Selectează comentariul
Calin Kasper
calin.kasper@gmail.com
188.24.77.164

Daca nu ati platit cei 150 de lei, nu aveti de unde sa stiti ce contine formularul. Asa ca, pana ce nu comenteaza unul care a platit, deci care e in cunostinta de cauza, parerile celorlalti sunt apa de ploaie. Eu nu consider ca procedura este aiurea si nici o pacaleala. Asa se proceda si cu cei care doreau sa intre in Legiune. Aveau de absolvit o ucenicie grea, pana cand sa-i convinga pe cei din cuib ca merita sa fie camarazi cu ei.
Procedeul este justificat, fiindca e un prim ciur de selectie. Cine nu crede nelimitat in idee si in Calin Georgescu, sa ramana pe dinafara. Cine crede, merge mai departe. Iar Calin Georgescu a precizat clar ca Firma care face portretul celui care vrea sa fie sustinator al „Pamantului Stramosesc”, trebuie sa indeplineasca niste criterii de integritate. Iar banii raman la firma de consultanta, Asociatia lui Calin Georgescu neavand nici un profit. Calin Georgescu nu are nevoie de oameni nehotarati, sau care se sperie de la inceput. Eu, cand am aplicat odata la un loc de munca in Germania, am platit pentru intermedire la o firma de profil 500 de Euro. Firma mi-a periat documentele si CV-ul si mi-a asigurat si interviul. Asa se procedeaza in toata lumea.
Daca voi credeti ca firma aia ia 150 de lei de pomana, e dreptul vostru s-o faceti. Dar sa comenteze unul care stie despre ce e vorba.
Dar fiindca nici unul din noi, la ora asta, habar nu are ce se ascunde dupa cei 150 de lei, sa o luam logic. Presupunand ca stim cu totii cine este Calin Georgescu, crede cineva ca omul acesta s-ar compromite cu o astfel de gainarie? Cei care ii pun acestui om in carca asemenea ganduri, de fapt isi proiecteaza propriul lor comportament, daca ar fi ei in locul lui Georgescu. Asa i-ar duce minte pe ei: sa faca o potlogarie si sa fuga cu banii. Ei nu pot concepe ca sunt oameni care ard pentru o idee, pe care o considera sfanta si careia isi inchina viata, ca sa o realizeze. Un exemplu pe care il avem in fata ochilor, este chiar domnul Profesor Ion Coja. Pentru ce tine acest blog, de ani de zile, in viata? Nu cumva din cauza unor idealuri, in care domnia sa crede? Si daca avem in fata ochilor un exemplu viu, de ce sa-i refuzam, fara dovezi, lui Calin Georgescu, calitatea de a fi om bine intentionat si de caracter?