Dezvăluirea anului  Generalul Coldea este  şeful Juntei Militare care conduce România!

 

От кого: Radu Zezeanu <raduzezeanu@yahoo.com>
Дата: Понедельник, 8 августа 2016, 15:42 +03:00

Iată ce mai circula. Comentariile va apartin
O seara liniștita  C.G.B.

 

Este cea mai tare incercare de a-l disculpa pe nemernicul de base…coldea este stresat, facut, creat de diabolicul antiroman basescu…ATENTIE nu cadeti in plasa propagandei lor, nu lasati garda jos….

Dezvăluirea anului: Generalul Coldea este şeful Juntei Militare                         care conduce România!

Daca pe vremea lui Ceausescu Securitatea era doar un instrument, astazi, la 26 de ani de „democratie”, Romania este condusa de catre o „junta militara” avind-ul in frunte pe generalul preainstelat Florian Coldea, seful operativ al SRI ! Presedintele KI este doar o marioneta in mina aceste structuri securistice ! „Monstrul” a fost creat sub cei 10 ani de domnie a lui Traian Basescu, perioada in care Presedintele a reusit sa tina sub control aceasta „forta din umbra”. E adevarat, echilibrul a fost intotdeauna fragil, Coldea & Co obtinind mereu tot ce si-au dorit practicind un santaj putin vizibil asupra lui Traian Basescu. Putem spune ca intre 2010-2014, Coldea si militarii lui si-au consolidat pozitia cum au vrut !Dupa noiembrie 2014, „Junta militara” a pus laba pe Romania, pe tot! Pina atunci si-a impartit puterea cu TB! Acest „fenomen” se mai intimpla doar in Rusia! Americanii l-au sprijinit pe Coldea timp de 10 ani dar au constatat ca au luat teapa! Astazi, in al 13-lea ceas, americanii constata ca cel mai bun partener al NATO din Europa este o „dictatura militara”  de tip sud-american! Din sursele mele, nu asta si-a dorit USA ! E greu sa explici opiniei publice americane ca partenerul Romania a ajuns o „democratie militarizata” ! De unde vine Puterea lui Coldea si a generalilor sai ?

1. Timp de 10 ani si-a instalat prietenii in toate structurile de forta si reprimare, obligindu-l pe Basescu sa ii instaleze in toate functiile cheie si sa le dea toate stelele posibile.

 

 1. Coldea de la SRI este Stapinul „inelelor”! In afara de SIE (desi nici aici nu sint sigur!) controleaza toate Serviciile Secrete: DGA, DGIPI, SPP, STS.

  3. Coldea are Lista cu toti acoperitii, toti fostii securisti (unii condamnati pentru Politie politica), toti informatorii (de dinainte si de dupa ’89).

  4. Coldea are Lista cu toti copiii lucratorilor din Securitate, copii care nu au fost obligati sa semneze angajamente dar urmeaza ordinele „Cupolei”!

  5. Unde „activeaza” oamenii de pe aceste Liste ?! In politica, administratie, ministere, justitie, presa, companii de stat sau private, banci, ong-uri si societatea civila! Nu mai vorbim de structurile militarizate, Politie, Jandarmerie, etc!

  6. Practic, in ultimii 10 ani nu puteai sa fii nimic, nu puteai sa promovezi daca nu iti puneau stampila de „apt” baietii cu ochi albastri ai lui Coldea!

  7. Cum si-a consolidat Puterea in SRI tovarasul Coldea, in mod ocult?! Simplu, prin sotia lui, colonel in SRI si Sefa Compartimentului Psihologic. Daca nu „treci” testul psihologic la SRI esti dat afara! Asa au zburat toti incomozii!  In plus, toti „acoperitii” dau periodic un test poligraf! Deci doamna Coldea, tot din Zalau, are Lista cu toti „acoperitii”!

  8. Cind a luat Puterea absoluta tovarasul Coldea?! In noiembrie 2014, atunci cind, spre surprinderea lui Basescu si Ponta, Livia Stanciu – sefa ICCJ ia o decizie „surprinzatoare” si amina Procesul de Incompatibilitate al lui Klaus Iohannis pentru  dupa alegeri! Acela e momentul! Fiindca Iohannis, daca era declarat incompatibil, Presedintele Romaniei trebuia sa fie ori Ponta ori Monica Macovei (ea a fost furata in mod barbar, Sistemul mutind voturile la Tariceanu!) Parerea mea e ca Macovei l-ar fi batut rau pe Ponta in turul doi!

  9. Dar lui Coldea ii convenea Iohannis ! Nici pina astazi Livia Stanciu nu si-a motivat decizia de aminare a pronuntarii sentintei de incompatibilitate inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale! De ce Iohannis este doar o marioneta in mina lui Coldea?! Simplu, Iohannis are multe bube (nu doar cea cu casa din Sibiu), ma refer in primul rind la afacerile cu Primarul din Selimbar si alte mari tunuri imobiliare din judetele Sibiu si Brasov!

