Suntem din ce în ce mai proști?

2022-06-14T18:54:40+03:0014 iunie 2022|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

7 Comments

 1. Maria 16 iunie 2022 la 6:16 am - Raspunde

  E vorba despre egregori. Egregorul este o constructie mentala a oamenilor. Religiile degenereaza atunci cand oamenii incep sa se roage la propriile constructii mentale despre Dumnezeu.
  Dl Florian Colceag isi cunoaste bine genialii pregatiti ca sa se manifeste ca spirite creative in Romania. Sau unde doresc,,dar e păcat ca nu se pot manifesta in Romania, tara care i-a nascut. Romania fiind ocupata de prosti care au construit un egregor ce ne limiteaza pe toti in a ne manifesta.
  E cerc vicios. Poporul needucat si lipsit de bunul simt pe care ti-l pot oferi si educatia dar si spiritualitatea a votat de doua ori Basescu. Locul genialilor romani cu un potential creativ urias a fost luat de o Elena Udrea ce si-a implinit pohta de a se juca de-a politicianul. Cand ai o garderoba plina cu haine scumpe trebuie sa o si etalezi. Si ce prilej mai bun pentru gaina ajunsa politician de a-si flutura penajul colorat decat la parlament? Sau prin ministere? 🤣🤣
  Suntem condusi de gaini care cotcodacesc o părăsească ce seamana din ce in ce mai putin cu limba romana dulce ca mierea.
  Daca nu ar fi de plâns văzând cum gainile duc țara de râpă, as tot rade si scrie povesti. Personaje care sa ma inspire sunt foarte multe!
  Dar e de plâns, fratilor. Chiar e de plâns. O tara superba cu potential urias condusa de idioti!

  • nicu cohen 17 iunie 2022 la 9:19 pm - Raspunde

   Politicienii nu sunt idioti , ci tradatori de tara , crima care in mod normal se pedepsete cu moartea .
   Pina cind poporul nu va pricepe ca conducerea tarii este formata din dusmani ai poporului care vor sa-i extermine , nu va incepe nici o eradicare a tradatorilor , nici o vindecare a abuzurilor si a crimelor comise de Guvernati incepind de la Agentii SRI vinduti serviciilor straine si continuind cu Primari , Prefecti , Deputati , Senatori , Ministri si Presedinte .

 2. carolina gunderode 15 iunie 2022 la 10:54 am - Raspunde

  „Ce ascunde această dorință de a menține un astfel de control al societății cu orice preț? “, a mai întrebat europarlamentarul Gilbert Collard.

  „Ce este această obsesie, acest fetiș bolnav? »

  https://www.francesoir.fr/politique-monde/covid-19-l-union-europeenne-prolongera-le-passe-sanitaire-europeen-jusqu-en-juin
  Titlul articolului:
  Covid-19: Uniunea Europeană va prelungi permisul european de sănătate până în iunie 2023
  Autor(i)
  FranțaSeara
  Publicat pe 14 iunie 2022 – 17:50
  Imagine
  permis european de sănătate
  Regulamentul de implementare a acestui certificat comun de sănătate urma să expire pe 30 iunie.
  Olivier Morin/AFP

  Parlamentul European și Consiliul au convenit luni, 13 iunie, să prelungească până în iunie 2023 regulamentul privind certificatul digital Covid al UE pentru călătoriile în interiorul Uniunii, au comunicat instituțiile europene. Deși această decizie nu are la bază nicio bază științifică, eficacitatea permisului de sănătate nefiind evaluată, acesta va fi deci reînnoit pentru încă un an. Acordul politic trebuie să fie adoptat în mod oficial de către Parlamentul European și Consiliul UE (reprezentând statele membre), pentru aplicare până pe 30 iunie.

  De fapt, doar Franța și Portugalia mai solicită acest lucru pentru călătorii care sosesc din alte țări membre ale Uniunii.

  De reamintire, în Franța, Emmanuel Macron nu exclude posibilitatea returnării certificatului digital până în toamna viitoare.

  Vezi și: Cartea de vaccinare: Emmanuel Macron își anunță posibila revenire „în toamna viitoare”

  „Situația epidemiologică se poate schimba rapid”

  Regulamentul privind implementarea unui cod QR în statele membre UE în vederea controlului atestării unei vaccinări împotriva Covid-19, a unui test negativ sau a unei infecții în ultimele șase luni, a intrat în vigoare la 1 iulie 2021. și urma să expire pe 30 iunie 2022. Cu toate acestea, Comisia Europeană și-a anunțat în februarie dorința de a-l prelungi cu un an.

