Am primit d la dl Sorin Mugaciu textul de mai jos, comentariu la textul Suntem în prag de război mondial?

Trimis în 24 Oct 2014 la 4:09 am

Domnule Coja, studii recente a unor specialisti din universitatile americane : John Hopkins , UCLA, Univ. Boulder Colorado arata ca, daca numai 1% din arsenalul nuclear al SUA sau Rusiei este folosit, rezulta in catastrofa climatica care va face planeta de nelocuit pentru oameni. Astfel o detonare a unei bombe termonucleare produce un foc imens pe o suprafata de 100 de mile patrat. Milioane de tone de fum se ridica deasupra stratosferei inconjurand rapid planeta si determinand nuclear winter, iarna nucleara. Planeta intra pentru 10 ani in Ice Age, timp de 3 ani tempraturile vor fi sub 0 grade in America si Asia , nu vor exista recolte timp de 10ani, foametea va ucide 2 miliarde de oameni in prima faza, stratul de ozon va fi afectat permitand radiatia UV-B . Detonarile la inaltime mare vor crea EMP electromagnetic pulse care va face inoperabile toate aparatele electronice moderne determinand prabusirea infrastructurii, inclusiv centrale nucleare.
Actualmente SUA si Rusia au fiecare 4-500 de arme termonucleare cu aproximativ 1800 de capete. Potentialul destructiv este enorm. Si totusi , ambele tari au adoptat conceptul ” preemptive strike” , Counterforce Doctrinex. In 2006 , oficina oligarhiei americane, Council on Foreign Relations a publicat un articol doctrinar : The Rise of the US Nuclear Primacy. Aceasta doctrina militara a suprematiei nucleare americane se bazeaza pe faptul ca : SUA pot lansa o lovitura nucleara fara ca Rusia sa poata raspunde, datorita interceptarii cu sistemul anti racheta ABM anti-balistic misile. Romania a aceptat acest tip de arme la Devaselu, expunand tara la un atac nuclear din partea rusilor. Paradoxul este consecintele atacurilor nucleare nu sunt cunoscute de cei care se pot juca la butoane. Astfel, in 2010 la conferinta START de dezarmare nucleara ambasadorul rus Anatoly Antonov si cel american ,doamna Rose Gottermole au fost intrebati daca cunosc consecintele prezise de savanti, in cazul unui razboi limitat la 1% din arsenal termonuclear . Raspunsul a fost absolut dezarmant : Nu !! In aprilie 2014 la conferinta : non-proliferation treaty , atat membrii NGO cat si persoane apartinand National Security Council habar nu aveau despre consecintele unor atacuri termonucleare aupra climatului planetei, a faptului ca rasa umana poate să dispară in urma „iernii nucleare”. Ignoranta factorilor de raspundere in domeniul securitatii nucleare este absolut infricosatoare!
Pe de alta parte globalisti inconstienti precum Brezinski si Wolfowitz sustin doctrina suprematiei americane in domeniul nuclear , preemptive strike fiind o amenintare la adresa Rusiei si Chinei, in cazul in care nu se supun ordinelor oligarhiei americane, reprezentata de acesti neoconi.
Guvernul Romaniei , pe de alta parte , da semne de ignoranta crasa in privinta amenintarii nucleare si expune tara la atac nuclear pentru anihilarea dispozitivelor ABM de la Devaselu. Domnul consilier prezidential Fota semneaza in Revista 22 un articol care arata clar, cat de mare este inconstienta conducatorilor actuali ai Romaniei!