Mesaj românilor din exil
Români din exil, nu vă mai dați voturile bandiților care ne-au furat țara! Pentru că nu ați plecat de bine, ci ați fugit de rău. Fără voturile voastre, bandiții nu puteau cîștiga în alegeri. N-ați văzut că vă folosesc voturile, dar nu vă mai numără ca fiind români, pentru că dacă ar număra toți românii, din țară plus cei plecați, nu le-ar mai ieși procentajul. Au nevoie de voi doar să le dați votul, după care uită de voi ca să le iasă socotelile în procente la votări. Voi i-ați pus la domnie pe criminalii din cauza cărora acum pribegiți. Adunați-vă într-un partid: Partidul Exilaților Români. Sînteți peste 7 milioane dizlocați, din care peste 5 milioane cu drept de vot. Faceți demersurile legale și participați în alegeri! Cine vă oprește să cîștigați alegerile? Iar după ce cîștigați întoarceți-vă acasă și puneți țara la punct! Țara are nevoie de voi mai mult ca niciodată.
Moldovenilor, pentru că și voi sînteți tot în exil, chiar de mai mult timp decît cei plecați după 1990, alăturați-vă și voi la Partidul Exilaților Români!
Numai așa vom învinge și ne vom lua țara înapoi. Uniți în Partidul Exilaților Români. Și nu uitați că veți avea și sprijin din țară! Țara are nevoie de voi.
Trăiască România pentru români!
eu sunt roman de exil,din Anglia.Sunt multumit cu Iohanis,pe care l-am votat si nu regret de alegerea facuta.
L-am vazut la recentele summit-uri ale UE si NATO,se prezinta onorabil.
Romania are nevoie de investitori seriosi,care sa ridice economia,si alungarea escrocilor din Romania.Escroci din Israel Rusia,lumea araba!! Patroni de Shaormerii,escroci imobiliari, LUK OIL din Rusia,astia toti trebuie arestati de DNA,inchisi la puscarie sau expulzati din Romania,deoarece Romania nu are nevoie de evaziune fiscala,terorism economic,mafie, afaceri necurate imobiliare si escrocherii.Romanii sa caute investitori din Anglia,Suedia,Germania,in orice caz din tari serioase care respecta si iubesc munca.
http://freesyria8.blogspot.co.uk/
poate ne dai exemple de investitori ”serioși”, că noi n-avem habar, deoarece toți sînt de-ai lor?! Mai mult ce investitori ”serioși” cunoști în afară de ai lor în lume?
munca o iubesc fraierii care muncesc pentru ei, nu țările conduse de ei. Și-n țările pe care le enumeri, investitori sînt tot ei. Fraierii, goimul, muncesc, nu sînt investitori.
iar despre Iohanu, n-am cuvinte, de la bun început, cînd imediat a dat legea anti-legionară.
Usor de zis, greu de facut… noi astia dislocati/dezradacinati sau pur si simplu in pribegie sau la munca nu putem fi organizati pentruca avem diferite idei despre cine/care/de ce sa fie el ales mai ales ca toti astia care vor sa faca un partid vor sa-l conduca el si sa fure banii pentru nevoi personale,, DAR am putea fi reprezentati de un ROMAN din ROMANIA care nu este santajabil sau puscariabil, care nu are pe mana bugetul partidului…si care sa reprezinte interesele NATIONALE ale romanilor de pretutindeni…. cu un guvern voluntar in pribegie dar deasemenea supus dorintelor membrilor nu vedrilor lui personale..
aceste persoane trebuies va fie reprezentative alegatorilor si responsabile in fata alegatorilor…ceva in genul ELECTORAT SI ELECTORI,,, ASTA CAREW ESTE ACUM SAU …BRANZA ARE CIOCUL MIC, ESTE NEALES CI NUMIT DE NU STIU CINE SI NICI NU STA PREA BINE ISTORIC???? face parte din parlamentul romaniei la fel ca si CEILALTI ETNICI,,etc-tera??
singura salvare mai poate veni de-afară nu din interior. Din interior s-a demonstrat ce se petrece. Adică nimic. Românii rămași în țară au fost anihilați. De 25 de ani oameni serioși părăsesc țara, iar acum a sosit timpul tinerilor serioși care părăsesc țara. Numai exilații mai pot salva țara, uniți cu moldovenii din Basarabia, adică tot din exterior.
cum adică să conducă partidul cineva din țară?! E vorba de exilați. Da se pot alătura și din țară prietenii și rudele celor de afară. Români exilați nu înseamnă nici alogeni exilați și nici acoliți exilați. E vorba numai de români. Ce-au făcut alogenii cu acoliții împreună am văzut prea bine.
