Dragi prieteni din Alianța Familiilor,

Argumentele Domniilor voastre contra obligativității vaccinale par serioase, neștiutorilor, oamenilor de rând, care cunosc alfabetul, sunt alfabetizați, dar nu citesc nimic, trăind cu imaginile tembeliziunii. Pentru cei ce știu când, cum și în ce fel eroarea științifică, pungășia, frauda, înșelăciunea și crima au devenit procedee curente în medicina oficială contemporană, care a încetat de a fi o știință, argumentele Domniilor voastre sunt mai degrabă puerile. De la Hipocrate încoace, de-a lungul a douăzeci și cinci de secole, Medicina a fost deopotrivă știință și artă, cu o imensă empatie pentru bolnavi, o mare capacitate de sacrificiu pentru sănătatea tuturora.

Romania este furnizoare de cobai omenești pentru banditismul farmaceutico-financiar. Asta este o tristă realitate! Ministerul Sănătății, Colegiul Medicilor, diversele DSP-uri, majoritatea managerilor diverselor unități spitalicești sunt un fel de organizații mafiote, cu acoperire mai mult sau mai puțin guvernamentală — nu legală, constituțională și mai puțin. Statul Român din ultimii 30 de ani este o mafie. Că nu este singura mafie statală, nici din Europa, nici în lume, asta este o altă chestiune.

Nu suntem informati despre nocivitatea vaccinurilorlor. Cine să ne informeze? Nici medicii nu știu pentru că ori nu sunt medici mai deloc, ori sunt falși medici, adică un fel de marabuți africani ce acționează precum falșii preoți ai falselor idolatrii (ce-și zic creștine, dar n-au alt dumnezeu decât banul, ochiul dracului).

Riscăm pedepse exorbitante si neconstitutionale, în anumite cazuri. Când este vorba de viață și de moarte, amenda trece pe planul doi. Fiecare trebuie să-și apere familia prin toate mijloacele posibile, la nevoie cu toporul! Ăsta este prețul libertății. Presupun însă că și Domniile voastre sunteți pe jumătate sclavi, pe plan social, nu foarte documentați, pe plan științific, cu privire la nocivitatea intrinsecă a oricărui vaccin, reaua credință a Ministerului Sănătății și a oricăror DSP-uri din țară, criminalitatea medicală curentă (traficul de organe, sânge și plasmă sanguină, etc.) fiind la ordinea zilei. Poate că mă înșel, ceea ce ar fi de dorit.

Trusturile farmaceutice și cercetătorii demenți ce fabrică numeroase otrăvuri, numite medicamente, plus vaccinurile care, în principiu, nu pot fi bune (cel mult mai puțin rele decât un rău mai mare!) sunt de rea credință, iar Domniile voastre sunteți fricoși, nu îndrăzniți să spuneți medicilor că nu își fac datoria, că mulți dintre ei sunt incompetenți și de rea credință, că le pasă de sănătatea pacienților cât pasă preoților și predicatorilor, din bisericile afaceriste, de Cristos, care a fost trădat continuu, încă de pe Golgota. Dacă sunteți și voi fricoși, dacă habar nu aveți de banditismul farmaceutico-medical actual, dacă sunteți doar căldicei, dacă voi înșivă sunteți cumpărați de banditismul medical tip, OMS, în acest caz puteți arunca la gunoi prezentul mesaj. În acest caz, nu avem ce discuta, iar eu vă voi combate cu oarecare delicatețe, în ideea că dușmanii comuni (nu doar ai noștri ci ai întregii omeniri) vă vor forța fie să deschideți ochii și să vă luați inima în dinți, spunând întregul adevăr (tot adevărul, numai adevărul) fie să treceți, pe față, cu arme și bagaje, în furgoanele inamicului.

Presupun că documentația medicală a Domniilor voastre depășește nivelul fluturașilor de publicitate vaccinală.

Părerea mea este că trebuie să puneți accentul pe o dezbatere științifică cinstită, completă, pro și contra vaccinării! O astfel de dezbatere nu se poate limita la o simplă emisiune de câteva zeci de minute, nici la două sau trei. Dezbaterea științifică la care mă gândesc ar putea fi cvasi-permanentă, cel puțin una pe săptămână la fiecare canal de televiziune. Unele emisiuni durează de ani de zile (1,5 / 2 ore pe săptămână), de exemplu Adevăruri ascunse. De ce nu s-ar putea cere astfel de emisiuni pentru clarificarea chestiunii vaccinurilor? VACCINURILE SUNT BUNE SAU RELE? ELE SUNT BUNE SAU RELE ÎN BLOC, PENTRU MILIOANE DE OAMENI ODATĂ, SAU NUMAI PENTRU ANUMITE CATEGORII DE OAMENI SĂNĂTOȘI? (De ce de oameni sănătoși? Pentru că, de la bun început, ele se adresează celor sănătoși, pe care, de fapt, îi infectează, mai mult sau mai puțin grav. Așa a apărut AUTISMUL – a se vedea filmul american VAXXED pe You Tube.)

