Mihai
567 aprobate
mihai@yahoo.com
82.77.245.231

Un alt SF pentru Platitii jalnici, care ,,combat dezinformarea doar cu injuraturi,
pentru ca atat le poate unicul neuron obosit !

FABRICA DE MINCIUNI, SURSA RĂULUI PE PĂMÂNT, SE PRĂBUŞEŞTE!

După 43 de ani, fostul premier italian Giuliano Amato a aruncat bomba: au fost francezii și cu NATO!
Avionul cu 81 de persoane la bord doborât la Ustica în 1980 a fost distrus de o rachetă franceză sub coordonarea NATO, a declarat clar în interviul acordat ziarului italian „La Repubblica”.
Până azi, toți, inclusiv familiile victimelor, care îndrăzneau să afirme că avionul a fost doborât de NATO („apărătorii mondiali ai democrației”), erau catalogați drept „conspiraționiști”.
Acum conspirația a devenit Adevăr official ! În seara zilei de 27 iunie 1980, avionul DC-9 al companiei Itavia, plecat de la Bologna cu destinația Palermo, a fost doborât în direcția insulei Ustica.
Obiectivul era uciderea președintelui libian Muammar Gaddafi, care trebuia să zboare spre Iugoslavia
într-un MIG libian. Premierul italian de la acea vreme, Bettino Craxi, cunoscând planul criminal al „partenerilor strategici”, l-a avertizat pe colonel de pericol, și Gaddafi nu s-a urcat în acel avion.
Anglo-saxonii și coloniștii francezi doreau să-l elimine pe Gaddafi deoarece acesta le submina toate planurile lor în continentul african ! Colonelul avea în agendă eliminarea Francului CFA (monedă creată la Paris în 26 dicembre 1945, în vigoare în cele 16 colonii franceze africane, definite fals de către stăpâni „State independente”) și înlocuirea cu o monedă africană emisă de Statele africane, să-i alunge din Africa pe criminalii de la Fondul Monetar Internațional, să instituie o Banca Africană de Investiții, să-i impiedice pe colonizatori să pompeze resursele Africii spre Occident la costuri impuse de ei, să împiedice conflictele etnice alimentate și finanțate de sus-numiții, și să oprească emigrația tinerilor africani spre Occident, emigrația fiind o operațiune finanțată și înlesnită de stăpânii sataniști, cu scopul de dezrădăcinare a tinerilor africani, destabilizarea statelor europene și implicit de slăbirea rezistenței Africii.
Planul oficial al anglo-saxonilor era simularea în acea seară a unui exerciţiu al NATO, cu multe avioane în acţiune, în cadrul căruia să fie doborât MIG-ul libian cu Gaddafi la bord, și după care să declare prefăcuți că a fost un „accident involuntar”… Sus-numiții criminali nu au reușit atunci să-l ucidă pe colonelul Gaddafi, dar au încheiat operațiunea în 2011, când la cârma Franței era nulitatea de Sarkozy, care a dat ordin de bombardare a Libiei… Pare că sufletul lui Gaddafi veghează asupra Africii și acum unește popoarele asuprite crunt și măcelărite de stăpânii banilor de sute de ani ! Locuitorii îngenuncheați ai bogatului continent african s-au ridicat și cu demnitate solicită, întocmai, implementarea proiectelor dorite de președintele libian ! Efectele declarațiilor lui Giuliano Amato: Relațiile dintre Franța și Italia sar în aer, iar anglo-saxonii au împușcat doi porumbei cu o singură lovitură: împing Europa mai jos în criza politică, economică (resurse strategice) și vor să ia locul francezilor în continetul african, ca să controleze ei resursele și să le vândă către UE la prețurile stabilite de ei ! … Așadar, Franța, unul din stâlpii Europei, este ruinată în toate direcțiile ! … Celălalt stâlp, Germania, este în moarte clinică ! Fără gazul ieftin de la ruși valorează mai puțin decât Burkina Faso… Italia, al treilea stâlp al Europei, este colonie a anglo-saxonilor din 10 iulie 1943, dată în care trupele americane au debarcat pe insula Sicilia și au început, printre altele, colaborarea cu mafia pentru a controla teritoriile și instituțiile Statului… Sus-numiții au legitimat mafia și tot ceea ce este contrar Legalității, Justiției și Adevărului, și nu numai în Italia, ci pe întreaga planetă !