în orice țară forța activă reprezintă și forța electorală. În țară au rămas cca 4 milioane de activi din 19 milioane. Afară sînt peste 7 milioane, majoritatea activi. Deci forța electorală este afară, nu în țară. Din cauza asta e nevoie ca cei de-afară să se organize. Binențeles că e bine venită aderarea românilor din țară.
se vede că n-ai făcut politică. Ce importanță are cine conduce partidul. E important ce vrea partidul. Ca să cîștigi în alegeri ai nevoie de o platformă, un număr de membri cerut prin lege, care să adere la platforma propusă, și partidul înscris la judecătorie. Altfel nu poți participa în alegeri. Șeful partidului poate fi schimbat oricînd dacă nu dă semne de conduită morală și diriguitoare față de platforma politică.
fiecare de-afară are prieteni, cunoscuți, neamuri, pe-afară. Din păcate românilor le trebuie slujbe și conferințe multe ca să se adune, și nici atunci nu e sigur c-o vor face. Asta e ce trebuie atacat în prima fază. Inerția lui ”nu se poate(!)”. Au multe idei dar nu se materializează. Toți vor să fie șefi, fără să-și cunoască măsura. În zonele astea e greu de luptat cu românii. Altfel dacă-i urnești totul merge ca pe roate. Românii nu au un partid care să-i reprezinte, din care cauză sînt conduși de neromâni. Asta le lipsește românilor, și repet că din interior nu se poate face nimic. Numai din exterior, cu ajutorul celor din interior. Din cauza asta am numit partidul: Partidul Exilaților Români.
demersurile legale e primul pas. E nevoie de un site unde să se facă înscrierile pentru români. Nu au ce căuta alogeni și acoliți, pentru că va fi partidul românilor din exil, nu al cetățenilor români din exil.
Din interior e greu de realizat, pentru că așa cum am spus majoritatea oamenilor serioși au părăsit țara plecînd în căutare de muncă. În țară au rămas pensionarii și unii din copiii celor plecați, alături de o categorie care nu s-au aventurat în necunoscut de teamă sau aveau posibilități materiale suficiente, nefiind nevoie să plece după muncă. Numărul acestora din urmă e foarte mic și nu pot influența alegerile. Grosul voturilor se află afară, nu în România. Românii de afară pentru că n-au un partid, au dat și ei votul la nimereală partidelor înscrise în campania electorală, deci oricărui partid, votul lor ajungînd tot la alogeni. Băse și gașca lui au fost un exemplu edificator. Ca să cîștigi alegerile trebuie să ai și un partid care să reprezinte voința românilor. De aici trebuie început acum, iar partidul acela se află afară din țară, pentru că grosul alegătorilor români trăiește în afara țării. Să nu uităm nici de moldovenii exilați din Basarabia. Vreo 5 milioane. Ei tot români sînt care trăiesc în exil.
acum puțină aritmetică. Din 7 milioane de români exilați după 1990, ai cel puțin 5 milioane cu drept de vot. În Moldova avem și acolo vreo 3-4 milioane de alegători. Împreună vom avea undeva între 8-9 milioane de alegători. La cifra asta se poate miza și pe un număr mare de alegători din țară care vor adera la Partidul Exilaților Români. Chiar dacă numai jumate din cele 4 milioane de activi alegători vor adera, asta va însemna 8-9 plus încă 2 milioane, cca 10-11 milioane. Raportat la populația din țară reprezintă mai mult de jumatate. Sper că realizezi ce ar însemna cifra asta în alegeri, la nivelul populației din România.
Numărul covîrșitor de români cu drept de vot trăiesc în afara țării. Numai ei pot hotărî acum destinele țării, altfel va fi lăsată pradă alegoneilor la interior, care vor beneficia încontinuare de voturile românilor de-afară. Avem de ales: cu ei din interior, sau cu noi din exterior. De fapt n-avem de-ales, pentru că nu ne-a mai rămas decît cu noi din exterior, dacă vrem să ne luăm țara înapoi și s-o salvăm pentru români.
trucul cel mai ordinar, pe care l-au aplicat la nivel politic, a fost exact folosirea voturilor românilor exilați, care i-au ținut pe tronul de domnie, deoarece voturile puține din interior, împărțite între ei, n-ar fi fost suficiente pentru a da cîștig nici-unuia din partidele existente, conform constituției. De fapt asta s-a și văzut din necesitatea de a crea alianțe și uniuni pentru a cîștiga alegerile.
trebuie să preluăm conducerea, iar asta practic se mai poate doar din exterior, dacă vrem să ne luăm țara înapoi. Dacă nu, putem să-i spunem adio(!) garantat.
omul e supus greșelelilor. Și eu ca orice om pot greși, dar nu pot să văd altă soluție sub nici-o formă, cînd vine vorba despre a ne lua țara înapoi. Știu că e greu și nimic nu-i ușor, dar nu văd altă soluție în momentul de față.
