Mihnea Codreanu (MNCR)
Incorect Politic
Noiembrie 3, 2018

Manifest Împotriva Național Sionismului

Manifest Împotriva Național-Sionismului din România

Pentru că nici o națiune nu va fi tratată ca un egal în relația ei cu Israelul Sionist. Pentru că nici o națiune nu este la adăpost de sioniști! Pentru că nici o națiune nu are dreptul să-și declare independența față de Israel, fără repercusiuni neîntârziate din partea S.U.A și uneltei acestora de intimidare și agresiune globală, N.A.T.O.

Pentru că prima „Marea înlocuire“ a fost în primul rând aceea care a avut loc în economia mondială începând cu anii ’20 la nivelul băncilor așa-zise „naționale“, în mass media, la nivel politic și, prin urmare, în societate!

Pentru că nu există „Marea înlocuire“ fără un „mare înlocuitor“ organizator, cu legături transfrontaliere și cu ură deplină și definitivă contra popoarelor în mijlocul cărora viețuiesc: „Pe cei mai buni dintre ne-iudei omoară-i!

Manifest Împotriva Național Sionismului

Deoarece comunitatea jidănească, întrucât controlează toate partidele de Stânga, este principala cauză a jafului național, iar comunitatea jidănească întrucât controlează partidele de Dreapta, este principala cauză a neputinței populare și naționale!

Pentru că ticăloșii din România nu sunt copiii naționaliștilor, ci copiii iudeo-comuniștilor genocidari și lacheii acestora, jidăniții post-decembriști, care mențin România în starea de colonie!

Pentru că colonizarea și jefuirea României este, de fapt, o tentativă disimulată de asasinat național, de genocid camuflat, iar politicienii post-decembriști îi cunosc atât pe comanditari, cât și pe asasini!

Pentru că dacă politicienii noștri ar fi vrut să lupte împotriva sărăciei și a depopulării, ar fi oprit privatizările păguboase, jefuirea resurselor naționale și ar fi făcut din sprijinul familiei politică de stat!

Pentru că cei care ne-au împins în ultimii 20 de ani să ne părăsim țara sunt aceiași care au distrus Irakul, Libia, Iugoslavia, Siria… și care ne cântă de la Washington și Bruxelles cum că „vicleanul“ se află la Kremlin…

Pentru că un naționalist autentic trebuie să întreprindă tot ce îi stă în putere pentru a evita, a dejuca și a împiedica înfeudarea națiunii de către interesele străine!

Pentru că „terorismul islamic“ este o creație americano-izraeliană, ca să distrugă, în primul rând, națiunile arabo-musulmane și, apoi, ca să provoace potopul imigraționist pe care îl cunoaștem în Europa!

Manifest Împotriva Național Sionismului

Pentru că centura naționalistă arabă, străpunsă de sioniști prin războiul împotriva Irakului și asasinarea lui Saddam Hussein a fost, de fapt, cea mai bună protecție împotriva islamo-globalismului provocat și întreținut de sioniști!

Deoarece crizele actuale migratorii nu sunt provocate de „climă“ sau de foame, ci sunt rezultatul războaielor provocate pentru și de către Israel!

Manifest Împotriva Național-Sionismului

Deoarece Netanyahu, Trump, Le Pen, Alice Weidel, Geert Wilders, Macron, Sebastian Kurz, Klaus Iohannis, Dacian Julien Cioloș, fabulatorul decedat Elie Wiesel sau agentul sub acoperire Silviu Vexler, nu sunt o alternativă la George Soroș!

Pentru că Israelul nu este un bastion împotriva imigrației, ci un stat al coloniștilor imigranți ashkenazi de pretutindeni!

Manifest Împotriva Național Sionismului

Pentru că sionismul este un naționalism de export pentru a servi dominația jidanilor în lume și un anti-naționalism pentru toți ceilalți!

Pentru că Israel nu este un bastion împotriva terorismului, ci un stat terorist care prosperă pe baza insecurității și nerespectării dreptului internațional!

Manifest Împotriva Național-Sionismului

Pentru că Pământul Promis nu este numai fosta Palestina – desființată samavolnic sub forma statului Israel –, ci, de fapt, întregul pământ… dar, mai ales, România pentru români!

Pentru că cei care consideră că Israel este un model nu înțeleg nimic despre globalizare, se fac că nu înțeleg, or suferă de manipulare cronică!

Pentru că un naționalist creștin demn de acest nume nu poate admira o armată care trage în femei și copii, împinși în mod criminal spre mizerie și disperare continuă, după ce le-a fost furat pământul sub conspirația tăcerii comisă de mass media globale care, respectând ordinele proprietarilor – jidanii! – sunt complice la crimă!

Pentru că primii arabi care s-au opus proiectului sionist au fost palestinieni creștini, iar aceasta cu mult înaintea creării comisiilor musulmano-creștine care refuză exproprierea pământului lor!

Pentru că „iudeo-creștinismul“ este ceea mai mare fraudă teologică și minciună istorică din toate timpurile!

Manifest Împotriva Național Sionismului

Pentru că, de la nașterea creștinismului, practicanții iudaismului, conduși de liderii lor, l-au persecutat pe Iisus Hristos și pe adepții săi până-n zilele noastre, iar pe români inclusiv, recent, prin „legea Vexler“!

Pentru că jidanii îl denigrează pe Hristos cum că ar fi fost un profet fals și un vrăjitor (Sanhedrin 43a) și pe Fecioara Maria ca pe o prostituată (Sanhedrin 106a)!