  10. Dupa noiembrie 2014 si Tragedia Colectiv, cusuta cu multe ate albe, Coldea si sotia lui din Zalau, si-au tras „guvernul meu”:

 

–  Dacian Ciolos, din Zalau, prieten si coleg cu seful SRI Hellvig, tot din Zalau. Ciolos este nepot al Vulpii, fost sef la Doi si-un sfert, tot din Zalau. Vulpea are arhiva despre toti politicienii si smecherii din Romania legata de obiceiurile lor sexuale, afaceri ce tin de politia economica, in general tot ce ancheteaza Ministerul de Interne. Astazi, la sefia DGIPI este un general SRI !!! Prieten bun al lui Coldea.

– Si Virgil Magureanu, fost sef al SRI intre 1990-1997, este tot din Salaj. Si el este un fel de NAS al lui Coldea fiindca oamenii sai apropiati l-au inaintat pe Coldea in fruntea SRI pina sa il „naseasca” Basescu ! De la maior, Coldea a ajuns general cu 3 stele in mai putin de 8 ani !!! Coldea a ajuns mare maior in SRI prin doi oameni de baza ai lui Magureanu: generalul Dan Gheorghe si inca un colonel, imi scapa numele. Iata institutiile de forta pe care Coldea si generalii sai le controleaza direct (in afara de Serviciile Secrete) :

1. ICCJ (dovada ca institutia a stat drepti la Dosarul Iohannis!)
2. DIICOT
3. Ministerul de Interne (Politia, Jandarmeria, Politia locala, Politia Economica)
4. Oficiul National de Spalare a Banilor (aflat formal in subordinea lui Ciolos)
5. CNA (pina de curind)
6. ANAF (prin santaj asupra lui Diaconu Offshore si Tunaru Bani Negri, desi la Diaconu banuiesc ca au dosarul lui de la Securitate)
7. Parchetul Militar

In cazul DNA, acolo unde Coldea a avut o influenta uriasa, lucrurile s-au mai schimbat. Laura Codruta Kovesi s-a dovedit o nuca prea tare pentru Coldea! Dar gheneralul are destui oameni infiltrati printre procurorii DNA, unii cu state vechi de pe vremea Securitatii! In ceea ce priveste Presa si Companiile de Stat sau Private, puterea lui Coldea sta in 3 generali extrem de apropiati si obedienti:

1. Generalul SRI  de la Ascultari
2. Generaleasa SRI de la Monitorizare Presa
3. Generaleasa SRI de la Compartimentul economic

Cum controleaza „Junta Militara” Televiziunile din Romania?  Extrem de simplu!

– Din punct de vedere economic, RTV, Realitatea, Antenele, TVR, Prima Tv, National (fratii Micula), ori au datorii uriase la ANAF,

ori sint in insolventa si nu isi respecta planul sau oricum sint varza, ori patronii au de returnat zeci de milioane de euro Statului. Datoriile la ANAF ale acestor „organe media de represiune”, bine controlate si dirijate, depasesc 230 de milioane de euro Datorii la Stat! Daca misca „in front” miine sint inchise!

– Din punct de vedere editorial, Coldea si gheneralii folosesc 3 bite: CNA si infiltratii sau acoperitii din Televiziuni! Sau pur si simplu trimit bani cu sacosa catre aceste „organe” tv!

In afara de NASUL TV, care este o minune de exceptie, doar DIGI si RCS are un „statut aparte”! Problema lui Teszari este ca daca nu e „ascultator” Coldea & Company il baga in Faliment sau la Evaziune Fiscala: cel mai mare cablist din Romania este construit dintr-o increngatura de Off-shore-uri netransparente! Si Teszari mai are doua probleme:  reteaua lui de cablu depinde de Stat si omul are datorii de peste 1 MILIARD de EURO la Banci ! Orice „informatie” negativa data de „baieti” in presa ii poate prabusi Imperiul Mediatic! DA, stiu, Coldea ma uraste si ma urmareste de 2 ani! NASUL TV este „buturuga mica” de la care i se va trage sfirsitul ! Lui si „Juntei Militare” care cica asigura „democratia” in Romania dupa Noiembrie 2014 si Tragedia Colectiv! In afara de DNA si NASUL TV nu stiu nicio structura democratica ce sa fi ramas in picioare sub aceasta DICTATURA MILITARO-SECURISTICA !

Pe linga Coldea si Gheneralii lui, gruparea Maior-Oprea-Ponta a fost de „mici copii”! „Junta Militara” a lui Coldea are venituri netransparente de zeci de miliarde de euro prin tot felul de operatiuni „secrete” dar si din Companiile sub Acoperire care fac afaceri cu Statul sau practica o concurenta neloiala fata de celelalte sute de mii de firme private. Cine nu e cu EI, e condamnat la moarte! Lichidare fizica sau economica! Coldea e in aceeasi situatie cu Putin: niciunul nu isi permite sa piarda Puterea! Dar amindoi o vor pierde in curind! Primul va fi Coldea !                                           Va urma! Ne vedem in emisiunile NASUL TV, de luni pina joi de la ora 20.00 !
Sa fiti iubiti!
Radu Moraru