CD
68 aprobate

dnitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Lui Robert Horvath
Domnule evreu, ungur, roman de religie bizantino-catolica(?), mai inceteaza cu minciunile.
Acum la batranete te-a apucat revolutionarismul si cu practici kabalistice incerci sa inseli lumea.
Numele tau pus pe Google aduce sute de intrebari de la originea ta etnica pana la scopurile prost deghizate pe care incerci sa le realizezi apeland la slabiciunea oamenilor pentru amintirile din tinerete, excroc romantic.
Frate magyar(?) – „Brother Magyar Horwath, I don’t have a personal e-mail for you, so I’ll do it in public. (The rest of you, divert your faces).”
http://www.byzcath.org/forums/ubbthreads.php/topics/69656/2

Pixelu AlbastruJune 8, 2021 at 12:54 pm
Da nu ești modest deloc! Ești obraznic de nu se mai poate. Cum poți să pui în aceiași oală numele tău alături de al lui Paul Goma? Ce lași tu posterității, Horvate? Gargara cu greva foamei!
Mă Horvate, mă patriotul neamului (rămâne de stabilit al cărui neam), ce cineastul ploii ești de nu faci filmulețe cu smartfonul despre toate ce povestești! Filmulețe cu 4 rumâni, cu icspoziția lu’ Marșal, cu hospitalul, cu hasistentele, cu contuzili, cu ICR-ul, cu Ioanid, cu Kioko, cu Gunderode, cu pisica, cu NY? Nu de alta, dar nu te crede nici măcar un preșcolar! Până una alta nu te deosebești cu nimic de Wizăl și Morgărștern.

caroline gunderodeJune 9, 2021 at 3:49 pm
Domnule Robert Horvath,
Eu v-am crezut intentia frumoasa de a da numele lui Eminescu institutului ICR din New York, si am pledat pentru ajutor si expunerea pozelor Dumneavoastra violentat, dupa agresiunea pe care o acuzati in scrisori .
Cand ma uit de doua ori insa, ce sa vezi:
pozele difera substantial una de cealalta ca sa fi putut fi luate in decurs de 24 de ore una dupa cealalta : una are parul mai lung decat prima . Sau v-a crescut parul asa repede?
Deci va tineti de bancuri !
Poate va linistiti – ar fi frumos!
https://www.incorectpolitic.com/initiative-patriotice-romanesti-marca-domnului-robert-horvath-din-new-york

Simptomatic este faptul ca dnul Horvath nu raspunde, de nici o culoare, la atacurile Pixelului si a celorlalti de parca nici nu a auzit de ele, atitudine tipic Kosher.

Prezent activ si coplesitor pe Comentariile din blogurile romanesti arunci cu informatii false peste tot unde postezi:
http://www.portalulrevolutiei.ro/arhiva/2009_1001.html

Robert Horvath Deva Nipon PRESS(???)
ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK
July 16, 2012 at 10:49 pm
UN SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT ! GUVERNUL GERMAN CERE INCHIDEREA ANTENEI 3 SI DEMISIA PRESEDINTELUI CRIN ANTONESCU !
AM PRIMIT UN MESAJ OFICIAL DIN PARTEA AMBASADORULUI GERMAN IN SUA …
Anunturi/postari fulminant-paranoice la Comentariile celor mai nestiute bloguri:
https://arakelian.wordpress.com/2012/07/04/sa-fim-romani-mai-buni

Si un blog personal infiintat si parasit din 2008.
Lipsit de vizitatori blogul a fost parasit si autorul, cu 5 etnii si 3 cetateniii declarate sau simulate, s-a apucat sa semene pe ogoarele altora starnind o puternica indoiala asupra personalitatii pe care si-o afiseaza sau a ideilor, mereu aceleasi, pe care le propaga in stil ag-prop.
https://roberthorvath.wordpress.com