Mesaj românilor din exil

Români din exil, nu vă mai dați voturile bandiților care ne-au furat țara! Pentru că nu ați plecat de bine, ci ați fugit de rău. Fără voturile voastre, bandiții nu puteau cîștiga în alegeri. N-ați văzut că vă folosesc voturile, dar nu vă mai numără ca fiind români, pentru că dacă ar număra toți românii, din țară plus cei plecați, nu le-ar mai ieși procentajul. Au nevoie de voi doar să le dați votul, după care uită de voi ca să le iasă socotelile în procente la votări. Voi i-ați pus la domnie pe criminalii din cauza cărora acum pribegiți. Adunați-vă într-un partid: Partidul Exilaților Români. Sînteți peste 7 milioane dizlocați, din care peste 5 milioane cu drept de vot. Faceți demersurile legale și participați în alegeri! Cine vă oprește să cîștigați alegerile? Iar după ce cîștigați întoarceți-vă acasă și puneți țara la punct! Țara are nevoie de voi mai mult ca niciodată.

Moldovenilor, pentru că și voi sînteți tot în exil, chiar de mai mult timp decît cei plecați după 1990, alăturați-vă și voi la Partidul Exilaților Români!

Numai așa vom învinge și ne vom lua țara înapoi. Uniți în Partidul Exilaților Români. Și nu uitați că veți avea și sprijin din țară! Țara are nevoie de voi.

Trăiască România pentru români!