Abbas îl dezvăluie pe Scholz în cancelarie – Holocaustul încântat țipă peste tot

<img „scholz=”” und=”” abbas”=”” src=”https://concept-veritas.com/nj/sz/graphs/scholz-abbs-16.08.2022-kanzleramt.jpg” height=”359″ width=”800″>

Scholz îl felicită pe președintele palestinian Abbas pe 16 august 2022 în Cancelaria: 50 de holocauste israeliene!

Pe 16 august 2022, președintele palestinian Mahmoud Abbas a vizitat Berlinul. Aparent, „invitația de la Berlin” avea ca scop să-l amâne pe președintele Abbas cu bani să accepte războiul de anihilare al Israelului împotriva palestinienilor.

La conferința de presă comună din Cancelarie, președintele Abbas a fost întrebat dacă și-a cerut scuze pentru atacul de la Jocurile Olimpice din 1972 de la München. Abbas a răspuns: „Din 1947 până în prezent, Israelul a comis 50 de masacre în 50 de sate și orașe palestiniene, 50 de masacre, 50 de holocauste”.

Asta a stat. În timp ce germanii sunt acuzați că au comis un holocaust, Abbas îi acuză pe evrei că au comis 50 de holocaust. Scholz rămase tăcut. Oficial, se spune că un purtător de cuvânt a încheiat conferința de presă după această declarație. Asta e o prostie, cancelarul nu-și va lăsa purtătorul de cuvânt să-l întrerupă. Chiar dacă timpul întrebărilor s-ar fi încheiat de purtătorul de cuvânt al său, Scholz ar fi putut spune: Stai puțin, nu pot lăsa asta să stea, mai trebuie să spun ceva despre asta. Scholz nu făcuse nimic de genul.

Imediat după acuzația că Israelul a fost vinovat de săvârșirea a 50 de holocauste, Scholz chiar și-a dat mâna vizitatorului său. Cifra care apare ca o figură strâmbă, președintele CDU Friedrich Merz, a scris pe Twitter pe 16 august 2022 : „Un eveniment incredibil în Cancelarie. Cancelarul ar fi trebuit să-l contrazică clar pe președintele palestinian și să-i ceară să iasă din casă”.

Este de la sine înțeles că și Israelul a luat cuvântul, cu un atac masiv de condamnare holocaustică asupra lui Scholz. Prim-ministrul israelian Jair Lapid literalmente pe Twitter pe 16 august 2022 : „Faptul că Abbas face 50 de acuzații de Holocaust împotriva Israelului în timp ce se află pe pământul german nu este doar o rușine morală, ci o minciună revoltătoare. Istoria nu îl va ierta niciodată. ” Când Lapid vorbește despre „rușine morală”, înseamnă că Scholz, că nemții sunt o rușine, pentru că subliniază în mod expres că această acuzație a fost făcută „pe pământ german”a fost făcută fără ca Scholz să obiecteze direct. Faptul că Scholz a încercat ulterior să explice BILD că nu a obiectat nu îl va ajuta. „Scandalul” , așa cum este numit în mass-media, s-a întâmplat în momentul în care Scholz nu a contrazis direct pe scenă, ba chiar și-a dat mâna cu Abbas. Scholz a pecetluit astfel mărturia lui Abbas cu o strângere de mână, cel puțin din punct de vedere evreiesc. Astfel, formularea prim-ministrului Lapid că „Istoria nu l-ar ierta niciodată pe Abbas pentru asta” înseamnă că Scholz și genul său german nu pot fi iertați niciodată.

Cei mai mulți nu își vor aminti de discursul televizat din 30 aprilie 2018, când Abbas a încercat să învețe nu doar poporului său, ci chiar și lumii, o lecție de istorie. Cel puțin așa și-a dorit să se înțeleagă atunci discursul lui de televiziune.

Abbas : „Holocaustul nu a fost un rezultat al antisemitismului, s-a întâmplat din cauza comportamentului social evreiesc, a cămătării, a lipsei de scrupule. Nu există o legătură evreiască de trei mii de ani cu Țara Israelului. Potrivit istoricilor evrei, evreii ashkenazi. nu sunt descendenți ai israeliților istorici.Deci nu există nicio legătură istorică între evreii din Europa și Israel.Cei care au întemeiat un stat evreiesc nu erau evrei.Israelul a fost fondat ca un proiect colonial care nu avea nimic de-a face cu iudaismul.Evreii din Europa a ucis și a măcelărit pentru asta. Adolf Hitler a sprijinit emigrarea evreilor în Israel. Pentru ca evreii să-și poată aduce toată averea cu ei în Palestina.” Mass-media occidentală a urlat„Președintele palestinian dă vina pe evrei pentru Holocaust!”

Abbas a concluzionat, de asemenea, în teza sa de doctorat din 1982 (Moscova), că holocaustul de 6 milioane este neadevărat. În ea, Abbas scrie: „Influența omului care neagă Holocaustul. Asupra camerelor de gazare presupuse destinate uciderii evreilor în viață: Un studiu savant al profesorului francez Robert Faurisson neagă că camerele de gazare au fost destinate uciderii de oameni. ființe și susține că au fost folosite doar pentru a incinera cadavre din grija pentru răspândirea bolilor și infecțiilor în regiune”. The Sun , New York, 12.10.2006 )

Organizația de știri evreiască YENET-NEWS a raportat pe 26 noiembrie 2014 despre teza de doctorat a lui Abbas astfel: „În teza sa din 1982, președintele palestinian nu numai că s-a îndoit de existența camerelor de gazare și de numărul evreilor care au murit, dar a și acuzat mișcarea sionistă să colaboreze în secret cu naziștii și să sprijine genocidul evreilor din Europa”.

Că Abbas, pe de o parte, se îndoiește de existența camerelor de gazare pentru uciderea evreilor, chiar și profesorul Dr. Robert Faurisson ca o capacitate științifică în teza sa de doctorat, dar pe de altă parte vorbește despre genocidul evreilor, nu merge împreună. Fiecare se poate hotărî în privința asta. Bineînțeles că Abbas își va cere iar scuze, altfel nu va mai primi bani de la Berlin. Dar spus este spus. Și mai presus de orice rău?

Documentarul ZDF afirmă, de asemenea, că politica evreiască a lui Adolf Hitler s-a bazat pe emigrarea evreilor. Iată documentarul ZDF!

*

Nota redacției – Traducerea mecanică este destul de deficitară, dar în mare se înțelege destul: la ce nivel se află contestația holocaustului