Colegul nostru Radu Ștefan face safteaua și ne trimite primul comentariu după ce a citit integral ȘEITANII… Îi mulțumim și sperăm să fie bun de saftea. Am primit pe Email și telefonic mai multe mesaje, care confirmă nădejdea mea că „pre mulți i-am popit” prin trilogia ȘEITANII. De data aceasta am dat cartea și unor critici literari profesioniști. Aștept și părerea lor. Sunt mulțumit cel mai mult de comentariile pe care mi le-au trimis colegii de facultate. Pun cel mai mare preț pe părerea celor care au mizat pe limba română și și-au dedicat existența acestui miracol: profesorii de limba română…

Colosala scena convertirii ‘consilierului’ diabolic , la crestinism, de catre Petre Tutea in epoustouflanta dumneavoastra trilogie , ” Seitanii”!

Cartea are multiple valente minunate dar pentru imortalizarea acelui medalion, meritati o statuie!

Ea este intr-adevar cheia cartii, cu care sufletul romanului va deschide toate mintile si sufletele, acolo unde ele exista: in vecii vecilor, amin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Creativitatea dumneavoastra ludica pe plan lingvistic, este incredibila – sa va fi zabovit oare Diogene in suflet si in minte , in peripatetica lui intrecere nestavilita cu talazurile marii , proiectandu-i forta oratorica si inspiratia tumultului verbal, prin toate regnurile limbii romane, asa cum ii dati grai dumneavoastra aici ? Incepand cu golaniile gogomanului de la Trei Papuci si terminand cu filozoful chintesentei lui UNU ??????????????????

Felicitari, domnule profesor!

Si va astept revolutia , caci presupun ca ea „va trece acum prin freza”!

La capitolul ARS AMANDI, sa stiti ca in viata mea nu am ras in halul asta in fata comediei umane, asa cum ati prins-o dumneavoastra in condei!

Chapeau bas!

A la Votre!

Si la mai mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si acum plimbati-va prin Sevilla ca poate gasiti o noua inspiratie!

„Raducu lui mama”