Radu
41 aprobate
radu.g@yahoo.com
149.102.242.180
PLAYTECH -FITUICA DE 2 BANI

Aceasta fituica golaneasca are tupeul sa te scuipe intre ochi si sa-ti spuna ca ploua si ca trebuie sa-ti cumperi de la ei o umbrela!
Golanii ziarici nu vor sa spuna ca industria serviciilor este dezvoltata in Romania doar pentru ca ea faciliteaza de fapt furtul bogatiilor tarii fara a fi macar impozate.
Aparatul administrativ al serviciilor nu are alt scop decat furtul tarii pe rupte, sub paza atenta si protectoare a Serviciilor romane.
Decat asa dezvoltare a serviciilor criminale mai bine sa ne putem vedea de treaba nostra fara a fi furati.
Da suntem pe locul doi in UE indomeniul de a ne fura singuri bogatiile.
Radu

România, o mare forță în UE: suntem în fața tuturor țărilor bogate, nici Germania sau Austria nu se pun cu noi

Alexandru Puiu – 17.08.2023 https://playtech.ro/2023/romania-o-mare-forta-in-ue-suntem-in-fata-tuturor-tarilor-bogate-nici-germania-sau-austria-nu-se-pun-cu-noi

Deși suntem obișnuiți ca țara noastră să fie plasată într-o lumină nu tocmai avantajoasă atunci când se întocmesc diferite clasamente la nivelul comunității europene sau pe plan mondial, avem și rezultate extraordinare în unele privințe.
De exemplu, un raport recent publicat de Asociaţia Business Service Leaders în România (ABSL), arată că țara noastră marchează o performanță remarcabilă în ceea ce privește industria serviciilor pentru afaceri. Ocupăm un loc important atât în clasamentul european, cât și în cel global.
Mai exact, transmite ABSL, România ocupă locul 6 în lume, în topul ţărilor care activează în industria serviciilor pentru afaceri şi locul 2 în Europa. În Europa, singurii care sunt plasați în fața noastră în ierarhie sunt polonezii.
Cum a ajuns săraca noastră Românie să fie o forță în fața bogaților Europei
Se pare că investitorii au numeroase motive pentru care merită să aleagă țara noastră ca destinație, în detrimentul altora, deși în Vest avem state bogate și dezvoltate.
„România are încă numeroase avantaje pe care le oferă investitorilor în industria serviciilor de business.
Printre acestea se numără un cost oportun de dezvoltare a afacerii şi a forţei de muncă, chiar şi în domeniul IT, existând o diferenţă mai mică cu 20% comparativ cu Polonia. Cele mai multe limbi străine vorbite în Romania din toate ţările CEE, acest fapt fiind considerat unul dintre cele mai importante avantaje pentru diversificarea serviciilor în business services (conform ultimului studiu ABSL Romania, 23% din companii prestează activităţi în 11-15 limbi străine vorbite, iar 15 % din companii au între 16-20 limbi străine).
De asemenea, expertiza în tehnologie constituie un avantaj”, a afirmat Nicoleta Apetrei, Vice-Preşedinte ABSL.
Conform celor explicate de specialiști în raport, centrele de excelenţă dezvoltate în ultimii doi ani vin cu o expertiză solidă în domenii precum IT, finanţe şi contabilitate, achiziţii şi fac ca România să fie încă o destinaţie preferată pentru servicii cu valoare adăugată mare.
„Însă România se află în competiţie directă cu ţările din regiune (în special Polonia şi Ungaria) din punct de vedere al granturilor disponibile, stimulentelor fiscale şi susţinerii industriei serviciilor pentru afaceri”, potrivit analizei.