Ghinionul lui Johanis: „Ion Coja: „Cei trei frați Iliuț din Rășinari pe care Johannis i-a vîndut în Canada pe bani mulți sunt nepoții mei! Mama mea era originară din Rășinari, rudă cu neamul Iliuț!”

2019-08-15T18:34:30+03:0015 august 2019|Agenda prezidențială, Doctrină naţionalistă|

Ion Coja: „Cei trei frați Iliuț din Rășinari pe care Johannis i-a vîndut în Canada pe bani mulți sunt nepoții mei! Mama mea era originară din Rășinari, rudă cu neamul Iliuț!”

Publicat de |29 septembrie 2017|Agenda prezidențială

Domnule profesor ION COJA, ați fost cam dur cu soții Johannis în ultima dumneavoastră intervenție. Sunteți singurul care mai invocați povestea cu copiii vînduți de Johannis! Nu este un subiect depășit? Perimat?

Ba este chiar un subiect lipsit de importanță, pentru unii cititori și comentatori! Pentru alții însă, ca mine sau ca dl Albin Marinescu, este un subiect imposibil de ignorat, de uitat!… Am fost impresionat de mai multe aspecte ale cazului, am scris și despre alți „colegi” ai soților Johannis, persoane chiar mai sus puse la data când s-au ocupat de asemenea mizerii! Niște nenorociți!

Dar vă țineți de capul lui Johannis, nu-l iertați, când și când îl mai atingeți pe subiectul acesta.

Domnule, probabil că de la o vreme mă lăsam și eu păgubaș să mai apelez la sensibilitatea publică, a societății civile, pentru a-l sancționa pe neamț!… Pe nemernic! Dar la un moment dat, după ce am văzut-o la televizor pe bunica copiilor din Rășinari și i-am reținut numele, am descoperit că eram neamuri! Da, neamuri! Din păcate, când am sunat la Rășinari să aflu mai multe de la bunica copiilor, bătrâna murise de câteva zile, neîmpăcată că a pierdut urma nepoților ei orfani și vânduți de Johannis în Canada, fără să mai știe domnul inspector școlar cui vânduse copiii, fără să poată spune la ce familie și la ce adresă au ajuns copiii. Puteau la fel de bine să ajungă pe mâna traficanților de organe! Îl durea în freză pe numitul Johannis!
Am vorbit la telefon cu fiica Mariei Iliuț și am întrebat-o dacă alde Iliuț sunt rude cu neamul Licoi, cum a chemat-o pe mama ca fată. Mi-a confirmat, am întrebat-o de vărul Oprea Licoi, îl cunoștea bine, se țin neamuri, era clar! Suntem rude, iar copiii vînduți în Canada îmi sunt nepoți, e drept, mai pe departe, dar nepoți! Îți dai seama cum am rămas, chiar consternat, întrebându-mă dacă aceasta era de fapt explicația faptului că nu am putut să-i iert lui Johannis povestea celor trei frați din Rășinari și am făcut atâta caz de frații Iliuț! Am plătit unei televiziuni 500 de euro ca să aduc cazul în discuția publicului!… După aceea am aflat că o făceam pro domo mea! În interes propriu, de familie, aș putea spune!
Nu știam că frații Iliuț îmi sunt nepoți, am aflat mult mai târziu, dar mă gândesc că această informație am avut-o totuși, fără să știu, la un nivel infra sau supra rațional, ne-conștient etc, cum vrei să-i spun! Devii mistic în asemenea situații. Am avut la viața mea multe asemenea coincidențe! Care frizează miracolul!

În romanul Șeitanii le numiți „mirabunde”, cu un cuvînt inventat ad hoc! Aveți un capitol întreg despre asemenea coincidențe! N-ați știut că acei copii vă sunt nepoți, iar acum, după ce ați aflat acest detaliu biografic, considerați că nu mai puteți face uitat acest subiect, așa cum toată lumea uită acest episod din CV-ul președintelui. Deh! Ghinion! Vorba impricinatului! Ghinionul lui Johannis că acei copii vă erau nepoți!

Se poate spune și așa: Ghinion! Ghinionul lui Johannis!

Johannis și soția au intermediat vreo 20 de înfieri. Încolțit de presă, Johannis a susținut că are toate adresele familiilor care au înfiat copii. Dar nu a putut da nicio adresă! Ce explicație găsiți?

