Codrin S
44 aprobate

csarbu@gmail.com
75.57.36.95
Calitatea de patriot Moldovean nu este dicutabila, a epurat institutiile de cadrele rusofone, a schimbat orientara invatamantului si centrarea lui pe limba romana.
A schimbat numele strazilor cu nume moldovenesti, dar nu a aratat totusi intelegere si pentru minoritatile ruse privind invatamantul exclusiv in romana.
Vrand nevrand in Moldova este un procent ridicat de rusi sau rusofoni si ca orice minoritate trebuie sa se bucure si ei de niste drepturi pe care noi romanii le dorim minoritatilor romane de peste granite.

Rusofobia poate merge bine cu patriotismul pana la un punct insa. Xenofobia nu este o solutie si aduce doar probleme.
Mandatul sau a fost scurt, un vot coplesitor de cenzura ia curmat cariere politica, combinat cu cercetari pentru abuzuri in functie si deturnari financiare.

Dar asa cum se intampla de obicei cu fostii mari politicieni romani, vezi Severin, chiar si Basescu, devin foarte patrioti si fervent nationalisti dar dupa ce nu mai sunt in marile functii, boala politica.
Xenofobia lui Druc este vizibila si disturbanta, ii acopera toate celelalte merite si e pacat caci are destule. Branza buna in burduf de caine.

*

Nota redacției – Nu cunosc aspectele incriminate și nu i se potrivesc domnului Mircea Druc. Comparația cu alde Severin sau Băsescu vă descalifică…