caroline gunderode
281 aprobate
gmail.comx
caroline.gunderode@gmail.com
109.132.35.79

VOR TRIMITE SOLDATI ROMANI SI IN ARMATA ISRAELIANA CARE CONTINE – IN SECRET , DESIGUR – MII DE MERCENARI DIN FOARTE DIVERSE TARI – E SECRET, BINEINTELES !!! – EI RECRUTEAZA, SE PARE, SI COPII DE 16 ANI DUPA CE-I INDOCTRINEAZA SA APERE ISRAELUL SA COMITA ACTUALUL GENOCID IMPOTRIVA POPORULUI PALESTINIAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VARIANTA DE HÂRTIE
RIVAROL NR. 3616 DIN 29.05.2024 (HÂRTIE)
https://rivarol.com/version-papier-1-an-d-archive/3003-rivarol-n3448-du-2122020-papier.html

Biletul săptămânal
mercenari IDF

Că armata israeliană are un număr mare de mercenari este evident. Ceea ce aparent nu este nou, doar bine cuprins. În plus, căutarea referințelor în limba franceză pe acest subiect este o pierdere de timp. Este mai bine să te bazezi direct pe site-uri în limbi străine, pe Web, după ce le-ai verificat fiabilitatea și relevanța. Așa aflăm din mass-media Euro-Mediterranean Human Rights Monitor cu sediul la Geneva, că în 2014, armata israeliană avea deja 6.000 de mercenari, dintre care 2.000 americani. Din 25 decembrie 2023, un articol în limba engleză de pe site-ul turc AA raportează „angajarea de către Israel a mii de mercenari străini în atacurile sale asupra Fâșiei Gaza”. La care, precizează jurnalistul, „Israelul a fost obișnuit cu asta din 1948, dar guvernul său ar fi păstrat, de data aceasta, tăcerea asupra acestui fapt”. Pe 22 februarie, a venit rândul Washington Post să confirme „prezența a 23.000 de americani în rândurile IDF”, adăugând că „pierderile acestora au reprezentat cel puțin 10% din decesele înregistrate, din octombrie 2023”.
Să precizăm pe acest subiect că un purtător de cuvânt al aripii armate a Hamas, Abu Abeida, ar fi declarat, la 7 decembrie 2023, că „numărul soldaților israelieni uciși de forțele de rezistență a fost mult mai mare decât cel raportat armata înainta. Astfel, angajarea mercenarilor contribuie la reducerea statisticilor deceselor israeliene, permițând în același timp soldaților de rezervă să-și reia viața civilă și să susțină economia. Cheltuielile efectuate sunt acoperite cu generozitate de ajutorul american și donații din diaspora evreiască!
De-a lungul lunilor, încorporarea a peste 4.000 de francezi precum și a o mie de cetățeni australieni, încă o mie de italieni și 400 de indieni, cărora li s-a alăturat un număr neprecizat, va fi confirmată de diverse mass-media germani, englezi, canadieni, ruși, ucraineni, finlandezi și sud-africani. Site-ul american Strategic-Culture a declarat, la rândul său, că: „Din 7 octombrie 2023, 10.000 de americani [au primit] notificări de citare. Cei cu dublă cetățenie riscă ca ulterior să fie trași la răspundere pentru crime de război, având în vedere American Neutrality Act, care interzice oricărui american să participe la un conflict străin sau să înființeze o miliție pentru a face acest lucru. » Între timp, s-a precizat, „nici un singur guvern occidental nu a reacționat, până în prezent, și nici nu a luat măsuri împotriva cetățenilor săi implicați alături de Israel în actualul genocid. Aceasta se referă la nu mai puțin de cinci țări europene: Italia, Franța, Belgia, Țările de Jos și Regatul Unit.” Potrivit ministrului italian de externe Antonio Tajani, atunci când a izbucnit conflictul, 18.000 de italieni trăiau și lucrau în Israel, inclusiv o mie angajați de armata israeliană.

