Faceți loc: Evrei în Dacia sunt mai vechi decât dacii! Primiți-i cum se cuvine!

 

Am mai incercat sa atrag atentia asupra unei ofensive extrem de virulente declansate impotriva poporului roman cu scopul de a-l face sa-si piarda identitatea. Cei mai multi cititori, oameni de buna credinta care-si iubesc cu sinceritate stramosii, nu m-au crezut.
“Razboiul” acesta atipic se deruleaza in doi pasi:
Pasul 1: renuntarea la componenta etnica romana, obiectiv posibil de atins prin recunoasterea originii noastre exclusiv dacice si promovarea urii fata de romani;
Pasul 2: stergerea rolului dacilor din fiinta poporului roman.
Odata adusi aici, cu radacinile retezate, romanii vor fi o turma amnezica, fara nici un profil, fara nume pentru ca vor fi renuntat si la denumirile de romani si Romania.
Pasul 1 e in derulare, cu rezultate notabile.
Pasul 2 de-abia urmeaza, dupa ce pasul 1 isi va fi facut efectul.
Acest pas pare atat de incredibil incat cei care azi lupta pe viata si pe moarte impotriva romanilor nu-si pot imagina ca in viitor vor depune acelasi exces de zel in lichidarea dacilor.
Dar semnele acestui Pas 2 incep sa iasa la iveala.
La Buzau a aparut o noua revista dacologica: “Origini”. In numarul 1 (august 2013) se spune entuziast: “Si va asteptam la al XIV-lea Congres International de Dacologie care se va desfasura la Buzau in perioada 16-18 august 2013″. Iar pe coperta, cu litere mari de afis: “ORIGINILE SFINTE ALE POPORULUI NOSTRU ROMAN”.
Dar imediat, in pag. 6, se pune punctul pe i:

“Pe teritoriul Daciei antice primii evrei au ajuns aici in vremea regelui Solomon, la Drobeta. In timpul campaniilor militare contra dacilor foarte multi iudei au venit in Dacia ca aliati sau refugiati din calea regelui Darius. In timpul regelui Decebal evreii aveau colonii la Dunare si traiau amestecati cu grecii si cu arameii si se numeau HYPERBOREOS […] si au fost primul trib dacic nu yazig sau traco-dalmat, dacic prin adoptie care a intrat in lupta cu trupele lui Traian Nerva. Din anul 100-101 era noastra pana in 105 trupele hiperboreenilor evrei-greci naturalizati la Dunare au aparat Dacia singuri, fara implicarea directa a trupelor dacice. Cetatile greco-ebraice de pe Dunare se numeau Svarim (Severin), Torah (Tereea), Dibreta (Drobeta), Yahwiata (Yahovita), si chiar Sarmisegetuza.”

Stimati compatrioti daci-pur sange, va vine sa credeti ca nu dumneavoastră, ci altii erau hiperboreii, ca nu dumneavoastră, ci altii s-au luptat cu romanii (“fara implicarea directa a trupelor dacice”), că Severin, Drobeta “ si chiar Sarmisegetuza” nu erau cetati dacice ci greco-ebraice?
Stimati compatrioti daci-pur sange, v-ati razboit atata sa-i scoateti pe romani din istoria noastra. Nu v-ati asteptat ca atat de curand sa va vina randul dv, dacilor, sa fiti scosi din istorie si din cetatile, “chiar si Sarmisegetuza”, care nu mai sunt dacice, ci “greco-ebraice”.
Stiu ca sunteti prea angrenati in rezolvarea Pasului 1 (eliminarea romanilor) ca sa observati cum se pregateste Pasul 2 (eliminarea dacilor). Stiu ca nici nu va vine sa credeti ca un asemenea Pas 2 e posibil.
E programat, stimati compatrioti daci-pur sange, si dv, prin batalia pe care o duceti impotriva romanilor, pregatiti venirea lui.

 

Comentariu de pe blog, semnat Anonimul Român.