Din “beneficiile” tzivilizatiei occidentale

https://ca.shine.yahoo.com/manuel-uribe-worlds-heaviest-man-dies-age-48-225000626-us-weekly.html?vp=1

Pentru cei care nu-nteleg engleza (s-o fi dat stirea si-n Romania, nu stiu), a murit cel mai obez om din lume (la varsta de 48 de ani; deh, batran!), care cantarea la un moment dat 560 de kg. A trait in SUA (my “love”) si a inceput cu pizza (de-a lor, ceea ce n-are nici o treaba cu ideea de pizza italiana, ca de-ar avea, ar fi si italienii obezi) si burgeri (of course), dupa care s-a mutat in Mexic (o tzara ocupata 100% de amerikani pentru cei care nu stiu). Se pare ca in ultimul timp cantarea “numai” vreo 390 de kg…Pentru ca nu s-a gasit nici un cosciug marimea lui, n-a putut fi ingropat, a fost carat intr-o cutie enorma si ars la crematoriu…

Pentru cei care nu cunosc “binele” din “visul american”, ideea este ca astia mananca pe aici numai organisme modificate genetic si deseuri chimice, de aceea obezitatea este ceva absolut normal aici. Nu ai voie cumva sa-i spui cuiva ca e gras, ca esti calificat drept sicanator si poti fi dat in judecata sau amendat. Obezilor li se spune mereu ca sunt ok, frumosi si nu-i nimic in neregula cu ei. Marimea hainelor a fost modificata asa incat daca eu aici port marimea M, in Romania, cu marimile europene port XL…(jenant, stiu!)

Scriu astea aici si cu orice ocazie o sa demasc “visul american”, pentru cei care, in necunostintza de cauza mai cred in el, mai asteapta amerikanii si mai cauta modele pe aici. Din pacate amerikanii au venit in Romania si vede oricine ce fac, iar mult trambitzatul “vis amerikan” este de multa vreme un cosmar! Iar ceea ce am prezentat aici este doar o mica fatzeta.

NR Comentariu de pe site, semnat GABRIELA