Rom^nii cred ca ar trebui totodata sa fie si mult mai reactivi. E de neuitat, nu alta, faptul ca dupa ce 7.5 mil de rom^ni au votat ca Basescu sa plece, acesta a urinat cu bolta in acompaniamentul unui „hă-hă-hă” …si nu s-a intamplat nimic. A fost o sfidare si un dispret inimaginabil. Cateva sute de protestanti, care, bineinteles, izolati fiind, au fost categorisiti drept teribilisti. Unde au fost barem un milion din acei sapte milioane si jumatate de votanti in strada? Din care jumate sau o treime sa fie in capitala, sa mearga tavalug la Cotroceni si sa-i spuna „ba te cari, ca asa am votat, sau treci Dunarea inot”. Nimic, nicio jandarmerie, UE sau mai stiu eu ce nu se poate opune la o astfel de reactie. Nu mai vorbim de impactul masiv de imagine a asa ceva in toata Europa si inafara ei. Adica „uau…astia chiar mai stiu sa lupte impotriva a ce ii lezeaza, mai stiu sa fie solidari, sa aiba principii si sa le apere, stiu ce vor si stiu sa apere ceea ce vor. Mamaliga poate exploda ori de cate ori e nevoie”. Nu-i singurul exemplu, dar e unul din cele mai „aspre”. Poate ma insel, dar cred ca un astfel de Basism la sarbi sau la unguri nu scapa asa usor.
îmi pare rău să te dezamăgesc, dar majoritatea oamenilor cu inițiativă, au plecat din țară. Deci cine poate reprezenta o reacțiune din interior? Pensionarii și copiii celor plecați? Forța activă reacționară din interior s-a diminuat considerabil (vezi răspunsul pentru Ion), și se diminuează în continuare printr-un nou val de tineri care pleacă. A doua generație pleacă-n exil.
românii care și-au părăsit țara, dup-o bucată de pîine, sînt oameni cu inițiativă. Cei care au rămas în general sînt fără inițiativă, așa că n-ai de unde să ai reacțiune din interior, cel mult răbufniri fără efect. Nu vreau să fiu rău, dar asta e situația reală.
n-aș vrea să compar cu nici-o altă nație, deoarece condițiile pentru fiecare sînt diferite. Nici situațiile din alte țări nu se pot compara între ele. De exemplu din România a fost dizlocată o populație de peste 7 milioane de locuitori. Ungaria are vreo 8. Deci ca populație României îi lipsește o Ungarie întreagă. Ce putem compara în cazul ăsta? Nimic, mai ales pentru că două treimi din forța activă a României lucrează afară, și nu poate reacționa pe străzi în România.
Ciobanii au facut-o. Bravo lor. Acuma daca or fi nevoiti sa revina, ca mai marii nu si-or tine promisiunile, zic eu ca n-ar fi deloc rau ca macar vreo 30.000 de bucuresteni sa li se alature. Nu trebuie sa ia cu asalt nimic sau ceva de genul, ci sa fie acolo, sa arate ca-i sustin.
și ce au rezolvat cu asta? Ce-au rezolvat minerii? Și chiar dacă vor veni 30.000 de bucureșteni alături de ciobani ce vor rezolva? Îți spun eu că nimic. Sînt imuni și nu vor păți nimic pentru că sînt pregătiți. Altfel spus c-o floare nu se face primăvară. Ai nevoie de camioane multe de buchete, ca să rezolvi ceva prin revolte sau revoluție. Eu admir patriotismul tău, dar cu patriotismul nu ai rezolvat problema: cine trebuie să conducă România? Noi sau ei? Ei sînt pregătiți de mult timp ca să strivească fără milă orice revoltă sau revoluție. În plus nu uita ce tot bat eu șaua, că efectivul de români activi e plecat din țară. Cum se vor prezenta românii exilați ca să se alăture? Cine le cumpără bilete de avion brusc, ca să aterizeze la momentul oportun?
