rodica bratulescu

14:50 (acum 3 ore)

către eu
Home / Internațional / Doctorul Stoian Alexov, preşedintele Asociaţiei Bulgare de Patologie, declară: medicii patologi din Europa nu au putut dovedi nici măcar că un singur om a murit din cauza coronavirusului covid-19

Doctorul Stoian Alexov, preşedintele Asociaţiei Bulgare de Patologie, declară: medicii patologi din Europa nu au putut dovedi nici măcar că un singur om a murit din cauza coronavirusului covid-19

Redacția Internațională
Incorect Politic
Iulie 18, 2020

Doctorul Stoian Alexov, preşedintele Asociaţiei Bulgare de Patologie, declară:

Medicii patologi din Europa nu au putut dovedi nici măcar că un singur om a murit din cauza coronavirusului Covid-19 !

 

Pe baza acestei constatări, Doctorul Stoian Alexov a calificat Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) drept « organizaţie medicală criminală », pentru că a creat haos şi a înfricoşat omenirea, fără a dovedi în mod obiectiv şi verificabil existenţa unei pandemii.

O altă declaraţie importantă a preşedintelui Asociaţiei Bulgare de Patologie (B.P.A.) : « În condiţiile actuale, crearea unui vaccin contra coronavirusului este imposibilă », iar patologii europeni nu au identificat niciun anticorp specific CoV-2 SRAS.

Aceste stupefiante declaraţii răpesc orice credibilitate afirmaţiilor unora şi altora, cu privire la descoperirea unor anticorpi contrari noilor coronaviruşi, a căror utilizare prostească şi iresponsabilă, chiar criminală, pentru tratarea pacienţilor, explică decesul multora dintre aceştia.

În mod gratuit, fără nicio dovadă, imaginarii anticorpi specifici, chipurile, noilor coronaviruşi, sunt la baza testelor serologice utilizate în numeroase ţări. Multe dintre aceste teste s-au dovedit lipsite de orice valoare, inacceptabile.

Aceşti anticorpi imaginari sunt consideraţi baza sau cheia mult doritelor şi trâmbiţatelor Certificate de Imunitate de care vorbeşte Bill Gates, prim-ministrul neoficial al clandestinului GUVERN MONDIAL. Certificatele de Imunitate urmează să fie lansate pentru anumiţi privilegiaţi, din diverse ţări. Ele ar fi fost deja eliberate în Statele Unite, Anglia şi Canada.

Doctorul Alexov a făcut aceste declaraţii cu ocazia unui interviu video ce a rezumat consensul participanţilor la seminarul WEB al Societăţii Europene de Patologie (ESP), consacrat virusului Covid-19, seminar ce a avut loc la 8 mai 2020.

Interviul video al Doctorului Alexov a avut loc la 13 mai 2020 şi a fost realizat de Doctorul Katsarov, preşedintele Centrului din Sofia, pentru Protecţia Drepturilor Cetăţenilor, fost ministru bulgar adjunct al Sănătăţii. Videoclipul respectiv este disponibil pe situl Web al BPA, care, între altele, subliniază principalele idei susţinute de Doctorul Stoilov Alexov.

Am cerut unui bulgar cu formaţia ştiinţifică corespunzătoare să traducă în engleză interviul video al Doctorului Alexov. Interviul video şi traducerea în engleză pot fi găsite aici.

Printre principalele declaraţii ale Doctorului Alexov, conducătorii seminarului Web, din 8 mai, al ESP, au reţinut că niciun anticorp specific al noului coronavirus nu a putut fi identificat.

Faţă cu agenţii patogeni, cu care este pus în contact, organismul crează anticorpi specifici, cunoscuţi sub numele de anticorpi monoclonaţi, instrument esenţial în patologie. Imuno-histochimia practică marcarea anticorpilor cu diverse culori, aplicându-i apoi pe lamelele biopsiilor sau autopsiilor, obţinând astfel aşa numiţii anticorpi. După timpul necesar fixării pe agenţii patogeni specifici, patologii examinează lamelele la microscop şi văd locurile unde se găsesc anticorpii coloraţi, ataşaţi agenţilor patogeni respectivi.

În consecinţă, faţă de absenţa anticorpilor monoclonaţi pe noul coronavirus, patologii nu pot verifica dacă SRAS-CoV-2 este cu adevărat prezent în organism, nici dacă bolile şi decesele atribuite acestuia sunt într-adevăr produse de virusul de care se vorbeşte, ori de o altă cauză.