Probabil că, unii dintre Dv s-au specializat întrucâtva pe problema vaccinală. Între altele, de când cu nebunia botnițarilor, începută acum două luni și mai bine, unii adversari ai vaccinării obligatorii au prezentat trei cărți, dintre care două de același autor: LOUIS DE BROUWER, una dintre cărțilr acestea purtând titlul VACCINAREA, EROAREA MEDICALĂ A SECOLULUI. Cele două cărți ale lui DE BROUWER constituie o bună bază de discuție.

De ce? Pentru că nu putem vorbi despre multitudinea vaccinurilor trecute, prezente și viitoare, ci de îndreptățirea sau neîndreptățirea principiului vaccinal. Opinia mea și a savanților pe care i-am studiat, din pasiune ziaristică și scriitoricească, este că orice vaccin este rău. Vaccinul bun este o ficțiune. Totuși, în anumite situații (epidemie adevărată, nu o minciună gogonată ca pandemuia actuală), un anumit vaccin, pentru anumite persoane, ar putea fi nu benefic ci un rău mai mic decât un altul, care este de temut, cu sau fără justețe. Chiar și într-un astfel de caz însă, se impune necesitatea unui examen medical serios și complet, al celui ce ar putea fi vaccinat, evident cu acordul lui! Acordul luminat al vaccinatului, nu scutește însă medicul de răspunderea juridică, cu atât mai puțin de cea morală. Nu mai vorbesc de inexistenta urmărire post-vaccinală!

În a doua jumătate a secolului al XIX-lea, vreme de peste treizeci de ani, mai ales în Franța, a existat o faimoasă controversă între savantul medic Pierre-Antoine Bechamp și escrocul Louis Pasteur. (Cuvântul nu este exagerat, Pasteur și-a recunoscut mârșăviile, pe patul morții). Bechamp a fost medic, farmacist, chimist, profesor de Fiziologie la mai multe Facultăți de Medicină (Montpellier, Paris, Strasbourg, Lille), în care calitate a intreprins importante experiențe de laborator, pe ale căror rezultate s-a construit ulterior Genetica actuală, pe baze însă politico-ideologico-masonice, nu științifice. De fapt, Bechamp a descoperit principul vieții, ca să spun așa (termenul îmi aparține), pe care l-a numit MICROZYMĂ, particolă elementară nemuritoare, ce poate involua în sensul diverselor bacterii și viruși; nu mai puțin, microzimele (prezente pretutindeni, nu numai în materia vie, superior organizată, ci și în minerale) din organismele superior organizate și chiar din piatră seacă (de exemplu așa numita CRETĂ) pot evoula în sensul regenerării diverselor organe (nu numai codița pierdută a șopârlelor ci multe altele), ele fiind baza stării de echilibru, convenabil nouă, numit sănătate, dar și a unui echilibru superior individului, speciei, ecosistemului și chiar întregului univers, care deși pare mort, de fapt este viu, așa cum experiențele realizate atunci, de unii și de alții, au demonstrat-o cu prisosință. Cartea fundamentală a lui Bechamp a fost publicată în trei ediții (1883, 1889 și 1990), dar este de negăsit. Cunosc însă pe cineva care o traduce în limba română, și l-aș putea convinge să vă ajute cu ce știe el în chestiunea îndreptățirii sau neîndreptățirii științifice a vaccinurilor și a vaccinării.

Evident, problema obligativității vaccinale, a îndreptățirii sau neîndreptățirii Statelor să vaccineze, adică să trateze omenirea precum crescătorii de vite își tratează vacile și boii (cu fierul roșu, nu-i așa?) vine după eventuala justificare științifică.

Din păcate, mi se pare că vă jenați, că vă este frică să puneți punctul pe I, să acuzați Știința în general, medicina în cazul acesta, de rea credință! Vă rog să îndrăzniți. A spus-o și Cristos! Problema vaccinării se pune în termen de adevăr sau eroare științifică. Evident, ea se pune și în termeni de bună sau de rea credință, adică pe plan moral. Abia în al treilea rând, problema vaccinală se pune în termeni de lege, care, cel puțin în principiu, ar trebui respectată. Există însă și legi scelerate. Dreptul popoarelor la revoltă este sfânt!

Prea multe legi scelerate sunt votate de bandiții din fruntea mafiei ce a pus laba pe conducerea României. La ce ne-am putea aștepta din partea celor care, sub numele de educație sexuală, au legiferat pedofilia și porno-grafia în maternități, creșe, grădinițe, școli, licee, universități? Culmea: Neromânul ce a promulgat o astfel de lege nu a fost în stare să aibă propriul lui copil.(…)

Vă stau la dispoziție cu ce pot.

George Piscoci Dănescu