@”Adevarul” – Sunt in criza de timp,va raspund concis la toate comentariile.

Este cert GENOCIDUL palestinian(uciderea,exterminarea totala a populatiei CIVILE si acoperirea cadavrelor cu buldozerele la Deir-Yassin si alte sute de asezari).GENOCIDUL l-ati comis voi evreii.Asta fara legatura si ulterior”holocaustului”vostru.Voi l-ati savarsit pe fata,la vedere,cinic.Daca armata engleza nu descoperea macelul l-ati fi ascuns ca pe toate celelate.Sceleratii criminali care au ordonat macelul au devenit ulterior sefii statului Israel,iar Menahem Begin a primit Premiul Nobel pt Pace!!!E premiul care se acorda cvasi-exclusiv scriitorilor obscuri,lipsiti de talent evrei(pt literatura) doar pt scrieri avand acelasi subiect-holocaustul.

S-a dovedit ca sapunurile din grasime de evreu si abajururile din piele iudaica nu sunt decat falsuri ordinare specifice propagandei voastre mincinoase-ca nu contin ADN uman.N-ati permis expertilor,savantilor independenti,istoricilor consacrati sa stabileasca cu certitudine existenta reala a camerelor de gazare.

”Institutul” mincinosului dovedit Elie Wiessel nu are nici un prestigiu,consistenta stiintifica,academica,personal specializat,oameni de stiinta independenti. E o facatura nu”institut”.

Tot astfel cum afacerile private,bancile comerciale Isarescu le denumeste diversionist”INSTITUTII bancare”pt a le conferi prestigiu,respect ca institutiilor statului.Deci intre o banca si o gogoserie nu sunt diferente esentiale.Amandoua urmaresc”profitul”,termen capitalist=evreiesc care legalizeaza lipsa echivalentei prestatiilor.”Profitul” se realizeaza pe seama celuilalt care pierde. In crestinism”profitul”,”dobanda=camata”nu exista.

Altceva

In rest replicile dvs.sunt divagatii,sofisme adica diversiuni tipic avocatesti(profesie predilecta a evreilor alaturi de cea medicala).Adica cea in care troneaza frauda.Daca scapi cu viata,ori necondamnat-medicul,avocatul sustin ca meritul e al lor.Daca nu,iti spun ca ai venit prea tarziu si nu mai era nimic de facut.Ei nu raspund niciodata,nu-s vinovati cu nimic.Au obligatii”de diligenta”nu”de rezultat”-juristii stiu la ce ma refer.

Altceva:

argumentele dvs.sunt penibile:”nu exista stat palestinian,etc.”asa scuzati dvs.genocidul,asupra populatiei bastinase=semiti veritabili savarsit de voi victimele”holocaustului”.Ma doare sincer soarta evreilor morti in lagarele germane,dar si a zecilor de milioane asasinati de regimul bolsevic evreiesc.

Primii teroristi in Israel au fost evreii asasinandu-l pana si pe binefacatorul lor contele Folke Bernadotte,tipic”recunostinta iudaica”.Desigur asasinii lui au devenit conform”moralei,sufletului iudaic”sefi ai statului Israel-Ytzhak Shamir si Ytzhak Yezernitzky.

Dar lumea intreaga s-a trezit,cunoaste realitatea.Sper ca si poporul evreu sa realizeze ca a fost victima unei utopii si ca Dumnezeu e al intregii creatii nu doar al lor.

Nota redacției. Text de pe blog: Dioclețian în răapuns la anonimul Adevărul.