Alexandru Muraru impreuna cu guvernul Citu au decis sa deschida un Muzeu al Istoriei și Culturii Romilor chiar în 2 august, ziua comemorării asa zisului Holocaustul împotriva Romilor pentru 25 000 de asa zisi ,,romi” expulzati in Transnistria. Pentru asa ceva va demara un program pilot de spalare a creierului pe copiii romanilor numit „Holocaustul împotriva Romilor – Samudaripen” – realizat cu coordonarea Ministerului Educaţiei Naţionale, cu participarea Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului în România – Elie Wiesel, cu Agenţia Naţională pentru Romi . Deci, o intreaga armada de profitori si de abonati la banii publici ca asistati sociali de lux ca un nou NKVD pe modelul sovietic cand ii lua pe basarabeni si ii ducea la mumia lui Lenin .
Experimentul psihologic pentru stergerea identitatii copiilor de romani si pentru cultivarea antiromanismului ca dogma sub semnul culpabilizarii e condus de Centrul Wiesenthal cu o intreaga armata de consilieri sovietici, scuze, de la Agentia Nationala pentru Romi – fabrica de diplome doar pe considerente etnice.
Concluzii
Centrul Wiesenthal incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului pentru ca nu au acordul semnat al parintilor si asa ceva e un abuz prin care isi asuma si responsabilitati penale si civile. Centrul Wiesenthal nu are acordul semnat parintilor ca sa se foloseasca de copiii in experimente psihologice , sociale si etnice de spalare a creierului motiv pentru care avocatul poporului e obligat sa se autosesizeze si sa-i trimita in judecata pe initiatorii acestui program pilot psihologic la fel si CNCD-ul pentru ca in fapt reprezinta discriminare ca o asociatie etnica sa profite de copiii si sa-i umileasca pe motive etnice- pe romani.
https://www.g4media.ro/reprezentantul-guvernului-pentru-combaterea-antisemitismului-si-xenofobiei-anunta-primele-demersuri-pentru-infiintarea-unui-muzeu-al-istoriei-si-culturii-romilor.html