Ar fi prea uşor să bagatelizăm declaraţiile Doctorului Alexov, considerându-l printre « teoretici­enii conspiraţionişti ». În ultima vreme, mulţi medici, biologi şi geneticieni vorbesc de răspândirea a tot felul de informaţii false şi periculoase cu privire la Covid-19 şi altele asemenea.

Consensul patologilor participanţi la seminarul Web din 8 mai 2020 nu figurează în părţile procedurii accesibile publicului. Ca totdeauna, au existat însă inevitabile « scăpări », lucru normal căci, de frica represaliilor, majoritatea specialiştilor evită să se exprime public.

Subliniem reputaţia ireproşabilă a Doctorului Alexov, medic de peste 30 de ani, preşedinte al BPA, membru în Consiliul Consultativ ESP, şef al departamentului de histopatologie al Spitalului de Oncologie din Sofia.

Există însă şi alte argument în favoarea celor declarate de Doctorul Alexov.

De exemplu, directorul Institutului de Medicină Legală al Centrului Medical Univertsitar din Hamburg-Eppendorf (Germania) a declarat în repetate rânduri că nu există nicio dovadă serioasă cu privire la mortalitatea virusului Covid-19.

« Infecţia cu virusul Covid-19 nu este mortală decât în cazuri excepţionale. În majoritatea cazurilor este vorba de o infecţie virală absolut inofensivă », a declarat Doctorul Klaus Pütschel, într-un interviu din luna aprilie. De altfel, într-un alt interviu, el a adăugat:

« De asemenea, într-un anumit număr de cazuri am constatat că infecţia corona actuală nu este cauza decesului, acesta fiind provocat de alţi factori, precum o hemoragie cerebrală sau o criză cardiacă, acestea neputând fi considerate cu adevărat boli de natură virotică periculoasă (…). Speculaţiile privind cauza deceselor individuale nu au fost examinate de experţi, ci doar lansate şi repetate la nesfârşit, pentru a întreţine frica şi a înspăimânta societatea ».

Culmea: într-un articol din Off-Guardian, din 9 iunie 2020, două dintre ziaristele ce s-au ocupat de povestea Covid-19, Rosemary şi Amory Devereux au arătat că noul coronavirus nici măcar nu îndeplineşte cerinţele postulatelor lui Koch.

Aceste postulate sunt etape ştiinţifice utilizate pentru dovedirea existenţei oricărui virus şi rolul acestuia în apariţia unei boli specifice. Am arătat, spun cele două ziariste, că nimeni nu a dovedit că SRAS-CoV-2 provoacă o boală specifică, corespunzătoare caracteristicilor persoanelor în jurul morţii cărora se face propaganda deşănţată Covid-19. Acest virus nu a fost izolat, nici reprodus, nimeni nu a demonstrat că el este cauza unei boli distincte, de care ar fi murit miile de oameni despre care vorbesc cei înteresaţi să înspăimânte populaţia.

Între altele, la 27 iunie, un alt articol din Off-Guardian, semnat de ziariştii Torsten Engelbrecht şi Konstantin Demeter, arată că dovezile « existenţei ARN-ului virusului SRAS-CoV-2 se bazează pe convingere (a cui!?), nu pe fapte, pe dovezi concrete ».

De asemenea, cei doi ziarişti au confirmat « că nu există nicio dovadă ştiinţifică în sensul că secvenţele ARN (considerate ale noului coronavirus) ar fi într-adevăr cauza a ceea ce numim Covid-19».

În interviul său din 13 mai, Dr. Alexov a declarat că:

« Principala concluzie (a acelora dintre noi care au participat la seminarul Web din 8 mai) a fost că autopsiile făcute în Germania, Italia, Spania, Franţa şi Suedia nu au arătat nicicum că virusul Covid-19 este într-adevăr mortal ».

Doctorul Alexov a mai adăugat:

« Toţi patologii au spus că nimeni nu a murit din cauza coronavirusului. Personal, eu însumi repet: nimeni nu a murit din cauza acestui coronavirus ».

De asemenea, Doctorul Alexov a arătat că, potrivit autopsiilor, nu există nicio dovadă că cei consideraţi infectaţi cu noul coronavirus au decedat numai din cauza reacţiei inflamatorii declanşată de acesta (ce se prezintă ca o pneumonie interstiţială), ci din cauza altor boli considerate mortale, din punct de vedere potenţial.

Iată o altă declaraţie a Doctorului Alexov:

« Vom vedea ce va spune legea despre imunizarea şi vaccinul despre care se vorbeşte. Sunt sigur că, deocamdată, nu putem crea un vaccin contra virusului Covid-19. Nu ştiu ce face Bill Gates în laboratoarele sale? Face într-adevăr un vaccin, sau cu totul altceva?».

