate cele patru zori. O parte din ei, din localitatile unde se stabilisera, au inceput o campanie de denigrare a Statului si Poporului Roman. Presedintele Nicolae Ceausescu a conceput revolutia culturala care a constat in deiudaizarea Romaniei. El s-a inspirat de la chinezi, unde revolutia culturala, a fost derusificarea Chinei. De aici a izbucnit ura evreilor impotriva lui Nicolae Ceausescu si a poporului roman.

Este un paradox in Romania, dupa prima revolutie anticomunista (anti-iudaica) reusita din lume, conducerea statului a intrat tot in mainile evreilor si a fiilor si nepotilor lor. De aceea represiunea a fost asa de sangeroasa in decembrie 1989. Tradatorii de tara care s-au intors in Romania, impreuna cu strainii (majoritatea evrei), au furat aproape toate bogatiile tari, iar cele care nu s-au putut fura, le-au distrus. Ei vor sa stearga orice urma de existenta a neamului romanesc pe meleagurile noastre stramosesti. La acesti tradatori de tara ar trebui ca sute de ani, lor si urmasilor lor, sa nu li se permita intrarea in Romania. Pentru ca este o crima sa scuipi unde ai mancat o paine. Cum poti sa scuipi in tara care te-a primit, te-a adapostit, te-a hranit, te-a protejat , te-a imbogatit, te-a civilizat ??? Aceasta este recunostinta evreiasca???

Acum evreii, au inventat un substituit, o noua forma de internationalism, “modialismul” sau “globalismul”, care preia de la marxismul original, cele doua obiective majore: desfiintarea natiunilor ca entitati ontologice si subminarea Bisericii Crestine prin ecumenism, ofensiva sectelor si aproprierea de iudaism prin actiuni menite sa transforme crestinismul apostolic in iudeo-crestinism.

Romanii, daca nu se vor trezi peste maxim 25 de ani, vor disparea din istorie. Vor deveni ca niste grupuri etnice razlete, ratacite in istorie, fara Patrie.

Ne meritam soarta. Vorba profesorului NICOLAE IORGA: un popor ridicol si criminal de tolerant (vezi cartea “Problema evreiasca la Camera” 1910). Referitor la tradatorii de tara si de neam, Nicolae Iorga spunea “Daca n-am putut plati atunci raul ce ni s-a facut, de-atata s-avem grija sa nu uitam”. Este mai mult decat dureros pentru ca in Romania, dupa 1989 a invins din nou iudaismul. Lumea se descretineaza, se salbaticeste, se iudaizeaza si se indreapta spre autodistrugere. Asa va disparea din istorie poporul roman vechi de peste 7000 de ani. Cu toate ca nationalismul a invins comunismul in Romania, romanii in decembrie 1989 si-au taiat singuri venele de la gat si au deschis usile la talharii care au invadat tara si care urmaresc ca Romania sa fie lichidata ca stat si poporul roman ca natiune.

10.02.2013 TUDOR VOICU