Tot mai multe tabere naționaliste au loc pe teritoriul României și al Europei

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 1, 2021

Tot mai multe tabere naționaliste au loc pe teritoriul României și al Europei

O nouă generație se pregătește să ia hățurile destinului în propriile mâini. Tineretul se dezvoltă în spirit naționalist și se antrenează pentru misiunea sa istorică, la noi și în întreaga Europă.

 

Imagini de la tabăra identitară franceză.

În România pe 11 august se organizează tabăra pentru adolescenți “Nicolae Purcărea” de către Fundația Gogu Puiu (Haiducii Dobrogei) și Școala de Supraviețuire REDUTA, ce vin sa întregească, prin conținutul lor practic, educația și formarea caracterelor copiilor noștri, să ajute la găsirea reperelor, la preîntâmpinarea pericolelor și adicțiilor juvenile, să incite sufletul tânăr spre căutarea vocației și virtuților cardinale, spre trezirea conștiinței, a recunoașterii și cinstirii eroilor neamului, a perenizării valorilor creștine prin fapte concrete.

Asociația Noua Dreaptă a organizat tabăra naționaliștilor europeni în Italia, iar luna trecută Comunitatea Identitară a organizat Tabăra Identitară. Tineretul se dezvoltă în spirit naționalist și se pregătește pentru misiunea sa istorică.

Via ComunitateaIdentitară:

În perioada 16-18 Iulie 2021 s-a desfășurat prima tabără a Asociației Comunitatea Identitară România, în apropierea municipiului Sighișoara (Jud. Mureș). Tabăra a avut loc pe o vale izolată, fără semnal de telefon sau conexiune la internet, membrii organizației rupându-se pentru câteva zile de distracțiile lumii moderne și dedicând acest timp camarazilor și Patriei.

În cadrul evenimentului a fost prezentat bilanțul acțiunilor Comunității Identitare de la înființare și până în prezent, activitate de care suntem mândri, mai ales având în vedere că de mai mult de un an, politicienii corupți țin țara în stare de alertă sau stare de urgență, încălcând drepturile fundamentale ale cetățenilor, restricționând majoritatea evenimentelor publice și oprind libera circulație. În ciuda dificultăților, asociația noastră s-a dezvoltat în această perioadă. Totodată, au fost discutate și stabilite planuri și proiecte pentru viitor.

Camarazii participanți la tabără au spus rugăciuni, au citit cărți de ideologie naționalist-creștină, au stat în jurul focului de tabără și au cântat cântece patriotice, au participat la ședințe organizatorice și la o conferință pe teme incorect politice. Au fost desfășurate activități sportive, de instrucție militantă, drumeții prin pădure și activități recreative variate. În ultima zi ne-am deplasat în Sighișoara, la Biserica Sfânta Treime și în cetate, locul de naștere a marelui voievod Vlad Țepeș.