După cum am arătat, imposibilitatea identificării anticorpilor monoclonaţi ai virusului arată inexistenţa bazei necesare creerii unui vaccin. De asemenea, trăznăile privind testele serologice şi Certificatele de Imunitate, în jurul cărora se face o propagandă incredibilă, la o viteză şi un preţ fără precedent, arată şi ele că nu există nicio dovadă clară cu privire la existenţa acestui virus.

Doctorul Alexov a pus în evidenţă şi alte aspecte, poate chiar mai importante. De exemplu, el a arătat că, spre deosebire de gripa sezonieră, nu există nicio dovadă că SARS-CoV-2 ucide tinerii:

[În cazul gripei], « putem găsi virusul ce poate cauza moartea unei persoane tinere, fără ca o altă boală să fie în cauză (…). Cu alte cuvinte, infecţia cu acest coronavirus nu este una ce poate provoca moartea. Gripa, dimpotrivă, poate conduce la sau poate cauza decesul celui în cauză ».S-au semnalat boli grave, precum aşa numita Kawasaki şi accidentele vasculare cerebrale ale tinerilor consideraţi atinşi de o infecţie provocată de un nou coronavirus. Totuşi, majoritatea articolelor publicate, pe marginea cazurilor Covid-19, sunt foarte scurte şi nu privesc decât un singur pacient ori doar câţiva. În plus, comentariile la aceste articole arată imposibilitatea determinării rolului virusului, pentru că autorii articolelor nu au verificat suficient sau deloc diverşii factori de confuzie. Foarte probabil, decesele de copii atribuite virusului Covid-19 s-au datorat slăbiciunii mai multor organe în faţa combinaţiei mortale de medicamente şi a ventilării mecanice, la care au fost supuşi copiii, înainte de a muri.

Aşadar, Doctorul Alexov a declarat că: « OMS-ul este pe cale de a crea un haos mondial, fără ca vreun fapt real să îi poată sprijini recomandările şi discursurile ».

Printre multele mijloace de lansare a haosului, OMS-ul a folosit interdicţia aproape a oricărei autopsieri a persoanelor considerate moarte din cauza coronavirusului Covid-19. În consecinţă,  potrivit Doctorului Alexov, la data de 13 mai, doar trei astfel de autopsii fuseseră practicate în Bulgaria.

În plus, OMS-ul dictează că toate persoanele zise infectate, de noul coronavirus, care apoi mor, să fie neapărat declarate decedate din cauza acestui virus, nu de simpla prezenţă a acestuia, alături de alţi factori, mult mai gravi.

« Sunt foarte îngrijorat, nu numai pentru mine ci pentru noi toţi, pentru că avem protocoale şi proceduri pe care trebuie să le utilizăm », a declarat Doctorul Katsarov. « … Alţi patologi, peste o sută de ani, vor spune: ’’ Ehe, patologii aceia nu ştiau ce spuneau, zicând că virusul Covid-19 era cauza morţii’’. Aşadar, să fim stricţi cu diagnosticele noastre, pentru că acestea s-ar putea dovedi [ori ar putea fi respinse] mai târziu ».

Doctorul Katsarov a arătat că patologii din mai multe ţări europene, plus China, Australia şi Canada sunt ţinta presiunilor OMS, pentru a declara că virusul Covid-19 este cauza unică a cât mai multor decese:

« Sunt foarte trist că trebuie să urmăm orbeşte instrucţiunile OMS, fără a gândi cu capul nostru. Totuşi, în Germania, Franţa, Italia şi Anglia mulţi încep să înţeleagă că nu trebuie să urmăm cu stricteţe recomandările OMS, mai ales când scriem cauza morţii [pe Certificatele de Deces]. De ce? E foarte simplu: când spunem ceva, trebuie ca acel ceva să poată fi dovedit ».

Pentru a confirma sau infirma teoria după care numeroase persoane considerate moarte de coronavirusul Covid-19, în Italia, Doctorul Katsarov ar fi putut adăuga că acestea fuseseră vaccinate contra virusului H1N1. De altfel, el a remarcat că acest vaccin distruge sistemul imunitar al adulţilor şi poate contribui la decesul acestora, făcându-i mai sensibili la infecţie.

Doctorii Alexov şi Katsarov au arătat un alt aspect al haosului provocat de recomandările OMS şi consecinţele fatale ale acestora: numeroase persoane riscă să moară curând, din cauza închiderii iresponsabile a spitalelor, sub pretextul de a putea face faţă afluxului de pacienţi infectaţi, chipurile, cu virusul Covid-19. Pe baza acestui pretext imaginar, au fost întrerupte şi suspendate toate procedurile şi tratamentele în curs, abuziv considerate, mai puţin cele urgente.

