Iulian MARES
74 aprobate

iuliuss_m@yahoo.ca
86.34.175.10
În răspuns la Sorin.Sorin si ceilalti:
*va rog sa nu puneti urekea la informatiile TV, transmise prin știriste si aici ma refer exact la art. 5/TRATATUL NORD-ATLANTIC, Washington DC, 4 aprilie 1949, conform MAE!

”ARTICOLUL 5
Partile convin ca un atac armat împotriva uneia sau mai multora dintre ele, în Europa sau în America de Nord, va fi considerat un atac împotriva tuturor si, în consecinta, sunt de acord ca, daca are loc asemenea atac armat, fiecare dintre ele, în exercitarea dreptului la auto-aparare individualsau colectiv recunoscut prin Articolul 51 din Carta Naiunilor Unite, va sprijini Partea sau Partile atacate prin efectuarea imediat, individual sau de comun acord cu celelalte Parti, a oricarei actiuni pe care o considera necesara, *inclusiv folosirea fortei armate, pentru restabilirea si mentinerea securitatii zonei nord-atlantice. Orice astfel de atac armat si toate masurile adoptate ca rezultat al acestuia vor trebui raportate imediat Consiliului de Securitate.
Aceste măsuri vor înceta dupa ce Consiliul de Securitate va adopta masurile necesare pentru restabilirea si menținerea pacii si securitaii internaionale.

**Desigur, citind cu atentie marita si dumneata ai inceput sa-ti pui intrebari existentiale si daca este un ekivoc in expresia *inclusiv folosirea fortei armate (folosirea ^inclusiv inseamna ca exista si un ^exclusiv), caci doar nu esti știrist si asta o afirm cu fermitate citind multe din postarile dumitale!
***Eu nu am primit un raspuns clar, ferm, linistitor, decat cel pe care urekile mele vor sa-l auda, insa asta inseamna deja putina manipulare …