INDOCTRINARE IDEOLOGICĂ

Mai aflăm că pe lângă voluntarii responsabili cu asistența luptătorilor în aprovizionarea cu produse medicale și mese, Israel ar mai recruta mii de alții, a căror vârstă minimă este de 16 ani și a căror particularitate constă în a-i supune unui îndoctrinare ideologică, „cu scopul de a stabili o legătură între ei, Israel și armata sa”. Există un alt program numit Mahal, fondat cu câteva decenii în urmă, menit să întărească Haganah – organizația paramilitară sionistă de tristă memorie – și să fie în slujba IDF. De asemenea, „programul soldaților singuri” se adresează luptătorilor izolați foarte motivați [așa cum este indicat de cuvântul „singuratic”: singur], care nu au familie în Israel. Sunt peste 7.000 dintre ei, care primesc un salariu lunar dublu; 35% dintre ei provin din Statele Unite și 9% din Canada.
Revenind la acest punct, un interviu citit în „Yahoo News”, relatează confidențele unui spaniol, către ziarul El Mundo. Fără teamă să-și dea numele, soldatul norocului spune că este angajat la o „companie militară privată care sprijină trupele israeliene” și declară că primește „3.900 de euro pe săptămână”! Misiunile sale constau în „securizarea convoaielor de arme sau a mișcărilor de trupe în Fâșia Gaza și asigurarea securității punctelor de trecere și a granițelor din Gaza și Iordania”. „Dar nu ne luptăm direct cu Hamas”, s-a grăbit el să clarifice cotidianului spaniol. Am venit după bani, plătesc foarte bine. Oferă un echipament bun, iar munca este destul de liniștită. »
„Alături de el, comentează Yahoo, francezi, germani, albanezi și americani, membri ai pușcașilor marini sau ai forțelor speciale care au efectuat misiuni în Afganistan, Mali sau Kosovo… Responsabil cu paza terminalelor de frontieră dintre Eliât și Aqaba… Această utilizare a datelor private. companiile militare este justificată, adaugă el, prin faptul că un soldat israelian din aceste zone este un potențial ostatic. [Goyim, desigur, nefiind altceva decât carne de tun].”
Cultura strategică menționează „alte două tipuri” de mercenari. Unul se referă la „organizațiile legate direct de grupurile evreiești și creștine de „dreapta” din Europa, care fac campanie pentru a încuraja tinerii europeni să se alăture armatei israeliene, precum și susținând operațiunile ilegale (sic) împotriva palestinienilor din Cisiordania”.
Al doilea, citat de site-ul Sott.net, expune „acordul uluitor la care sa ajuns între statul sionist și kurzii din PKK” cărora li se oferă un salariu de 9.000 de șekeli (2.200 de dolari) în plus față de 25.000 de dolari acordate în cadrul evenimentului. de vătămare gravă sau deces. Intenția principală fiind aceea de a-i angaja în tunelurile abandonate de Hamas, evitând astfel să-și trimită propriile trupe acolo… Recrutarea lor continuă prin organizații precum Uniunea de prietenie kurd-israeliană, fondată de Mordehay Zaken, Institutul Kurd și kurzi evrei israelieni. organizare. În prezent sunt în desfășurare negocieri cu peșmerga pentru a obține trimiterea kurzilor din nordul Irakului, cărora regimul sionist le amintește că le-a oferit ajutor din 1958. Neferindu-se de la nicio oportunitate, „Tsahal-ul ar fi avut chiar mercenari transportați cu aer specializați în războiul de gherilă urbană din Irak și Siria, cărora le-ar fi acordat cetățenia israeliană.” Fără îndoială, în schimbul serviciilor bune și loiale cărora armata de ocupație „cea mai morală din lume” (dixit Meyer Habib) deține secretul*.
Pentru a oferi încă un exemplu convingător și pentru a încheia acest capitol, ne vom încuraja cititorii să consulte comunicatul de presă al AFPS (Association France Palestine Solidarité), din 24 mai 2024, referitor la atacul mortal al forțelor de ocupație a forțelor israeliene, „timp de 40 de ore, pe 21 și 22 mai în tabăra de refugiați Jenin, lăsând din nou 12 morți, printre care un băiat de 15 ani, un profesor, un chirurg și mulți răniți, precum și zeci de arestări”.

Michelle FAVARD-JIRARD.

_____
*Asociația Franței pentru Solidaritatea Palestinei . Biroul Național AFPS, 24 mai 2024. […]