Patrioții italieni au încercat să-i îndepărteze pe colonizatori, dar majoritatea au fost uciși sau înlocuiți de la conducere cu aserviții lor : Enrico Mattei a fost ucis în 1962 deoarece s-a opus celor 7 companii petroliere multinaționale: Exxon, Mobil, Texaco și Gulf Oil (fuzionate în 2001 cu Chevron), Standard Oil of California (SOCAL, ulterior parte a companiei Chevron), Royal Dutch Shell (anglo-olandeză) și British Petroleum (britanică)… Aldo Moro, prim-ministru italian, a fost ucis în 9 mai 1978, oficial de grupul Brigăzile Roșii pentru a destabiliza Italia și, în plus, voia să facă coaliție de guvern cu comuniștii. Magistrații Falcone și Borsellino, ambii uciși în anii ’90, oficial de mafie, pentru că au descoperit că în spatele tuturor atentatelor, care au îngrozit Italia după 1945, erau sus-numiții stăpâni.
Pe premierul italian Bettino Craxi, care „nu mai voia să mai răspundă la telefon americanilor”, mai ales după atentatul de la Ustica, s-au răzbunat, mai ales pentru că l-a salvat pe colonelul Gaddafi și, în plus, încerca constant să anihileze controlul pe care îl exercitau în Italia… L-au calomniat și l-au obligat să-și dea demisia pe 3 martie 1987. Craxi a murit în exil în Tunisia, în mizerie, și a rezultat prea târziu că „nu-și însușise nici măcar o liră”. Este același proiect CIA/MI6 implementat apoi și în România prin înființarea DNA… România trebuia să fie ocupată de multinaționale, industria rămasă urgent distrusă și vândută la fier vechi. CFR marfă este o consecință a acestor decizii !… Cel mai corupt și criminal Stat din lume, SUA, exportă „democrația” și modelul lor de viață degenerat în toată lumea și prin fabrica lor de minciuni de la Holywood. Nu există democrație nici în SUA și nici în Occident, totul este o mare minciună!…’’
9 septembrie 2023 Romică Adrian VLAD

,, În lumea reală, KM a pierdut deja războiul ucrainean și în curând va pierde Israelul și Corporația SUA.
Într-un semn că războiul s-a încheiat, președintele rus Vladimir Putin a declarat pentru Reuters că el
este gata să oprească războiul din Ucraina cu o încetare a focului negociată care recunoaște liniile actuale ale câmpului de luptă. https://www.reuters.com/world/europe/putin-wants-ukraine-ceasefire-current-frontlines-sources-say-2024-05-24/ Acest lucru confirmă că Rusia este de acord cu înțelegerea încheiată cu gnosticii Illuminati de a face din râul Nipru granița dintre Europa de Est și cea de Vest.
Există, de asemenea, o revoltă împotriva războiului în cea mai mare parte a Europei. În Germania, cancelarul Olaf Scholz încă a respins apelurile NATO pentru atacuri în adâncul Rusiei.
https://tass.com/world/1793257 De asemenea, Ungaria nu dorește să participe la misiunea militară a NATO în Ucraina și, în schimb, Budapesta își reevaluează rolul în organizație, a spus premierul ungar Viktor Orban. https://tass.com/world/1792661 Se dovedește că bruiajul rusesc împiedică 90% din armele americane să-și lovească țintele. https://mishtalk.com/economics/us-weapons-accuracy-drops-to-10-percent-in-ukraine-due-to-jamming/ Odată cu războiul din Ucraina încheiat, Israelul este următorul. Într-un semn că va înceta în curând să mai existe și va fi înlocuită de statul național Iudeea (Palestina), Irlanda, Spania și Norvegia și-au anunțat decizia de a recunoaște Palestina ca stat independent. Aici o puteți urmări pe vicepremierul Spaniei Yolanda Diaz spunând: „Palestina va fi liberă, de la râu la mare”. https://stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2024/05/Spains-Deputy-Premier-Yolanda-Diaz.mp4?_=13 Aceasta înseamnă că 146 din 193 de țări membre ONU, inclusiv Rusia, recunosc Palestina. Doar 9 țări sunt împotrivă. https://tass.com/world/1791797 Sioniştii încolţiţi se află în mijlocul unui atac foarte periculos de ultimă suflare în Iran şi Arabia Saudită. Uciderea președintelui Ebrahim Raisi este un exemplu.Iranul este pe deplin conștient de faptul că acesta a fost un asasinat deliberat al președintelui Raisi și al echipei sale de către Mossad. Din 3 elicoptere, doar „al lui” s-a prăbușit din cauza… ceață. Aceasta sună din ce în ce mai mult ca o operațiune planificată și, cel mai probabil, o muncă internă. De asemenea, toate datele meteorologice din satelit pentru ziua prăbușirii președintelui iranian au fost eliminate. Imediat după moartea lui Raisi, șeful poliției iraniene, Ahmad-Reza Radan și șeful serviciului de informații iranian din provincia Lorestan din Iran au fost asasinați. https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/iran-intelligence-service-chief-assassinated Chiar dacă Iranul nu va învinovăți oficial Israelul pentru crimă – pentru că nu vor să dea KM o scuză pentru a începe al treilea război mondial – nu înseamnă că nu vor fi luate măsuri.
