caroline gunderodec
16 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.comh
109.133.42.42

 

Catastrofa dolarului Fiat din cauza creșterii rublei de gaz: ieșire din războiul nuclear?

Războiul împotriva Rusiei a fost provocat cu ajutorul Ucrainei pentru a salva sistemul de bani cu bule!

Faptul că totul este în joc pentru globalişti, şi anume sfârşitul sistemului lor mondial de distrugere a oamenilor, bazat pe moneda fiat cheie dolar, devine evident peste tot. A început nașterea noii Ordini Naționale bazate pe muncă și valori. Acest lucru este evident în războiul stăruitor purtat împotriva Rusiei în Ucraina.

Nu pentru că Rusia este în război cu Ucraina, Rusia este „băiatul rău”, acesta este doar pretextul. Nu, pentru că președintele Putin folosește resursele naturale rusești ca o super armă împotriva sistemului dolarului fiat și a euroului fiat. Rusia nu a fost un dușman al Occidentului atâta timp cât oligarhii evrei au condus acolo sub Elțin și au fost capabili să exploateze imensele resurse naturale ale țării pentru pretențiile lui Rothschild de a domina lumea. Dar de când Vladimir Putin i-a eliminat pe oligarhii Rothschild, conduși de Mihail Chodokowski, președintele rus a fost considerat arhi-inamicul sistemului mondial globalist. Regretatul senator evreu din California, Tom Lantos, a salivat în camerele de filmat încă din 2002: „Soarta lui Putin este pecetluită” (Soarta lui Putin este pecetluită ). Din păcate, filmarea a fost eliminată de pe internet.

Sistemul monetar fiduciar, pentru păstrarea căruia America a instigat de fapt 201 de războaie sau conflicte militare în lume din 1945, a impus națiunilor lumii să cumpere dolari pentru a putea tranzacționa internațional folosind moneda de rezervă dolar. Cine vrea să cumpere ceva dintr-o altă țară de pe pământ trebuie să cumpere dolari din America, deși America în sine nu are nicio legătură cu produsul care urmează să fie cumpărat. Astfel, America ar putea câștiga dolari nelimitați și ar putea încărca inflația în întreaga lume. Prin urmare, națiunile au trebuit să se aprovizioneze cu dolari pentru a putea participa la comerțul mondial. Achizițiile de energie joacă aici rolul principal, deoarece aici trebuie cheltuiți cei mai mulți bani. Dar când țările mari își desfășoară brusc comerțul, în special comerțul cu energie, în propriile monede, nu mai este nevoie ca națiunile lumii să țină în magazin dolarul cumpărat. Rezerva de dolari devine fără valoare pentru ei, așa că își dau dolarii înapoi emitentului, Rezerva Federală. Rezultatul va fi prăbușirea SUA sub o inflație fără precedent. Același lucru este valabil și pentru euro, pe care mulți nu mai trebuie să o țină la îndemână atunci când plătesc în ruble. Apoi aruncă în aer UE, care supraviețuiește doar prin tipărirea banilor, dar nu prin crearea de valoare, pentru că alții trebuie să cumpere energie cu euro. Acesta este motivul real al războiului împotriva Rusiei. Rezultatul va fi prăbușirea SUA sub o inflație fără precedent. Același lucru este valabil și pentru euro, pe care mulți nu mai trebuie să o țină la îndemână atunci când plătesc în ruble. Apoi aruncă în aer UE, care supraviețuiește doar prin tipărirea banilor, dar nu prin crearea de valoare, pentru că alții trebuie să cumpere energie cu euro. Acesta este motivul real al războiului împotriva Rusiei. Rezultatul va fi prăbușirea SUA sub o inflație fără precedent. Același lucru este valabil și pentru euro, pe care mulți nu mai trebuie să o țină la îndemână atunci când plătesc în ruble. Apoi aruncă în aer UE, care supraviețuiește doar prin tipărirea banilor, dar nu prin crearea de valoare, pentru că alții trebuie să cumpere energie cu euro. Acesta este motivul real al războiului împotriva Rusiei.

Așadar, Rusia urmează să fie distrusă pentru a împiedica lumea să-și cumpere energie, mărfuri și cereale din Rusia în ruble – față de monedele naționale.

Statele Unite, care se află în pragul colapsului, au ajuns deja într-un punct de disperare care anunță moartea apropiată a diabolicului hegemon mondial. Biden a avertizat India să nu plătească importurile de energie din Rusia în rupii, deoarece ar submina moneda dolarului. Este o deschidere rară!

