Vasile I. Zărnescu
19 aprobate

vasile.zarnescu@gmail.com
89.136.179.33

 

 

„Cu prostul care n-are școală
Te lupți puțin și-ai câștigat.
Dar duci o luptă colosală
Cu prostul care are școală!”,

zise Ion Pribeagu, într-o frumoasă limbă românească, deși era jidan sadea (Isac Lazarovici)! Într-adevăr, revizioniștii – pe care jidanii îi insultă cu termenul de „negaționiști”, deși ei nu neagă „holocaustul”, ci spun că este posibil să fi existat, dar apologeții holocaustiști trebuie să aducă dovezi –, deci, ziceam, revizioniștii trebuie să ducă o luptă colosală cu jidovii apologeți, fiindcă aceștia au multă experiență – de 2-3 milenii – în folosirea sofismelor. Dar, vorba provebului cam paradoxal, „unde-i minte e și prostie!” Netanyahu a monopolizat cuvîntul „holocaust”, pe care îl vrea folosit doar pentru jidani. Armenii nu au suferit un holocaust din partea turcilor, amerindienii nu au fost holocaustați de yankei, africanii nu au fos holocaustați de imperiile olandez, francez, britanic etc. Nu, aceștia au suferit un genocid. Cuvîntul „holocaust” Netanyahu îl vrea rezervat numai pentru cazul ashkenazilor (jidanilor proveniți din imperiul țarist și din U.R.S.S.). În articolele mele, îndeosebi în cele pentru care m-a condamnat judecătorul Cristian Dumitru-Trișoru’ (cf. https://www.incorectpolitic.com/plangere-penala-impotriva-judecatorul-cristian-dumitru-magistratul-care-l-a-condamnat-pe-vasile-zarnescu-la-inchisoare-pentru-delict-de-opinie/), am arătat că noțiunea „holocaust” este folosită în mod metaforic, adică fals față de ceea ce vrea să exprime. O exprimare cît de cît corectă reclama folosirea lui între ghilimele: „holocaust”! Am relevat că utilizarea lui în sens propriu, etimologic, este corectă doar pentru a descrie primul holocaust consemnat în Biblie (cf. https://www.incorectpolitic.com/mmmprimul-holocaust-autentic-din-istoria-orientului-apropiat/). Versetele din Bible – mai precis din Vechiul Testament – sunt scrise și pe coperta a 4-a a broșurii $ABIN ORCAN $UPORTER, dar această broșură a stat în plicul trimis instanței de către Biblioteca Națională, plic pe care porcurorul Oprică-Florin Cîrciumaru nu l-a deschis.
Între timp, unii mai culți în cap, au începu să abandoneze termenul „holocausr” și să îl înlocuiască cu termenul „shoah”, fiindcă a fi, chipurile, mai „ebraic”. Astfel face jidanul – pardon, juif-ul – Alain Beçanson, în broșura sa Nenorocirea secolului, apărută în românește în 1990. Recent, un alt jidan – pardon, jew – junele Thierry Wolton, în cartea sa de 188 pagini, din 2019, perorează numai despre „shoah”! Cuvîntul „holocaust” este folosit de Wolton doar de vreo două ori, cînd este nevoit să citeze un titlul de articol. Nu a existat „holocaust”, ci „shoah”.
Păi, atunci, să dea înapoi banii strînși ca „despăgubiri de holocaust” și, totodată, să fie încarcerați pentru acumulare de bani necuveniți obținuți prin șantajul cu „Holocaustul”!
Dar, rețineți, toți acești farisei – Netanyahu, Beçanson, Wolton – sunt „culți în cap”, „știu cuvinte”, cum zicea analista Bahmuțan. Adică sunt „proști care au școală”! De aceea, lupta cu ei este colosală, căci au în spate falsificarea și dezinformarea comisă de leviți în Pentateuh și, apoi, de talmudiști, în cele 3 milenii de practicare a fariseismului.
Problema cu modificarea numărului de 6 milioane este superfluă, deoarece numărul 6.000.000 este înscris în propaganda holocaustică din 1869 și a-l modifica acum un este o dovadă în plus a falsității în bloc a acestei propagande – ceea ce constituie un eșec.
Cît despre nuvela „Romeo și Julieta la Auschwitz”, am scris, la semnalarea ei, că dacă s-ar face o evaluare a parodiei și a pamfletului, ar obține locul întîi!