„Premiul Nobel pentru pace lui Adolf Hitler”? Lobbyul holocaustului este pus la grea încercare. Documente noi care atestă / confirmă că Hitler i-a cerut pacea lui Churchill


Articol rezumat de CAROLINA
Prezentam pe scurt o carte bomba aparuta de curand in Marea Britanie si in Izrael, tainuita inca in restul Europei: autorul, Peter  Padfield, specialist in istorie marina, se afla in posesia documentelor secrete care cer negru pe alb secretizarea ofertei de pace scrise a  lui  Hitler , catre Churchill!!!
Stirile  provin din servicul de stiri ” Israels Ynet-Internet” precum si din cotidianele englezesti „The Daily Telegraph” si „The Daily Mail” .
Perversul Churchill a secretizat in fata poporului sau, a coroanei regale  si a lumii intregi,  oferta de pace dictata  de Hitler in persoana si inmanata lui Rudolf  Hess, cu o traducere in englezeste. Rudolf Hess fiind  cel care, printr-un complot al serviciilor secrete britanice, a fost atras intr-o capcana (britanicii au in istoria lor aceasta practica  recurenta) cu oferta falsa , in Scotia, si arestat in loc sa fie dus la masa de tratative , asa cum ii promisese Churchill lui Hitler care i-a facut o mult generoasa oferta de pace pe baza de neutralitate pentru ambele tabere.
Pana acum in TOATA ISTORIA OFICIALA s-a scris- FALS!!!- ca Hess era nebun, ca oferta lui de pace era facuta de el in secret si ca ea constituia o  proprie concoctie si  ca Hitler nu stia nimic despre ea .
Aceasta formidabil de oficializata  minciuna este demascata in noua carte bomba, pe baza de documente cheie: Padfield se afla in posesia documentului tinut pana recent sub cheie, care cere secretizarea ofertei de pace a lui Hitler catre Churchill(ceva ce revizionistii stiau de ani de zile si fara aceasta confirmare prin documente istorice)! Arhivele britanice au fost jefuite de acest document(precum si si de altele care atestau acest detaliu istoric, ca mai toate arhivele cheie care deranjau doctrina oficiala , servita noua, tuturor, de aproape un secol intreg.
Churchill vroia razboi contra lui Hitler cu orice pret , si vroia cu orice pret sa traga dupa el (ca Izraelul azi)in acest razboi si America dupa sine, deoarece era santajat de niste finantatori evrei care doreau neaparat ca  acest razboi sa aiba loc , finantatori ce i-au rascumparat o casa parinteasca pe care o pierduse Churchill impreuna cu alte averi, manevra criminala facuta  ca sa-l aibe la mana si sa-l manipuleze.
Daca afla poporul englez si familia regala acest lucru la timp, nu ar mai fi fost posibil razboiul 2 mondial, caci atat unii cat si ceilalti erau impotriva razboiului care pana la urma le-a insangerat si propria tara.
Desi a stat in inchisoare tot timpul razboiului, Rudolf Hess a fost condamnat la Nurnberg drept criminal de razboi si cu scurt timp inainte de eliberarea din inchisoarea Spandau, el a fost suprimat de killerii serviciilor secrete ca sa nu spuna adevarul gol.
Conchide articolul: Hitler, candidat la Premiul Nobel pentru pace?
http://globalfire.tv/nj/14de/zeitgeschichte/01nja_friedensnobelpreis_fuer_hitler.htm
******
******
Nota redacției: Mulțumim, Carolina! Să fie oare Churchill mai mare criminal decât Hitler?! Și toate astea pentru „o casă părintească”? Trebuie să mai fie și alte cauze / explicații. Nu e ușor de crezut că nu au știut nimic ceilalți, casa regală în primul rând! Despre Rudolf Hess existau bănuieli care acum s-au confirmat. Oricum, deseori actele ciminale de care sunt acuzați evreii, unii evrei, se dovedesc a fi săvârșite de Perfidul Albion! Adică de (unii) britanici. Inclusiv în Rusia, în 1917… Nu mai zic de Paris, 1789!
Ba chiar și la București, ianuarie 1941, când cu așa zisa rebeliune legionară!… Unii istorici adaugă și asasinarea lui Nicolae Iorga!…