unitiinjurulconducatoruluiiubit
0 aprobate

pcrprieteniistiu@de.ce
81.18.84.243

 

Si in plus , Hellvetia, locatia unde borfasii lumii isi ascund mizeria morala , deci banii greu ” agonisiti” din tote tipurile posibile de trafic, a accordat o suma destul de consistenta , cu ceva ani in urma in vederea ”sprijinirii” descentralizarii Ucrainei. De fapt aceste evenimente se pregatesc pe multiple planuri la nivel inalt, iar astia cu mass merdia lor ne tot vorbesc de nu stiu ce tiran, haida-de. Tot cam in acelasi timp cu declansarea razboiului fratricid… in acceasi Hellvetia s-a declansat poate scandalul secolului, evident in domeniul bancar – Suisse Credit, scandal care a fost camuflat de nu stiu ce virus sau agresiune armata. Ce mult le pasa mass merdiei de pretutindeni pentru ”cuceririle” democratice din Ucraina. Tot asa cum le-a pasat si de Cehoslovacia prin 38 parca. Pentru a urma un scenariu la xerox urmeaza invazia Poloniei? si asa ”vestitul” Apus va rabufni in rolul Cavalerului dreptatii? In tot cazul pentru cine a investit in arme urmeaza o perioada bunisoara, ca si pentru eroii nostri din sanatate.

Clerul probabil se simte si el la adapost pentru urmatorii ani, daca astia dau drumul la emigratie masiv, vor fi ceva batai de cap pentru a crestina pe musulmani, dar cu putina sarguinta vor reusi, daca tovarasii de sus de tot nu vor impune o noua religie, bineinteles revelata… . Vom fi martorii unor noi ” minuni” tot vorba lui ”al batran . Cand va face plopul mere si rachita micsunele. Oricum mai bine decat sandwich-urile astora cu gandaci. Or fi hranitori si aia, chestie de cultura, adica de obisnuinta. Tot ai batrani aveau o vorba: rău cu rău , dar mai rău fara rău.

Welcome inside the electric circus, chiar daca poate curentul electric va ramane pentru generatiile viitoare ca un mit, ceva ce a apartinut candva unor zei foarte puternici.. Si uite asa, din lipsa unor preocupari adevarate si adecvate, omenirea o ia periodic de la capat, fiindca altfel s-ar plictisi. Si cine stie daca tezaurul romanesc, aparent la rusi, care apoi a ajuns la nemti- pentru a rambursa banii investiti de kaiser in ” revolutia” bolsevica pentru ca in final sa i se piarda urma prin Franta, nu a fost invstit si reinvestit in aceste ” jucarii” prin care baietii destepti joaca rolul pradatorului intr-o lume , in care nu-i asa omul este centrul Creatiei. Halal centru, te intrebi cum o fi pe la periferii. Dumnezeu cu mila . Tell me true, tell me why , why was Jesus crucified …? Traim in Divina Comedie sau de vină este o absurda Comedie impusă de cătiva șmecheri .Daca Eternitatea s-a nascut la sate, atunci ce mai asteapta indivizii umani, adica o parte semnificativa, pentru a-si recapata Normalitatea