Această alianță anti-globalistă – Putin, Modi, Xi – nu poate fi învinsă

Canalul oficial de știri al Indiei NDTV a dezvăluit amenințarea disperată a Americii că India va fi amendată dacă își plătește importurile de gaz și petrol din Rusia în rupii. NDTV pe 1 aprilie 2022 : „SUA, la 31 martie 2022, au avertizat cu privire la consecințele pentru țările care încearcă în mod activ să „ocoli sau să înlocuiască” sancțiunile americane împotriva Moscovei pentru invadarea Ucrainei. a spus în timpul vizitei sale în India din 31 martie 2022: „Nu vrem să vedem mecanisme care au ca scop să susțină rubla sausubmina sistemul financiar bazat pe dolari sau eluda sancțiunile noastre financiare. Am venit aici în spiritul prieteniei pentru a explica mecanismele sancțiunilor noastre și importanța de a ni se alătura pentru a ne exprima hotărârea comună și pentru a ne promova interesele comune. Și da, există consecințe pentru țările care încearcă în mod activ să eludeze sau să eludeze aceste sancțiuni”, a spus el. ” Dacă nu este o frică existențială pură exprimată aici, atunci ce este? Dar India este suficient de puternică, NU și India spune NU. , precum China.

De fapt, nimeni nu are nevoie de dolar. De ce ar trebui o țară precum India, de exemplu, să cumpere mai întâi dolari pentru a avea voie să cumpere mărfuri din Rusia? Astfel, dolarul este o monedă fiat eșuată care pierde din ce în ce mai multă valoare în fiecare zi. „Banii fiat” sunt un obiect economic care servește drept mijloc de schimb – dar fără valoare intrinsecă. Opusul „banilor fiat” este banii de mărfuri. Exact ceea ce se creează acum în Rusia cu rubla. Investiția în dolari acum este un pic ca a investi într-un atlet care tocmai a sărit dintr-un avion fără parașută. Ceea ce au nevoie oamenii sunt lucruri precum mâncare, ulei pentru încălzire, electricitate, ulei și așa mai departe. Asta oferă Rusia. Aceasta este ceea ce stă la baza noii strategii a Rusiei pentru ruble. Rubla este purtată de valori reale, dolarul se bazează doar pe o bulă speculativă. Globaliștii vor să împiedice această adevărată ordine mondială umană, valori și muncă, astfel încât să poată sărăci și jefui umanitatea cu sistemul lor de bule de bani pentru toată eternitatea. Aceasta este forța motrice din spatele războiului Occidentului împotriva Rusiei.

Desigur, masele ignorante care cred în mod prostesc că mass-media de sistem vor fi distruse complet atunci când dolarul și euro vor ajunge la zero. Vor fi uimiți să fie atât de înșelați, incapabili să înțeleagă că credulitatea lor a dus la căderea lor financiară. Mulți vor muri de foame, alții vor rămâne fără adăpost.

Dacă dolarul scade la zero, imperiul datoriilor americane se prăbușește odată cu dolarul fiat. Desigur, datoria nu a fost niciodată sustenabilă. Iar MMT ( Teoria Monetară Modernă ) nu a fost niciodată altceva decât o iluzie stupidă. Nimeni care are măcar o scânteie de IQ nu va dori să aibă vreo legătură cu acest sistem, chiar și cu sistemul de înlocuire al unui dolar digital al băncii centrale. Masele constată că doar pentru că faci bani digital, inflația nu va dispărea. În orice caz, va duce doar la tipărirea banilor și mai rapide și la devalorizări ale monedei.

RFA trebuie acum să deschidă un cont de ruble la Banca Gazprom, așa că trebuie să cumpere mai întâi ruble și să schimbe moneda rusă cu gaz și petrol. Pentru a salva fața, Putin a aprobat demersul interimar pentru Republica Federală Germania prin intermediul Băncii Gazprom pentru a nu fi nevoit să deschidă oficial un cont de ruble la banca centrală rusă. Dar concluzia este că nu are nicio diferență. De aceea, întreaga industrie a urii cere guvernului RFG să „oprească în sfârșit toate importurile de energie din Rusia” în fiecare minut al zilei de 24 de ore . Cu toate acestea, dacă întregul embargo energetic este aplicat, ne vom întoarce din punct de vedere economic în epoca de piatră. Plătim în ruble, pierim în euro și dolari. Din punctul lor de vedere, berlinezii au de ales între ciumă și holeră.

Țările occidentale au tăiat Rusia de la dolari și euro, dar insistă ca Rusia să folosească aceiași dolari și euro pentru a-și plăti obligațiile internaționale. Atâta timp cât sancțiunile economice occidentale sunt în vigoare, ca Rusia să vândă gaz pentru dolari sau euro ar fi ca și cum să-și dea gratuit resursele naturale. Și Rusia nu va furniza energie gratuit. Cu siguranță nu națiunilor „neprietenoase” care au instigat un război economic împotriva Rusiei. Se poate interpreta asta doar ca însemnând că globaliştii vor un mare război cu orice preţ, pentru că Rusia va riposta pentru că poate riposta.

