Niculae Cornel
12 mai 2024, 18:28 (acum 1 zi)
către SC, Coja, eu

Propagandă jenantă pro-rusă în ghiveci cu conspiraţionism de duzină!

Adică tezaurul e prea mic şi nici nu-i trebuie României!?

Aşa se compromit curente naţionaliste, cu slujul prea strident şi lipsit de scrupule făcut pentru puterile străine de catre „reprezentantii” lor. Politicienii care fac sluj la SUA şi Occidentului sunt compromişi naţional, aşa că de ce să nu compromitem şi fărâma de naţionalism de opoziţie prezentându-l cum face sluj deşănţat faţă de Rusia şi China? Ce ar zice Corneliu Zelea Codreanu de asta?

+

Apoi să ne lăsăm înşelaţi de stilul bombastic al dlui LUPU şi să credem că Banca Naţională ar aparţine la propriu „bancherilor evrei din sistemul FMI, Banca Mondială, Federal Reserve“ (susţinere din articol)? Nici în SUA, FED-ul (Federal Reserve sau banca centrala) nu e administrat cum vor marile bănci private, deşi aparţine formal si acestora, toate băncile importante din 12 regiuni ale SUA fiind de fapt obligate prin legislatie să fie acţionare la cele 12 districte ale FED (Boston, New York, Philadelphia, Cleveland, Richmond, Atlanta, Chicago, St. Louis, Minneapolis, Kansas City, Dallas şi San Francisco).

„Băncile comerciale autorizate la nivel național sunt obligate să dețină acțiuni și pot alege unii membri ai consiliului de administrație ai Băncii Rezervei Federale din regiunea lor“.

Adminsitrarea FED aparţine „Board of Governors“, iar guvernatorii sunt numiți de președintele Statelor Unite și confirmați de Senat pentru mandate eșalonate de 14 ani, nu aparţine bancherilor evrei. Puterea nu e la băncile acţionare.

+

Toate legile „post-comuniste“ privind „Statutul Băncii Naţionale a României“ (legea 34 din 1991, legea 101 din 1998 şi legea 312 din 2004) stabilesc că Banca Naţională a României este un organ al statului român care are însă personalitate juridică proprie, nu este deţinută de „bancherii evrei“, decât eventual într-o interpretare personală neexplicată ca atare.

Tot legea spune că Banca Naţională a României „participă, în numele statului român, la tratative şi negocieri externe în probleme financiare, monetare şi de plăţi“. Ea poate negocia si incheia acorduri privind imprumuturi pe termen scurt si efectuarea de operatiuni de swap cu bancile centrale (ale altor ţări), bancile comerciale si institutiile monetare internationale.

Banca Naţională are capital propriu, care e implicit al României, dar separat de bugetul României şi de altă avere a ţării. Banca Naţională are şi profituri (care nu au legătură cu activitatea ANAF) din care îşi creşte rezervele. „Trădarea“ sau pericolul la care BNR supune România, poate fi aceea că nu ţine rezervele naţionale în România, ci în Anglia şi în Elveţia (am prezentat aceasta pe larg în lucrarea „Armaghedonul Templului lui Solomon“, capitolele Club of Rome şi Trilaterala la Bucureşti; România pentru Clubul de la Roma; Faţa necunoscută a „globalistului“ Mugur Isărescu; Unchiul din America; În fruntea Băncii Naţionale a României; Pierzând urma banilor lui Ceauşescu; Clubul secret, clanul şi camarila; Cheltuielile şi sponsorizările Băncii Naţionale ale României sunt secrete: Tezaurul de aur şi valută, scos din ţară de Isărescu; Isărescu şi masoneria; Isărescu şi Grupul Bilderberg: Întrunirea Clubului de la Roma la Bucureşti, în 2012).

ARMAGHEDONUL TEMPLULUI LUI SOLOMON.pdf