Bunica copiilor era îngrozită la gândul că nu se cunoaște adresa acelor familii deoarece ar fi vorba de niște traficanți de organe! Nu am crezut multă vreme în această posibilitate. Mai degrabă aș fi zis că Johannis are adresele, dar nu a vrut să le dea ziariștilor ca să nu se afle detaliile tranzacției, în mod sigur sordide! Dar după cele petrecute la Colectiv nu mai exclud nicio variantă, nici varianta traficului de organe!

Colectiv?! Ce legătură are tragedia de la Colectiv cu copiii înfiați?

La Colectiv mi se pare evident că ancheta care s-a făcut nu a urmărit decât să ascundă explicația celor petrecute! Persoane care au efectuat o anchetă paralelă sau au analizat ca specialiști cum s-a desfășurat ancheta oficială s-au pronunțat în mod convingător că ipoteza unei mâini criminale nu poate fi exclusă! Dacă așa stau lucrurile, te întrebi cui prodest? Cine era interesat să se producă acea tragedie?

Înțeleg acum! Urmare a tragediei de la Colectiv a căzut guvernul și Johannis și-a putut pune guvernul său, cel visat! Deci Johannis nu putea fi străin de tragedia de la Colectiv! Asta vreți să spuneți?

După cum s-a comportat în acele momente, eu aș deduce că și Ponta a făcut parte din combinație! Așadar o diversiune criminală la care au colaborat cei doi adversari, Ponta și Johannis!

Ce interes avea Ponta?

Niciun interes! Dar cu șantajul nu te joci! Iar Ponta cred că are cu ce să fie șantajat nu numai de stăpânii lui Johannis. Este la dispoziția sistemului! Care îl și apără, cum s-a văzut deja!

Totuși, nu pot să cred că tragedia de la Colectiv a fost provocată! Au fost atâția morți, atâta suferință pe toată lumea românească!

Uiți că suntem guvernați de niște incompetenți! Incompetența celor care au organizat lovitura de stat din decembrie 1989 este prima explicație a numărului mare de victime de la „revoluție”! Sunt niște impostori incompetenți! Mai înainte de orice sunt incompetenți și abia apoi sunt criminali!La fel și cei din jurul tandemului Ponta-Johannis. Au dat diversiunea de la Colectiv pe mâna unor incompetenți din servicii. Eu prezum că în intenția acelor criminali inconștienți dimensiunile asasinatului urmau să fie mult mai mici. Nu exclud ca scenariul să fi prevăzut numai niște răniți!… Panica și înghesuiala vor fi fost „autorii” neprevăzuți ai carnagiului. Nu m-aș mira să aflăm, peste ani sau după reluarea serioasă a anchetei de la Colectiv, că organizatorii diversiunii au vrut să producă un eveniment emoționant, dar fără pierderi de vieți!… Găinari ajunși criminali de nepricepuți ce sunt în tot ce fac! Îmi spuneți și mie ce competență profesională deține Johannis sau Ponta?

Totuși, de ce sibienii l-au votat pe Johannis de mai multe ori?

Întrebarea asta mi-am pus-o și eu, aflându-mă întâmplător într-un grup de persoane bine informate, pe câteva le suspectam că fac parte din sistemul care „l-a învins” pe caraghiosul de Emil Constantinescu. Și am primit următorul răspuns: cei care au avut grijă de ascensiunea Johannului au obligat partidele importante să pună candidați la primăria Sibiului persoane șterse, fără valoare, pe care nimeni să nu fie atras să le voteze…

Ați fi preferat ca Ponta să fi ajuns prședinte?!

Ar fi fost o nenorocire și mai mare!

Ce va fi în 2019?

Cred că se va repeta schema și PSD va pune candidat o persoană antipatică, să n-o voteze decât PSD-iștii!

Asta înseamnă că Johannis va fi reales?

Dacă alegerile ar fi mâine, da, așa se va întâmpla! Din fericire mai este timp să apară și o candidatură pe placul românilor! Numai eu știu vreo 5-6 candidați valabili. E timpul să răsară soarele și pe ulița noastră!

Să dea bunul Dumnezeu!

*

A consemnat Nikita Vlahos

29 septembrie 2017, Buriaș

*

Nota redacției. Text re-publicat în vederea respingerii candidaturii lui Johanis. Doamne, ajută!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top