Vaccinus Minimus
0 aprobate
eugendimabilly@gmail.com
70.32.0.141
1) A aparut de curand documentarul „Vaxxed 2. Adevarul oamenilor”. Din „cateva” mii de marturii adunate de producatorii filmului, sunt prezentate cateva zeci(atat au incaput in timpul alocat documentarului).
https://www.youtube.com/watch?v=M59YeEwgebI&t=2386s
Pro sau contra vaccinarii este un film ce merita vazut. Este un film ce poate schimba vieti.
2) Observ ca in toate comentariile legate de vaciinare tabara pro niciodata nu se refera strict la ei si sa zica „lasati-ne in pace mai antivaccinistilor, de ce vreti sa ne interziceti sa ne vaccinam, este dreptul nostru, noi nu ne bagam peste voi” ci intotdeauna ei vor ca TOATA lumea sa se vaccineze, fara nici un fel de jena de a se baga peste dreptul de a alege al fiecaruia cum sa traiasca.
Eu personal nu sunt contra vaccinarii, nu pentru ca as considerao buna(ba din contra) ci din cauza ca vad ca unii sunt atat de spalati pe creier de varianta oficiala incat este greu sa-i faci sa inteleaga ceva chiar si cu dovezi irefutabile. Asa ca bagativa fratilor cate 10 odata daca va plac vaccinurile, dar nu va bagati pe vietile altora ce nu-i intereseaza otrava.
3)Povestea cu „pericolul pentru ceilalti”. Cine pentru cine este pericol. Daca vaccinul este bun , voi care sunteti convinsi de asta cu siguranta le aveti pe toate facute si sunteti protejati /sunteti in afara oricarui pericol. Traitiva fericiti viata vostra sanatoasa, blindata fata de toate bolile pamantului cu minunatii virusi care vi i-ati bagat in corp si lasatine pe noi sa bolim din lipsa lor. Noi credem ca voi sunteti un pericol pentru cei nevaccinati, pentru ca sunteti purtatori de virusi(care tocmai i-ati luat prin vaccin). Dar noi ne asumam acest pericol de posibila contaminare de la voi. Consideram ca este dreptul vostru, sa va vaccinati prin liber consimtamant.