NP
34 aprobate
ealucin@yahoo.ro
78.96.87.191
.
.
Aceasta este o „stire” fabricata pe 30 iunie (IN CONTINUAREA ALTORA FALSE PE CARE LE-ATI MAI POSTAT SI VI S-A DEMONSTRAT CA SUNT FALSE):

Sunt postate de acelasi site din care tot publicati de la nesimtitul „Mihai” (Marius Sumedrea ?), de site-ul Real Raw News, care insa anunta clar ca stirile sale sunt plasmuri „educative”, umoristice sau satire:
Situl arata la Disclamer ca fabrica stiri interesante, deci INVENTEAZA:

Postacul „Mihai” este ori un psihopat ori un iresponasbil lipsit de discernamant, sau un bandit nesimtit. Oricum reuseste sa-si bata joc cu mare succes de blogul ioncoja.ro
Site-ul strain a spus la Discelaimer ca publica inventii, ca sa nu fie inculpat legal pentru minciuni.
In Romania „stirile” acestea false sunt repostate de diversionistul – disperat sa faca bani astfel – Marius Sumedrea, care cere la randul lui bani de la public, indicand contul sau bancar, dar ascunzand faptul ca „stirile” acestea sunt inventii si minciuni, cum recunoaste sursa de unde le ia si le traduce din engleza.
„Mihai” ii face astfel, postand pe ioncoja.ro si in alte parti, servicii permanente fomistului de bani fara munca Sumedrea, sau este chiar el. Postand mizeriile acestea pe blogul ioncoja.ro, cititorii profesorului Ion Coja pot devini curiosi si cauta detalii, si ajung astfel la „stirile” date de site-ul lui Sumedrea:

Se vede cum acesta cere bani chiar in dreapta articolului.
SERVITI ESCROCII, DOMNULE ION COJA, SI, IN ACELASI TIMP, VA LASATI BATJOCORIT PE DVS. SI PE CITITORII DUMNEAVOASTRA.
SI FACETI ACEASTA IN MOD REPETAT, DESI VI S-A MAI DOVEDIT CA POSTARILE LUI „MIHAI” SUNT FAKE.
.
.
NR – Las la latitudinea cititorilor să identifice știrile false, grosolan de false. Eu nu am timp să „mă risc”!