Fostul presedinte al CNAS:
”NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID”
”Te voi salva copile! Sunt părintele tău!
Normal că am mulți prieteni medici. Și este natural să avem păreri divergente în ceea ce privește vaccinarea. Atunci când pun întrebări pertinente bazate pe cunoștințele acumulate nu am primit răspunsuri convingătoare de la nici un coleg care să mă convingă să mă vaccinez. Lăsați propaganda. M-am vaccinat și mi-am vaccinat copiii cu toate vaccinurile pe care le-am considerat a fi necesare. Dar aici s-a terminat cu încrederea în sistemul din care și eu fac parte. O spun clar și răspicat: NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID” scrie pe Facebook fostul președinte al CNAS, chirurgul Lucian Duță.
”Asta e convingerea mea și asa voi face. Și am argumente :
- Ni s-a spus că dacă ne vaccinăm vom reveni la o viață normală. Fals: cei vaccinați transmit boala la fel ca cei nevaccinați. Adică sunt la fel de periculoși pentru societate ca cei nevaccinați. Cu alte cuvinte contacții vaccinați ar trebui să stea în carantină la fel ca cei nevaccinați!
- NU există efecte secundare ale vaccinului. Fals: ba da, există. Pe termen scurt aceste efecte sunt prezente uneori chiar dacă sunt negate (unele chiar fatale ). Pe termen mediu și lung efectele sunt necunoscute!
- Vaccinul oferă protecție împotriva transmiterii bolii sau a manifestării propriu-zise. Fals: boala se transmite așa cum am menționat de către vaccinați, iar simptomele pot varia de la om la om!
- Două doze sunt suficiente pentru a putea reveni la viața normală. Fals: Ni se spune acum că trebuie a treia doză pentru a spera că va fi bine. Cu ce efecte? Nimeni nu știe!!!
- Există tratament pentru cei care fac boala, dar ni se ascunde acest lucru. Adică poți alege dacă vrei să faci vaccin sau să te tratezi (efectul este spectaculos în prima zi de administrare a anticorpilor monoclonali )! Nu există nici un efect secundar dacă te tratezi cu acești anticorpi, iar rata de vindecare este aproape de 95%!!!
- Nu doresc nimănui dintre colegii mei să suspicioneze vreodată că boala copiilor lor se datorează ignoranței și lașității de care dăm dovadă acum.
- Nu mai mințiți. Ați furat destul și v-ați îmbogățit destul din frica noastră. Unii au plătit cu viața lor dorința voastră de a ne asupri. Vrem tratamente eficiente pe care știm sigur că le aveți. Și pe care voi vi le administrați pe ascuns!
- Suntem datori să ne apărăm copiii. Altfel, am trăit degeaba!” mai scrie medicul.
dutza , visan , piperea , severin … , mai ramine sa citim pareri ale lui base , joha , citzu , tari ,ponta …
GERMANIA, MOTORUL EUROPEI TEMPORAR FĂRĂ ȘOFER
– Asa ca la revelion Madame Merkel va apare la televizor pentru a XVII-a oara sa ureze doicilor/nemtilor: La multi ani!
Agregat de CD
Nemții au optat pentru predictibilitate si stabilitate, aparent.
Aparent pentru ca de fapt nimeni nu cunoaste exact cum au votat nemtii, asa cum nu se stie cum au votat americanii, sau romanii si toti care voteaza si folosesc softurile/programele americane sau rareori indigene de a centraliza rezultatele de la sectiile de votare.
Pentru ca voturile raman secrete, iar rezultatele sunt cele dictate de bankeri, nu este tocmai o treba placuta sa analizezi de ce votantii au avut anumite optiuni pentru care pot fi felicitati sau blamati, treaba pe care o fac insa cu ardoare analistii pe la TV incredintandu-ne ca votantii chiar isi vad rezultatele reale ale votului.
De aceea randurile de mai jos sunt doar aspecte de joc politic pe o partitura déjà scrisa in asa fel ca toata lumea sa fie multumita sau nemultumita in functie de expectatiile pe care le-a avut. E greu sa impaci toata lumea si e periculos sa avantajezi o partida puternica, dezbinarea insa aduce o stabilitate, o siguranta in procesul de manipulare. Va dura mult pana se vor face si verifica aliantele si atribuirea de scaune in guvernul de la Berlin, ocazie ce o va tine pe madam Merkel in scaunul ei si agenda noului guvern va incepe probabil pe la anu’.
PSD și CDU care au format actuala coaliție au adunat împreună 50% din voturi!
Ca sa vezi ce coincidenta, n’a castigat nici un partid, dar nici o coalitie dualista, trebuie sa fie coalitii tripartite pentru a avea o minora majoritate. Aceiasi shema de rezultate aplicata convenient peste tot.
