Occidentul se simte bine…

Trebuie sa incepem sa strigam si legile internationale in gura mare, nu doar constitutia Romaniei :

Semnalizare repetata de mine ,scuzele mele dar e foarte importanta!

STIMATE DOMNULE PROFESOR,

ESTE OBLIGATORIU SA VA ANCORATI ARGUMENTATIA SI IN ACEASTA EXTREM DE IMPORTANTA LEGE ONU: asta si apropos la legea antilegionara caci ele merg mana in mana: holo din Romania este doar un pretext de a ne imbolnavi de boala numita AUTOINVINUIRE, cu care sunt nemtii actualmente ingenunchiati ca sa primeasca refugiatii care ii casapesc pe capete – iar politia ii lasa neaparati, in vazul lumii!!! – barbatii, femeile si copiii germani, chiar in clipa asta!

Acuzatiile NEFONDATE TURNATE CU GHIOTURA ASUPRA ROMANILOR, de „RASISM”, „ANTISEMITISM” , „EXTREMA DREAPTA” DACA ESTI PATRIOT SI ITI APERI DEMNITATEA DE A FI UN INDIVID CU IDENTITATE ROMANEASCA, CONSTITUIE UN VOCABULAR DE BAZA INVENTAT PENTRU A SLUJI IN ARSENALUL RAZBOIULUI PSIHOLOGIC DUS CONTRA ROMANILOR IN PARTICULAR ,SI CONTRA CRESTINILOR PATRIOTI , IN GENERAL,SI NIMIC ALTCEVA!!!

SA FII ROMAN ESTE UN DREPT ANCESTRAL AL INDIGENILOR ROMANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ASTA DEOARECE NICIUNUI ROMAN NU-I TRECE PRIN CAP SA IA DREPTUL ALTOR POPOARE , RASE SAU NATII , LA EXISTENTA LOR SI LA DREPTUL LOR LA VIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEAPARAT INTRODUCETI IN TOATE TEXTELE LUPTEI DOMNIEI VOASTRE CONTRA ANTIROMANISMULUI SI ACEASTA ANCORARE IN LEGILE SI DREPTUL INTERNATIONAL:

Declarația ONU privind dreptul popoarelor indigene ancestrale.

Rezoluția A / 61 / L.67 și anexa 1 61/295 a fost adoptată (fără a face referire la un Comitet principal), de Adunarea Generală a ONU la 13 septembrie 2007 , ca „Declarația Organizației Națiunilor Unite privind dreptul nativ al popoarelor indigene! ” Articolul 8: 1) „Popoarele indigene și persoanele au dreptul de a nu se lasa supuse la o asimilare forțată sau la distrugerea culturii lor.”

less