Misu Croitor
09:57 (acum 58 de minute)
către eu

Am avut aseară o confruntare ÎN IDEI cu o persoană ortodoxă, cultă și educată, pe net… mi-a reproșat că mandria de „a fi protestant” a sfâșiat cămașa lui Hristos in mii de bucățele.
Ii înțeleg.. DAR…
Vedeți d-le Coja, mulți nu au înțeles că totuși Reforma Protestantă a sfâșiat de fapt, INDULGENTELE, minciuna, frica și superstiția promovate de Roma peste cei nestiutori si manipulați din mulțime.
Reforma a dat Biblia la oameni… i-a pus să citească.
Evident, și protestanții au avut cutumele lor… ohohoho… si inca câte.
Dar Dumnezeu in providenta Sa a îngăduit ca Reforma Protestantă să depășească frica sa se ridice si să mai stopeze din manipulările marelui Manipulator… și planul lui spre o Nouă Ordine Mondială cu un papă monarh universal.
Henry Kissinger a scris recent în cartea sa tocmai acest lucru
.. supravietuirea Reformei Protestante a împiedicat conceptul de Noua Ordine…
(Am citatul…. respectiv.)

Dar uite că acest concept de Noua Ordine a reînviat.. protestanții au adormit pe ziduri … se imprietenesc cu papa pentru că nu îl mai consideră periculos pentru libertatea religioasă.
Protestanții repetă aceeași greșeală că în Noaptea Sf. Bartolomeu…

Pentru că nu mai veghează…

Noua Ordine Creștină va fi ridicata cu ajutorul protestantilor neveghetori
împreună cu papa.

Vă spun un secret. Îl scriu cu litere mari.

AMERICA.

PROTESTANTII DIN AMERICA aflați la guvernare VOR DA PUTERE POLITICA UNUI PAPA MONDIAL…. acum ei sunt prieteni cu papa(adventiștii sunt ultima redută veghetoare a protestantismului…ei observă bine mișcările papei spre stăpânirea mondială) .
După ce papa va obține puterea… protestanții vor realiza greșeala făcută de a împinge papalitatea pe cel mai inalt piedestal al stapanirii mondiale, dar va fi prea târziu.
Papa va avea putere absoluta pe mapamond (comanda NATO….)
Se va repeta Noaptea Sfântului Bartolomeu: asculți de papa sau mori.
Dar și Dumnezeu va interveni. Domnia absolută a papei va fi de scurtă durată. Nici Dumnezeu nu îl lasă pe Marele Manipulator să facă chiar tot ce vrea el.
Dumnezeu e în control, dar si noi trebuie să veghem…

Către Misu Croitor
E firesc ca omenirea, constituită ca un întreg, să aibă o conducere și un șef în frunte! Cine să fie în fruntea omenirii? Consiliul celor 7 înțelepți ai Sionului? Mafia asiatică? Eu mă bucur dacă lucrurile ar sta cum le prezinți dumneata și lumea ar avea în frunte pe Papa de la Roma. Modul cum este ales Papa pare corect, un conclav de înalte fețe bisericești nu se poate înșela așa cum ne înșelăm noi, muritorii de rând, când îl alegem pe un Băsescu sau pe Johanis!
Papii au avut greșelile lor, căci sunt oameni, nu sfinți. Dar pentru omenire nu ar exista o instanță mai potrivită decât Vaticanul, cu ceva susținere colegială, frățească, din partea celorlalți creștini, ba chiar și necreștini care mizează pe valori morale. Avem și bandiți de anvergură planetară! Ar fi mai buni aceștia?! Căci sigur au și ei planuri de acaparare a puterii mondiale!
Nu e vorba să alegem răul cel mai mic. Vaticanul, ca și BOR, este de partea Binelui, a lui Iisus.
Doamne, ajută!
Ion Coja