Previzibil seful PSD Olaf Scholtz, zis Scholzomat, ministrul de finante din fostul guvern are sansele cele mai mari sa o inlocuiasca pe Merkelina si asa si trebuie, caci a trecut pe la finante, ca si Citzu si este obisnuit cu CRIZA “ca minoritaru, ca sa nu dau nume, cu scanteia”. Deci predictibilitate, stabilitate si continuitate; ce-si poate dori mai mult neantu’?
Poporul german a fost martorul unui nivel inegal de prosperitate de-a lungul erei Merkel ei au bâjbâit in directii nemai incercate in stradania de modernizare nu atat la locul de munca cat in viata, acasa, unde pana si Internetul este mai incet decat in Albania. Infrastructura cam invechita a fost si mai mult ruinata de inundatiile din vara, dandu-le nemtilor teme de meditare.
Pe de alta parte Merkel le-a asigurat nemtilor linistea, ea a fost privita ca “șoferul” Europei, iar ei au pus, calm si hotarati, cum le este felul, carbuni la “motorul” Europei.
Le Figaro a scris: „Germania amenințată de instabilitate politică. Germania riscă să devină din ce în ce mai greu de guvernat”.
Ca tot francezul spera ca Europa sa-si schimbe soferul, … capra vecinului. Merkel este privita ca o persoana de pura conjuctura, care nu a adus nimic creator sau novator in Europa pe care doar a șofat-o. spre deosebire de predecesorii ei.
Konrad Adenauer a adus integrarea postbelica a Germaniei in comunitatea internationala si a pus bazele UE. Willy Brandt – „Ostpolitik”-ul a dus la relatia bine balansata cu fosta Uniune Sovietică, Helmut Kohl a construit inspirat pe moștenirea lui Brandt și a realizat strălucit reunificarea Germaniei.
Marion Van Renterghem, jurnalist francez care a scris o carte despre Merkel, a scris în ziarul The Guardian: „Ea a intrat în politică pe un capriciu imediat după căderea Zidului Berlinului. Un chimist obișnuit, lipsit de abilități oratorice, carismă, viclenie politică sau chiar orice agendă particulară. Iar la 35 de ani, s-a trezit, printr-o ciudățenie a istoriei, în locul potrivit, la momentul potrivit. Reforma ambițioasă nu este cu siguranță în ADN-ul ei și, din fericire, nu a fost prioritatea pe care i-au cerut-o vremurile. Merkel a arătat că este mai mult un manager decât un vizionar”.
„Cu toate acestea, pe lângă faptul că a gestionat fiecare criză care i-a venit în cale, ea a restabilit prosperitatea germană… Era la locul potrivit la momentul potrivit”.”
Din portretul desenat mai sus rezulta o asemanare cu fizicianul nostru, la fel de inspirat si creator, dar nu si manager si nu a adus prosperitate Romaniei, in schimb a venit cu o agenda personal-turistica de invidiat.
Dar, în analiza finală, ceea ce iese în evidență în marea moștenire a lui Merkel este busola morală pe care a avut-o pentru a se ghida și naviga în politică. Câți lideri mondiali vor da dovadă de curajul moral de a rosti aceste trei cuvinte „Wir schaffen das” (vom face asta) pentru a cere țării sale să ia un milion de refugiați? Noroc ca fizicianul nu a avut ambitii de milioane.
Plecarea lui Merkel va aduce o continuare a mercantilismului german dictat de Deutche Bank, care de fapt e kosher. În politica externă, accentul se va pune pe dansul cregrafiat diplomatic cu Rusia și China.
Cotidianul de afaceri rus “Vedomosti” scrie că alegerile vor revizui peisajul politic din Germania și vor declanșa o „schimbare politică. Nu va exista niciun progres în relațiile cu Rusia după ce se va forma guvernul de coaliție – pragmaticismul economic, în ciuda dificultăților existente, va fi menținut, în timp ce criticile motivate ideologic vor fi oarecum relaxate dacă PSD va domina…”
Agenția de știri chineza Xinhua a informat că rezultatele alegerilor „au indicat un parlament mai fragmentat”. Acesta a subliniat prognosticul liderului PSD Olaf Scholz potrivit căruia ar încerca să formeze o așa-numită coaliție „semafor” cu Partidul Verde și FDP „este văzut ca fiind cel mai probabil.
Marea întrebare este cum va conduce “coaliția semafor” de la Berlin Uniunea Europeană. Acest lucru va fi foarte important acum cand UE însăși își recalibrează busola, cand euro-atlanticismul este în scădere, iar încrederea Europei în conducerea transatlantică a Statelor Unite s-a diminuat considerabil.
O coaliție condusă de PSD este o veste proastă pentru Washington – și reacția spontana a președintelui Biden a arătat-o.
„SĂ FIU AL NAIBII”, a reactionat Biden la rezultatul crucial al alegerilor germane.