Deoarece în România nu naționaliștii lovesc în ortodoxie, ci laicii și „progresiștii“ neo-comuniști, cripto-jidanii și cripto-jidăniții care încearcă să implementeze în România teza iudeo-creștină, adică contrariul Dreptei Credințe!

Pentru că secularismul este o fraudă masonică și în spatele Masoneriei se află Sinagoga!

Pentru că nu avem nevoie de permisiunea lui Adrian Năstase, Alexandru Florian, Silviu Vexler, Radu Ioanid, Mihail Neamțu, Crin Antonescu, Andrei Gere, Andrei Marga, Adrian Cioflâncă sau a altor asemenea cioflingari ca să-l iubim, să-l prețuim și să-l cinstim pe Iustin Pârvu, pe Corneliu-Zelea Codreanu sau pe Mareșalul Antonescu și nici nu le cerem permisiunea pentru a citi o carte a colonelului (rtg.) Vasile I. Zărnescu!

Pentru că Trump și al său licurici Steve Bannon nu ne-au păcălit cu noul național-globalism cripto-sionist, numit „The Movement“!

Pentru că nu trebuie neapărat să alegem între jidani sau jidăniți, între LGBT sau #rezist, între Iohannis sau Dragnea, între Ștrul sau Cioloș, sau între Tel Aviv și Ierusalim!

Pentru că vrem o Românie a românilor, pentru români și condusă de către români, unde democrația și justiția respectă același principii de întâietate și suveranitate națională, fie ea și preferință națională față de orice străini!

Pentru că actuala criză socială vine din jefuirea economiei naționale conectată la politica datoriilor „suverane“ impusă de pe Wall Street și nu din Moscova sau din Fâșia Gaza!

Pentru că „Banca Națională a României“ nu aparține României și nici unui „fascist“, ci celei mai mari grupări de crimă organizată din toate timpurile, Rothschild and Co., iar în acest moment imperiul Rothschild deține F.M.I și 175 de bănci centrale naţionale – în lume și, în asociere cu Rockefeller și Morgans, deține Banca Mondială.

Pentru că România este o țară străveche de rasă albă, de religie ortodoxă, de cultură superioară și eminamente civilizată și pentru că România nu a așteptat înființarea Parlamentului European și a Comisiei jidanilor de la Bruxelles pentru a fi europeană!

Pentru că Europa s-a dezvoltat în liniște la adăpostul oferit de Țările Române, care au stăvilit puhoiul musulman.

Deoarece minoritatea de gunoaie din „Parlamentul României“ nu ar trebui să ne facă să uităm de marea majoritate a oamenilor extraordinari, care, în ciuda „războiului“ româno-românesc îndreptat împotriva lor, lucrează zi de zi alături de oameni simpli, români adevărați pe liniile de revigorare națională!

Manifest Împotriva Național-Sionismului

Pentru că am înțeles rostul și obiectul ascuns al referendumului! Pentru că vedem cum se îngrămădesc hienele „naționaliste“ în breșa creată să se înfrupte din hoitul electoral al familiei tradiționale românești!

Pentru că-i vedem pe jidăniții precum Adrian Papahagi, Necula, Mihail Neamțu ș.a. care promovează agenda sionistă pe la facultățile din țară unde, folosind un paralelism intelectual radical opus realității, îi seduce pe frăgeziții mass media, promovând fapte și povești imaginare în care vorbesc despre jidani care, cică, ar fi fost persecutați de regimul iudeo-comunist, iar jidanul Nicolae Steinhardt este prezentat precum cel mai mare rezistent, cel mai smerit și cel mai demn dintre „ortodocși“… Ce coincidență!

Pentru că nu degeaba lipsesc cu desăvârșire din discursul public faptele reale săvârșite de jidani în momentul evacuării din Basarabia și din nordul Bucovinei, când, în vara anului 1940, femei, bărbați, bătrâni, copii au fost violați, luați la topoare, ciopârțiți de organele genitale și masacrați de iudeo-bolșevici cu ajutorul jidanilor din zonă…

Pentru că România naționalistă, infuzată cu atâta „democrație“ și „presă liberă“, a devenit un vast spital psihiatric, în care românii nu se mai înțeleg între ei, nici măcar atunci când în joc se află viitorul Neamului Românesc!

Manifest Împotriva Național-Sionismului

Pentru că dacă România ar fi o țară liberă nu am avea un Consiliu Național pentru Combaterea Discriminării (C.N.C.D.) și nici un Institut „Național“ pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel“ (I.N.S.H.R.-„E.W“), ambele organisme de subminare, persecutare și dominare ideologică jidănească împotriva oricărui român iubitor de neam și adevăr!

Pentru că nu credem că jidanul salvează ortodoxia! Pentru că nu credem că jidanul salvează România! Pentru că știm că jidanul nu-l iubește pe român! Pentru că știm că jidanul vrea să distrugă ortodoxia! Pentru că știm că jidanul, de fapt, nu are țară! Pentru că știm că jidanul vrea, din nou!, să acapareze România! Pentru că știm că jidanul o să-l distrugă pe român, o să-l sărăcească, o să-l slugărească, o să-l bage la temniță și o să-l ucidă cu sălbăticie luciferică așa cum a făcut-o de câte ori a fost în poziție de conducere și de forță!

Pentru că suntem naționaliștii români autentici și legitimi, pentru că nu vom renunța la țară noastră fără luptă, pentru că știm că sângele va curge din nou pe meleagurile noastre, strigăm sus și tare: Nu Național-Sionismului în România!

C. A. MNCR