Un alt adevar care iese la iveala este Holodomorul irlandez, asa numita ”foamete a cartofilor”, care a fost un genocid al englezilor impotriva irlandezilor si nu o catastrofa naturala, asa cum sustine minciuna oficiala. Genocidul a avut loc intre anii 1845-1850 si a fost infaptuit de catre armata imperiala britanica, care a stationat in Irlanda 67 de regimente din totalul de 130, avand ca misiune confiscarea hranei poporului irlandez si nimicirea lui. Au murit 5 milioane de irlandezi, iar un milion a emigrat in SUA, dintr-un total al populatiei de 12 milioane de locuitori. (Inca de pe vremea aceea unii deplangeau supra-popularea Irlandei). Cei 100 000 de soldati britanici, stationati permanent in Irlanda in acea perioada, au confiscat zilnic o cantitate de alimente ce putea fi transportata pe 40-70 de corabii si trimisa in Anglia. Au confiscat zeci de milioane de animale, zeci de milioane de pasari, zeci de milioane de tone de faina si de grane. In 1848 ziarul The Times titra pe prima pagina : ”un celt va fi la fel de rar vazut pe malurile raului Shanon, asa cum pielea rosie va fi rar vazuta pe malurile raului Manhattan”.

Irlandezii erau un obstacol in calea puterii imperiale anglo-evreiesti britanice. Erau celti, catolici, avand traditii bogate si o cultura avansata, o puternica identitate nationala, o puternica credinta religioasa si mult respect pentru familie.

http://henrymakow.com/2015/06/…

Dupa 80 de ani, aceeasi forta politica a fost in spatele Holodomorului ucrainian. Imperialismul anglo-evreiesc, inceput in Olanda, ajuns in Anglia in epoca lui Cromwell, a luat in 1917 Rusia de par si a dat-o cu capul de pamant (il citez pe Churchill).

.

.

Nota redacției: Excelentă concluzia textului. Pe cât de succintă, pe tot atât de exactă. uar are nevoie de o completare: în palmarsul respectiv intră și revoluția franceză! Probabil că și Reforma, dacă e să-l introducem și pe Maurras în bibliografie…