Re-Românizarea Bucovinei de Nord.

Dec. • 4 hours ago

„Nu cumva buneii și străbuneii lor erau români și și-au ascuns până acum originile? Fiți bine veniți! Fie într-un ceas bun!”

Cred ca fenomenul acesta daca ar fi mediatizat mai mult, ar putea sa se extinda si in Ungaria! Macar intre Cris si Tisa, daca nu pina la Dunare. De ce? Iata de ce:

Sunt tablouri foarte vechi care arata figuri de unguri de acum sute si sute de ani in urma. Daca veti vedea ce fete mongoloide aveau ungurii veniti in Cimpia Panonica, NU se poate sa nu constatati ca fetelea ACELEA de atunci, nu mai seamna deloc cu cele din vremea noastra! Eu cred ca este mai mult singe romanesc in Ungaria decit singe unguresc, si NU ar fi chiar imposibil – mai ales acum, cind Ungaria este marginalizata pe nedrept de UE – sa apara la indigo „fenomenul” din Ucraina.

Uitati-va mai cu atenite la tinerii din miscarile extremiste maghiare din zilele noastre! Cam cit la suta vi se par unguri? 5%?, 10%? Ce as mai ride ca multi dintre ei – SA SE DESTUPE LA MINTE – si sa prea „fenomenul” din Ucraina.

In Bucovina sunt multi romani care au pastrat radacina numelui romanesc, dar au mai adaugat un „schi”/”ski”

LUCA devine „Lucinski”
BUZA devine „Buzinski” (am cunoscut un BUZA/ Buzinsky chiar aici in Canada)
CORNEA devine „Corninski”, etc.

Gata fratilor! Nu va mai dati cu „schi-urile”!; dati-va pe treaba!

Doamne ajuta!