Munca de Sisif pe care o faceti Dumneavoastra , Domnule profesor, este munca pentru umanitate !
Sa speram ca Maia Morgenstern vi se alatura si nu va face munca doar pentru iudeitate !
Unii dintre coreligionarii ei comunitaristi , formeaza organizatii foarte periculoase pentru omenirea intreaga, inclusiv pentru Maia Morgenstern .
Asa lucreaza unii dintre ei – vor razboi, nu pace, caci pacea nu le aduce niciun profit , comparativ cu ce poate aduce razboiul .
Evreii saraci au fost adesea sacrificati de cei puternici si lipsiti de scrupule – vezi listele evreilor prezentati lui Hitler pentru a fi deportati in lagare, chiar de catre diversi rabini ! Fara rapoartele rabinilor nu-i gaseau pe toti cati i-au gasit, Gestapoul .
Speram ca veti demonstra tarie de caracter si integritate morala, spunand adevarului pe nume – altfel nu mai cred ca erati autentica cand ati interpretat rolul Mariei din filmul ” The Passion of The Christ ” creat de genialul Mel Gibson, atat de calomniat si el de catre jidovii corupti de la Hollywood, care din betsiv si antisemit nu l-au scos pentru mult timp .
Mel Gibson scrie undeva ca v-a ales, pe Dumneavoastra , tocmai pentru ca sunteti evreica !
Si el e la fel de „antisemit” precum suntem noi , care ,de fapt, ca si el, nu meritam nicidecum aceasta deformare a adevarului.
Stati drept si sincera in fata omenirii, fiti o Marie adevarata, Doamna Morgenstern, nu doar o actrita pe scena , care joaca doar un rol teatral!
Lasati romanii sa va aplaude linistiti – lasati mortii nostri in pace . Nu va luati dupa cei ce au drept obiectul muncii: calomnierea romanilor si a evreilor care sunt oameni de buna credinta si iubesc adevarul adevarat !

Rodica Brătulescu