Gita Gopinath, adjunct Directorul FMI: „Rubla crește, dolarul dispare!”

Din punctul de vedere al globaliștilor, prăbușirea dolarului face necesar ca marele război să vină la finalul răsturnărilor actuale, poate că au plănuit război nuclear, pentru că asta ar însemna pierderea instrumentului lor de putere mondială. Deși viitoarea rublă de gaz nu este menționată în mod explicit în numărul din martie al publicației FMI, Fondul Monetar Internațional nu se mai îndoiește de dispariția dolarului. Numărul FMI, WP/22/58 – martie 2022 a fost intitulat: „ Eroziunea târâtoare a dominației dolarului: comutatorii activi și creșterea monedelor de rezervă non-tradiționale” -Erodarea ascunsă a dominației dolarului: diversificatori activi și creșterea monedelor de rezervă netradiționale .

Rezumatul de mai sus precizează: „Documentăm o scădere a cotei dolarului a rezervelor internaționale de la începutul secolului. Există o diversificare activă a portofoliului de către administratorii rezervelor băncilor centrale. Este izbitor că scăderea cotei dolarului nu a fost asociată cu o creștere a acțiunilor în lire sterline, yeni și euro, nici cu alte valute de rezervă vechi și entități care, împreună cu dolarul, au alcătuit istoric Drepturile speciale de tragere ale FMI. O îndepărtare treptată de dolar are loc pe măsură ce atractivitatea monedele de rezervă netradiționale au crescut”. Nu îndrăznesc să vorbească despre remnimbi, ruble și rupii.

Pe 29 martie 2022, Gita Gopinath, primul director general adjunct al Fondului Monetar Internațional , a oferit un interviu care a fost preluat de Financial Times . Ea a spus:”Unele țări sunt deja în proces de renegociere a monedei în care sunt plătiți pentru comerț. Rusia și India pregătesc un mecanism rupie-rubla care le-ar permite să tranzacționeze în monedele lor locale și dolarul Sancțiunile impuse de țările occidentale în răspunsul la operațiunea militară rusă din Ucraina duc la apariția unor blocuri valutare mici bazate pe comerțul între grupuri de țări, iar utilizarea altor valute decât dolari sau euro în comerțul global va diversifica și mai mult rezervele valutare deținute de băncile centrale naționale. .Rubla și-a recuperat majoritatea pierderilor și a devenit cea mai performantă monedă din lume.Continuă să se aprecieze și este în creștere cu 60% față de dolarul american de la nivelul minim din prima săptămână a lunii martie. La 31 martie 2022, rubla se tranzacționa la 82 la 1 față de dolar.” ( FT, 2022-03-29 )

Trebuie să vă imaginați că în timpul războiului rubla a devenit moneda de ancoră, ca să spunem așa. Și asta în ciuda faptului că aproape jumătate din rezervele de valută ale băncii centrale ruse în străinătate, în valoare de 640 de miliarde de dolari, au fost înghețate. Asta în ciuda faptului că aproape 400 de companii occidentale și-au încetat operațiunile în Rusia și majoritatea băncilor ruse au fost excluse din sistemul Swift.

Asta nu poate însemna decât că cealaltă, lumea decisivă care nu este de „parte greșită” trece deja la valute valoroase care nu pot fi confiscate de hegemonul mondial. Resursele naturale incredibile ale Rusiei vor produce și asigura această monedă de rezervă mondială. Cum altfel ar fi posibilă această creștere a rublei în această perioadă de sancțiuni și război?

Într -un interviu acordat n-tv pe 1 aprilie 2022 , politologul Markus Kaim a avertizat împotriva dorinței germane de pieire sub pretextul autoînșelăciunii. Kaim evaluează faptul că principalele puteri mondiale, China și India, sunt de partea Rusiei: „Este important din punct de vedere simbolic, mai presus de toate, deoarece Putin îl poate folosi pentru a ilustra că Rusia nu este izolată. Ceea ce sugerează Occidentul, îi sugerează că Rusia a fost exclus din comunitatea internațională. Ideea rămâne exact aceeași cu India și China, Rusia nu este izolată și Occidentul ar face bine să țină cont de tot ce intenționează să facă acum.”

„Russland ist nicht isoliert”

n-tv NACHRICHTEN

Dass der russische Feldzug in der Ukraine auch in den Augen Putins kein Erfolg sein kann, ist für den Politikwis…