  „Situația epidemiologică se poate schimba rapid, iar certificatul digital Covid al UE a fost un instrument cheie pentru a ne ajuta să trecem peste situații fluctuante”, a declarat Didier Reynder, comisarul european responsabil cu dosarul. Și să adaug: „Suntem hotărâți să revenim la libera circulație fără restricții și salutăm decizia luată de unele state membre de a ridica toate restricțiile de călătorie, inclusiv prezentarea unui certificat Covid”. Cu toate acestea, „acordul de astăzi ne va ajuta în continuare să facilităm călătoriile libere și sigure, în cazul în care o creștere a infecțiilor obligă statele membre să reintroducă temporar restricții”, a conchis el.

  „Ce este această obsesie, acest fetiș bolnav? »

  Deloc surprinzător, acest acord politic nu a eșuat să stârnească indignarea utilizatorilor de internet. Reamintind că instrumentul digital nu și-a demonstrat ineficacitatea în transmiterea virusului, actrița și cronicarul franco-american Béatrice Rosen a pus sub semnul întrebării aceeași ardoare a acestor instituții în lupta împotriva tuberculozei, tutunului, diabetului, cancerului. „Ce este această obsesie, acest fetiș bolnav? ea a intrebat.

  La rândul său, europarlamentarul Gilbert Collard a denunțat menținerea „controlului societal” în timp ce „virusul dispare”. „Ce ascunde această dorință de a menține un astfel de control al societății cu orice preț? “, a mai întrebat el.

  În fine, președintele Patrioților, Florian Philippot, i-a încurajat pe cei care îl urmăresc pe Twitter să se gândească la această decizie „susținută de macronie” atunci când vor merge la vot în turul doi al alegerilor legislative programate pentru această duminică.

 3. G 15 iunie 2022 la 10:32 am - Raspunde

  De asta e pe val protocronismul, ideologie de gen, înlesnirea unor valuri imense de imigranți, și multe altele.

 4. nicu cohen 14 iunie 2022 la 11:09 pm - Raspunde

  CD a pus pe tapet un articol de ce oamenii sunt prosti , numai ca nu i s-a acordat atentie articolului lui . Aproape tot ce ati invatat la Scoala a fost minciuna , informatii frauduloase destinate distorsionarii voastre mentale si limitarii capacitatii voastre de a rationa logic . Oamenii sunt dogmatizati , si ce e mai rau este ca la rindul lor paseaza dogma si frauda si progeniturilor lor .

  • Maria 16 iunie 2022 la 6:25 am - Raspunde

   https://mariadakhel.blogspot.com/2014/01/sfanta-flu-flu-si-partenerul-ei-sfantul.html?m=1

   Gratie internetului am studiat multe grupuri. Daca durerea de cap văzând atata prostie nu te doboară prea curând iti poti face o idee despre prostia spirituala a romanilor. Si, crede-ma, crestinii sunt inca bine. Nu ai idee ce e in grupurile new age, NLP si restulu grupurilor populate cu daci dornici de paranormal si alte lighioane ce au ales sa schimbe vesmintele de om cu penajul de gaini si papagali.
   De pe coliva romaneasca lipsea spiritualizarea intensiva facuta prin tot felul de scoli de asa zisa initiere. Si asa am ajuns sa fim prosti….

 5. CD 14 iunie 2022 la 7:58 pm - Raspunde

  Raspunsul la intrebarea “Cat va dura razboiul cu Ucraina?” nu este usor de dat.
  Probabil ca va dura cat timp dolarul va mai sta pe piata cu o valoare acceptabila.
  Razboiul de atritie pornit de SUA si aliatii NATO impotriva Rusiei s-a intors impotriva aliatilor si toate sanctiunle au avut nu numai efecte negative pentru cei ce le-au pus dar au mai adus si la castiguri considerabile ale comertului rusesc.

  La ritmul la care SUA doneaza dolari Ucrainei este pacat sa nu se mentina razboiul in mers lent, alimentat cu dolarii din ce in ce mai devalorificati.
  Au rusii vre-un motiv sa se grabeasca, atata timp cat visteria lor incaseaza masiv iar rubla este mai stabila si mai cautata ca oricand si mai mult decat orice alta moneda?