românii activi plecați din țară sînt majoritari față de românii care au rămas în țară. Numărul alogenilor plus al acoliților a crescut procentual deoarece ei se raportează acum doar la românii rămași în țară. Românii din exil nu au forță electorală și nici nu reprezintă un pericol reacționar pentru alogeni și acoliții lor. Românii din țară au nevoie obligatoriu de participarea românilor din exil, dacă mai speră să schimbe ceva în România, iar asta nu se poate întîmpla cu parul, ci cu partide ale românilor pentru români și victorie în alegeri. Numai împreună românii din interior cu cei din exil vor domina numeric și-i vor învinge procentual în alegeri. Pentru asta e nevoie obligatoriu de înființarea de partide în rîndul românilor, atît în interior, deoarece ele lipsesc cu desăvîrșire, cît și în rîndul românilor din exil.
românii din interior ar trebui să formeze și ei un partid al românilor pentru românia, la fel cum am propus pe cel al românilor exilați, în care nu au ce căuta alogenii și acoliții lor.
zici bine că trebuie în viitor să li se alăture ciobanilor și bucureștenii, deși acum era momentul pentru bucureșteni să-și arate solidaritatea, nu după ce-a trecut baba cu colacii, ca să vadă mai marii României că și oamenii de la oraș, gîndesc și ei ca ciobanii. Dar cine-s bucureștenii acum? O țiganiadă pestriță alogeno-acolită din interior coalizată cu alta din toate colțurile lumii, iar numărul lor a crescut în raport cu cel al românilor, deoarece foarte mulți români din București au luat calea pribegiei, a exilului, iar clasa politică e compusă în întregime de această țiganiadă politică.
Bucureștiul e orașul administrativ al României, care angajează un număr mare de politicieni, guvernanți, legiuitori, funcționari, birocrați mărunți, armată, servicii de securitate, etc., care depășesc cu mult cifra de cîțiva mii de ciobani plus 30.000 de bucureșteni pe care o prevezi tu în calculele pe care le faci.
cîte trupe speciale, mascați, polițienești și de securitate există în București? Și nu uita că acești mercenari poartă arme legal și au randament de 1 la 10. Ce pot face cele cîteva zeci de mii pe lîngă forța asta organizată și net superioară nu numai numeric, dar și ca eficiență militară. Ți-ai pus vreodată întrebările astea, simple de altfel?
prin ce trecem noi acum au trecut americanii cu 200 de ani în urmă pentru o perioadă lungă de timp, cu vărsare mare de sînge. Revolte, revoluție și război civil, pentru a-și cîștiga drepturile. Și nu uita, că astea sînt tot de ei organizate, cînd nu mai au forță și scapă situația de sub control. Nu cu astfel de acțiuni putem să-i învingem ci cu armele lor: partide și voturi, și nu uita obligatoriu numeric. Numere ca-n biblie. Ai citit să vezi cum se numărau ei cu triburile în cartea Numere din VT? Oare de ce? Ca să știe exact cîți sînt în total evreii, pentru a știi de cîți oameni e nevoie pentru a se apăra, în caz că vor fi cotropiți, și binențeles cîte biruri pot aduna. Românii n-au știut niciodată cîți sînt numeric în total și nu știu nici în prezent, ca să nu mai vorbim de faptul că foarte mulți sînt împrăștiați prin lumea largă în exil. Pe ce forță ne bazăm numeric electoral, ca să facem față numărului de alogeni împreună cu acoliții lor, ca să putem cîștigăm în alegeri? Și nu uita că dacă nu preluăm puterea politică, nici nu putem schimba legile pentru a fi favorabile nouă, nu lor, așa cum e normal să fie!
Minerii au fost unealta lui Iliescu, cred ca e alta treaba, nu cereau drepturi pentru ei ci vroiau sa „faca ordine”.
Ideea mea era doar ca, in timp ce da, e importanta solidarizarea rom^nilor dinafara, intre ei si cu cei din tara, nici cei dinauntru nu trebuie sa devina (nu stiu sa ma exprim mai delicat) legume resemnate….”ca tot n-are rost”
minerii n-au fost unealta lor, ei au fost manipulați. E mare diferență. Bieții credeau că fac bine, că luptă împotriva celor care vor să le fure revoluția, pentru că așa au fost prostiți să meargă la București. Dacă știau nu s-ar fi dus. E valabil și cu unguriada. Tot o manipulare.
Și treaba cu ciobanii e tot o manipulare intenționată, instigare să vadă cum reacționează românii, dacă se alătură sau nu ciobanilor. Au stat inerți. Avem nevoie de un nou Labiș, care să ne atragă atenția: luptați cu inerția! Iar asta se potrivește cu ce spuneai în continuare cu legumele, care e foarte corect. Românii nu s-au solidarizat cu ciobanii așa cum trebuia, ca să le-arate că nu sînt de acord cu restricționarea impusă. Au stat acasă și s-au uitat la televizor din pat sau din fotoliu.