Bineînţeles, cei doi medici au arătat că aceste boli şi altele sunt exagerate de frica şi haosul din jurul sperietorii planetare Covid-19.

« Ştim că stresul slăbeşte considerabil sistemul imunitar. Aşadar putem afirma că sperietoarea Covid-19 a agravat şi acutizat toate bolile cronice, în limita a 200%. Altfel spus, peste 50% dintre carcinomurile epiteliale sau glandulare vor deveni mai invadatoare […] Aşadar, aş spune că această epidemie nu este provocată de un virus anume şi mai curând de frică, de stress ».

Între altele, Dr. Alexov a declarat că panica din jurul pandemiei a provocat consecinţa dezas­truoasă că numeroşi pacienţi şi-au pierdut încrederea în medici şi medicină:

« După mine, coronavirusul nu este atât de periculos; de acum însă, cum o să mai aibă oamenii încredere în mine, cu privire la patologia cancerului, de exemplu? Se ştie că multe forme de cancer sunt cauzate de anumiţi viruşi, despre care însă nimeni nu mai vorbeşte ».

Prin e-mail, am adresat mai multe întrebări Doctorului Alexov, între altele de ce consideră el că este imposibilă crearea unui vaccin contra virusului Covid-19.

Fără să răspundă precis şi direct întrebării noastre, Doctorul Alexov a spus:

Dragă Patrick,

Mulţumesc pentru e-mailul şi informaţiile voastre. Accept orice informaţie, în proporţie de sută la sută. Între altele, OMS a declarat că pacienţii loviţi de Covid-19 nu au nevoie de autopsie. De ce? Puţinele autopsii efectuate, totuşi, în Europa, au arătat-o limpede: Nimeni nu a murit din cauza virusului Covid-19. În ce ne priveşte, noi am spus că, foarte probabil, morţii noştri au murit cu Covid-19, nu din cauza acestuia. Cred cu tărie că Oranizaţia Mondială a Sănătăţii este cea mai criminală organizaţie medicală.

Salutările mele.

Dr. St. Alexov, MD

Şeful departamentului de Histopatologie

 

De asemenea, noi am trimis câte un e-mail la cinci dintre colegii Doctorului Alexov, din Societatea Europeană de Patologie, rugându-i să confirme declaraţiile de mai sus. Deşi am asigurat o bună prezenţă telefonică pentru doi dintre aceştia, niciunul nu ne-a răspuns.

Oare de ce? De ce cei cinci colegi ai Doctorului Alexov nu au răspuns la întrebările noastre? Nu credem că tăcerea lor se datorează insuficientei cunoaşteri a limbii engleze.

Foarte probabil, tăcerea celor cinci colegi ai Doctorului Alexov se datorează presiunii exercitate asupra patologiştilor, în sensul conformării lor cu instrucţiunile OMS-ului, fără să se exprime în mod public.  [Pe deasupra, în ce priveşte finanţarea, departamentele de patologie depind de guvernele respective].

TOTUŞI: Patologii ALEXOV şi PÜTSCHEL par gata să reafirme că nimeni nu a murit din cauza noului coronavirus! Poate că aceasta se datorează dosarelor şi reputaţiei patologilor, care se bazează pe dovezi ştiinţifice solide, nu pe interpretarea subiectivă a testelor, semnelor şi simptomelor. Nu există dovezi tangibile că virusul Covid-19 este cu adevărat mortal.

Mondialisation.ca – 9 iulie 2020

 

Alte lecturi:

Jacques Attali: Nous risquons de devoir faire le choix terrible du confinement général. (Riscăm să facem faţă teribilei opţiuni sau alegeri a împuşcărierii, a întemniţării generale.

 

Reamintim :

Attali, în 2009 : O mică pandemie va permite instaurarea unui guvern mondial !

Carte. Michael Levitt, biofizician, Premiu Nobel de Chimie : Covid-19 « Comment avons-nous pu être dupés à ce point ». (Cum ne-am putut lăsa înşelaţi în aşa hal ).

Yoram Lass, medic, cercetător, fost director general în Ministerul israelian al Sănătăţii, denunţă cu tărie: « spălarea creierului unor întregi populaţii » şi « Monumentala isterie » Covid-19.

Păcăleala sau cacialmaua supremă a coronavirusului demascat: Covid-19 este indetectabil! 

Suntem în faţa unei ameninţări fantomă!