O întrebare pentru Efraim Zuroff

În textul anterior de pe site-ul nostru, preluat de pe HotNews.ro, există această frază asupra căreia vrem să revenim și să insistăm:

„In acea perioada, autoritatile române au permis ca țara sa devina „un gigantic camp pentru uciderea evreilor”, sustine Zuroff, al carui centru este cea mai mare organizatie din lume ce se ocupa cu vanatoarea de nazisti.”

Cu vânătoarea de naziști criminali, care s-au făcut vinovați de uciderea unor evrei nevinovați, bineînțeles.

Întrebarea cu care ne adresăm obraznicului numit Efraim Zuroff este următoarea: din câți naziști asasini de evrei au „vânat” până acum escrocul Simon Wiesenthal și urmașii săi câți români se află? Câți români au fost identificați ca asasini de evrei? Au fost sute de mii de evrei căzuți victime barbariei românești și cu toate acestea constatăm două lucruri foarte ciudate:

  1. Nu au fost identificate cadavrele acestor sute de mii de victime, nu s-a găsit nici o explicație pentru absența acestor cadavre, gen „cuptoarele de la Auschwitz”. Unde sunt cadavrele? La Chișinău, la o discuție liberă cu evreii din localitate, unul dintre ei, care se jura că are rude din care nemții au făcut săpun, emitea explicația antologică: acele cadavre au fost mâncate de câinii bagabonți din acea vreme!… Cât privește aberația despre cei 900.000 de evrei făcuți săpun de naziști, e bine de știut că basna aceasta a fost scornită de numitul Wiesenthal. Un escroc, cum vă spuneam!
  2. Nici un român nu a fost pus sub acuzare ca asasin de evrei. În Transnistria autoritățile române au anchetat un asemenea asasin, în persoana unui localnic, un ucrainean, care efectiv ieșea la „vânătoare de evrei”! A fost arestat de autorități și trimis în judecată, după mărturia scriitorului evreu rus Vasile Grosman. Nu știm cum s-a încheiat ancheta. Repet: anchetă ordonată de autoritățile românești, împotriva unei bande de ucigași ucrainieni, care se ocupau cu uciderea sistematică de evrei pentru simplul fapt că erau evrei! Au existat astfel de bestii, dar printre ei niciun român, neisprăvitule cu nume de evreu rus! Secătură!…

Apelăm la cititorii care știu cum, să ajute acest text să fie citit și de onorabilul urmaș al lui Simon Wiesenthal.

 

Ion Coja