• Domnule profesor,

  La TITAN in acea vreme – cred primavara anului 1990 – au fost sute de martori oculari care NU au facut altceva decit sa transfere „povestea” uriasului strung carusel la altii!; si numai atit! chiar si dupa ce demolatorul Petre Roman Neulander nu a mai fost premier, ci numai „observator” in distrugerea economiei nationale din partea noilor bolevici care ne conduc si acum! De aceia e LIBER!
  Eu sunt peste 90 % sigur ca a fcut-o, deoarece la noi la institut s-a vorbit mult si bine despre aceasta ticalosie.
  De ce a facut-o?
  1 – Cred ca stapinii lui de atunci – si de acum – l-au urgentat in a arata ca intelesese bine menirea pentru care fusese pus prim-ministru.
  2 – Pentru ca cei care l-au imprumutat cu bani pe Ceausescu, au vrut sa dea lumii un semnal evident impotriva celor care NU platesc camata pina la sfirsitul contractului impus, si se transforma in „ghiauri economici”!
  3 – Pentru ca acest strung carusel a fost la acea vreme MINDRIA constructorilor de masini unelte din Romania.
  De fapt toata distrugerea celor peste 1200 de obiective industriale (fabrici, uzine, etc) tot pedeapsa a fost! Insa a mai produs – ceea ce in anii ’90 nu se mai putea prin lagare de munca si concentrare, sau prin inchisori de exterminare, etc. asa cum facusera parintii lor tot bolsevici in anii stalinismului in Romania – ci cel mai mare exod de forta de munca calificata. Exod, care iata a ajuns in zilele noastre la 4 MILIOANE de romani! Eu cred ca in ultimii 2000 de ani – la un loc luati! – nu au parasit tara atitea milioane. Adica doua obiective (dragi „lor”): si f….ti si cu banii luati! (…)

  Cautind pe internet firma Titan din Bucuresti, iata ce am gasit :

  http://gpmtitan.ro/galerie-fot…

  GPM TITAN INTERNATIONAL S.R.L.
  Blvd. 1 Decembrie 1918 nr 1G, RO-032451 Bucuresti 3
  Tel:
  +4021-255-4741/+4072-4518-967
  Fax:
  +4021-255-4738
  Mail:
  office@gpmtitan.ro
  robert@gpmtitan.ro
  Desigur, toate sunt CNC (Computer Numeric(al) Control), insa tot toate sunt JUCARII fata de MARELE CARUSEL, demontat la cerere prin telefon (topit ulterior probabil) de „patriotul” Petre Neulander!

  De vazut si ceea ce a mai ramas din industria de masini grele la adresa:

  http://www.rem-machinetools.co…

  Unele date despre Petre Neulander:

  Student mediocru (din auzite de la fosti colegi de-ai lui), dar – fiind baiatu’ lui ta-su: Walter Neulander – este trimis pentru un doctorat (pe banii statului roman; stat pe care l-a urit intotdeauna) la Lausanne (Elvetia) pentru studii doctoriale, de unde se intoarce doctor in mecanica fluidelor. De ce sa plece un roman merituos, cind „el maximo” era baiatu’ lu’ ta’su!?
  Mare „curtezan”, a fost probabil sfatuit sa-si incerce norocul – deci sa ajunga la cel mai inalt nivel prin „vrajeala” in casa ceausestilor – cu fiica dictatorului Zoe Ceausescu. Zvonurile care s-au auzit, spuneau ca Leana se impotrivise (…). Eu am auzit ca de fapt Zoe – care a fost o tipa foarte desteapta si educata; Dumnezeu sa o ierte! – l-a sictirit de citeva ori, iar „zimbaretul” iliescian a plecat cu coada intre picioare (…).

  *

  Nota Redacției. Căutând probele incriminatorii, ne-ar fi utilă o relație umană, să stăm de vorbă cu o persoană care a asistat sau a participat în vreun fel la demolarea strungului. Domnul Dec, care a declanșat demersul nostru, este rugat să ia legătură cu câțiva ingineri din lumea inginerilor și să găsească câteva persoane sau măcar una cu calitatea de MARTOR OCULAR.

  ion coja