  Rusii curata si denazifica serios teritoriile Donbasului emitand noi pasapoarte si inregistrand administrativ populatia, ce are acum noi autoritati si noi conducatori.
  Rusii sunt ocupati cu organizarea teritoriului, oferind imediat populatiei conditii decente de trai, trecandu-se imediat la refacerea obiectivelor distruse in razboi.

  Republicile Lohansh si Donetk sunt considerate de Rusia republici independente si inca nu se stie daca rusii au de gand sa se opreasca la Dombas sau va lua si teritoriile din sud. Au fost ale Rusiei si populatia este majoritar rusa, deci nu ar fi un nou Kosovo.
  CD

  SUA VOR TRIMITE LUNAR 1,5 miliarde USD ÎN UCRAINA
  – desi propria inflație este în creștere
  De O Burnoy

  Rezerva Federală a SUA se luptă în prezent să facă față inflației în creștere a țării, care a început să atingă cote nemaivăzute de zeci de ani în noiembrie 2021.
  Adjunctul secretarului de stat adjunct al SUA pentru Afaceri Europene și Eurasiatice, Dereck Hogan, a promis că în „următoarele patru până la cinci luni”, administrația Biden va aloca aproximativ 1,5 miliarde de dolari lunar pentru sprijinul guvernului ucrainean, într-o declarație care vine pe măsură ce inflația a crescut. nu a dat semne de relaxare în America.

  Vorbind luni la o conferință a grupului de studii Wilson Center din Washington, Hogan a spus că de la începutul operațiunii militare speciale a Rusiei în Ucraina, pe 24 februarie, aproximativ 53,6 miliarde de dolari în asistență, inclusiv ajutor militar, au fost alocate Kievului de către Kiev. Casa Alba.
  În afară de dificultățile economice prin care trece SUA, cu inflația și prețul mediu al gazelor atingând noi maxime record, jurământul vine în urma îngrijorărilor reînnoite că banii americani ar putea fi „deturnați” sau „furați”. Luna trecută, senatorul republican Rand Paul a cerut responsabilitate fiscală pentru bani, argumentând că „dacă nu punem capăt nebuniei fiscale, o zi de socoteală așteaptă” SUA.

  Împrumutul-închiriere al lui Biden: SUA vor sacrifica ucrainenii la cifre incredibile, spun observatorii
  Wall Street Journal (WSJ) a citat oficiali americani care avertizează că, deși nu există cazuri de abuz, sunt necesare mai multe eforturi pentru a preveni eventuala utilizare abuzivă a banilor.

  John Sopko, inspectorul general special pentru reconstrucția Afganistanului, a declarat WSJ în acest context că „chiar dacă este o cauză nobilă, vor exista furturi, […] abateri, […]” și „[…] decizii stupide fiind făcut”.
  Remarcile au fost precedate de semnarea în mai a unei legislații a președintelui Joe Biden pentru a sprijini Ucraina cu alte 40 de miliarde de dolari în asistență SUA, cu obiectivul de a sprijini Kievul până în septembrie. Ea depășește o măsură de urgență anterioară, care a oferit 13,6 miliarde de dolari.

  Legislația autorizează Departamentul Apărării să cheltuiască aproximativ 20 de miliarde de dolari pentru asistență de securitate pentru Ucraina, inclusiv furnizarea de echipamente militare. Proiectul de lege ar oferi, de asemenea, aproape 9 miliarde de dolari în asistență economică, peste 4 miliarde de dolari în ajutor umanitar și alte 4 miliarde de dolari în finanțare militară străină prin Departamentul de Stat.

  Parlamentarii Senatului au adoptat proiectul de lege cu un vot de 86-11, opoziția venind din partea senatorilor republicani, inclusiv Rand Paul și Josh Hawley, care și-au exprimat îngrijorarea cu privire la impactul potențial al legislației asupra economiei SUA și a altor priorități interne. Paul a amânat anterior încercările de a accelera proiectul de lege, invocând îngrijorări legate de cheltuirea de miliarde de dolari pe Ucraina, pe fondul inflației în creștere și a perturbării lanțurilor de aprovizionare din SUA.

  Datele Departamentului Muncii din SUA, publicate la sfârșitul săptămânii trecute, au arătat că inflația din America a atins o rată anuală de 8,6% în mai, cel mai prost astfel de indice din decembrie 1981.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top