CD
175 aprobate

dnitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

 

Domnule profesor incercati in zadar sa faceti pe un spalat la creier sa inteleaga realitatea din jurul sau, el va ramane asa pana la sfarsit, in Metaverse-ul injectat de masina de propaganda occidentala.
Raspunsurile mele la aberatiile domnului Mares au fost mai mult adresate celorlalti cititori sa nu creada ca Metaversistii sunt lasati sa defileze de capul lor si cu ideile lor distorsionate pe acest website.
De aceia in fnalul postarii mele i-am multumit domnului Mares pentru oportunitatea creata de a lamuri unele idei metaversice.[În science fiction, „metaversul” este o iterație ipotetică a Internetului ca o lume virtuală unică, universală și captivantă, care este facilitată de utilizarea căștilor de realitate virtuală (VR) și realitate augmentată. În uzul colocvial, un „metavers” este o rețea de lumi virtuale 3D concentrate pe conexiunea socială. apud Wiki]
Va rog sa observati ca de putinile ori cand vine sa-si sustina ideile apeleaza la ceea ce se ventileaza in mass-media de catre agentiile agi-prop, fara macar sa observe ca cei care gandesc si pe care ii contrazice, nu se bazeaza nici pe departe pe propaganda occidentala din media. El nu poate intelege ca este intr-o matrita[Matrix] si se invarte in cerc ametindu-se singur.
„-in Vest sunt facultatile cele mai bune, conform statisticilor internationale,” spune domnul Mares din matricea lui pe care ne-o propune si noua.
Mereu apeleaza la acelea-si „mantre” ale propagandei atlantiste, liderul Koreiei, fara sa realizeze ca tara aia este eroica la modul cum inca mai rezista sanctiunilor draconice si izolationismul la care este supusa de atlantisti, ba inca riposteaz cu succes in materie de armament sofisticat.
Interesant ca si ei la fel ca americanii au reclamat ca detin rachete hipersonice, doar ca inca nu le-au dovedit. Ramane sa vedem care apare prima sa o dovedeasca, iar eu as paria ca in cateva saptamani Korea va lansa iarasi o racheta in Marea Japoniei, de data asta una hipersonica, iar americanii vor intra intr-o tacere mormantala.
Se tot leaga, a nu stiu cata oara de initialele mele, eu unul sunt mandru de ele si pentru multa lume respectabila si cu o cultura universalizata ele reprezinta ceva apreciabil.
Dar ce poti sa te astepti de la unul care este un adorator al NATO si crede in toate povestile de speriat gainile pecare NATO le varsa ca sa-si dovedeasca „necesitatea de aparare” impotriva rusilor pe care i-a provocat cu atacuri genocidale in pofida tratatelor de la Minsk.
Domnul Mares se contrazice singur, cu cine vrea el sa fie : DACA NU PUTEM SA FIM PRIETENI, SA NU FIM MACAR DUȘMANI!” ?
Ura patologica dincolo de xenofobie este evidenta si cu asemenea cazuri patologice nu este cazul sa ne ocupam noi ci clinicile specializate cum spune si dumnealui: ” de Spitalul 9, nu este evident?”
Pe de alta parte revine cu amenintari tipic securiste, stie el ca eu sunt din Georgie si ca chiar daca semnez cu initialele el tot m-a dibuit si ca ar trebui sa-mi fie frica, conceptie tipica de securist cu 4 clase.
Cand incerci sa te cobori la un anumit nivel, sa lamuresti lucrurile este foarte periculos, in primul rand cei de la acel nivel nu sunt doar ignoranti onesti ce asteapta informatiile benefice ,ci sunt de mai multe culori, de la dusi cu presul la vanduti perfizi. Asa ca trebuie sa avem in vedere si folclorul romanesc: „Daca te amesteci in tarate …”
Personal am sa incerc sa folosesc ignoranta si sa-i las pe interventionisti sa ramana in linistea si anonimatul pe care il merita. A le da atentie este un prilej pentru ei doar sa jigneasca si nu este cazul sa le facem jocul.