Comandantul șef al IRGC, Hossein Salami, și șeful Forței Quds, Esmaeil Qa’ani, s-au întâlnit cu liderii și reprezentanții grupurilor proxy ale Iranului, inclusiv Hamas, Hezbollah, Jihadul Islamic Palestinian, FPLP, Ansarullah (Houthis) și grupuri militante irakiene în marja înmormântării lui Raisi. La înmormântare au participat peste 7 milioane de oameni. În timpul întâlnirii, participanții „au trecut în revistă cele mai recente evoluții regionale și au subliniat continuarea jihadului până la obținerea victoriei în Gaza”, potrivit instituțiilor media afiliate IRGC. https://x.com/IranIntl_En/status/1793639733714698276 După aceasta, houthiții au anunțat că au distrus cu rachete 3 nave legate de Israel, inclusiv una în Marea Mediterană. Săptămâna trecută, pentru prima dată, Ministerul Apărării din Egipt a declasificat sute de materiale și documente care datează din războiul din octombrie 1973. Surse Mossad spun că documentele arată clar că Egiptul a câștigat acel război și că sunt gata să se alăture Turciei pentru a ataca din nou, dacă Netanyahu și prietenii săi nu sunt arestați. Este posibil ca aceste atacuri asupra Iranului să fi avut ca scop oprirea Iranului să colaboreze cu Rusia pentru a crea o alternativă la dolarul american într-o operațiune Gaddafi 2.0.
Există o „taxă colonială” în 14 țări africane, care au fost foste colonii franceze, care a dus la plăți anuale substanțiale către Franța, în valoare de aproximativ 500 de miliarde de dolari.
https://stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2024/05/New-Caledonia-is-also-having-a-revolution.mp4?_=1 Aceste țări au fost sub opresiunea franceză până în 1958, după care și-au câștigat independența. Cu toate acestea, națiuni precum Benin, Burkina Faso, Côte d’Ivoire, Guineea, Mali, Niger, Senegal, Togo, Camerun, Republica Centrafricană, Ciad, Congo, Guineea Ecuatorială și Gabon sunt încă împovărate cu plata taxelor coloniale. Aceste 14 țări au o populație combinată de 174 de milioane și un PIB total nominal de 196 miliarde USD, cu un PIB PPP de 411 miliarde USD. Formal, Franța și-a oprit politica de colonizare, dar colonizarea economică a acestor state africane persistă. O parte din bugetul coloniilor continuă să curgă către banca centrală franceză sub diferite nume și categorii. Acest proces permite Franței să își însușească aproximativ 85% din venitul anual al fostelor colonii. Drept urmare, țările africane se confruntă cu dificultăți financiare și sunt forțate să își împrumute proprii bani de la banca centrală franceză ca datorii. Pentru a-și recupera fondurile, țările africane se limitează să solicite nu mai mult de 20% din suma transferată. Dacă ei caută o sumă mai mare, fostul colonizator are autoritatea de a-i pune veto. Franța susține că doar rambursează banii pe care i-a cheltuit pe clădiri și infrastructură construite cu peste un secol în urmă. Orice refuz al unui conducător african de a plăti taxa colonială duce adesea la o lovitură de stat instigată de Franța. Cea mai recentă lovitură de stat din Niger este diferită, lovitura l-a înlăturat pe președintele prietenos cu Franța… Africanii s-au săturat. Acestea sunt loviturile de stat care au avut loc în coloniile franceze doar în ultimii trei ani: GABON – august 2023; NIGER – iulie 2023; BURKINA FASO – ianuarie 2022; GUINEA – septembrie 2021 ; CIAD – aprilie 2021 ; MALI – august 2020.
https://stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2024/05/How-to-hide-an-empire-.mp4?_=2
Mai sunt 8 care urmează să intre în cadrul celor 14 care formează sfera de control francez în Africa…
În cea mai recentă dezvoltare, o tentativă de lovitură de stat care implică cetățeni americani tocmai a fost oprită în Congo de Dragonul Negru. https://www.reuters.com/world/africa/democratic-republic-congo-army-says-it-stopped-attempted-coup-2024-05-19/ Renumitul avocat american Tom Renz a depus mărturie în fața Senatului Ohio, susținând că spitalele și medicii au fost „stimulați” să își „ucidă” pacienții pentru a crea iluzia că COVID-19 este o amenințare semnificativă pentru sănătatea publică. Renz a dezvăluit că acest sistem a încurajat spitalele să umfle numărul COVID și chiar să „ucidă” pacienții. „Dacă mergi la spital și obții un test Covid pozitiv, atunci spitalul primește mai mulți bani”, le-a spus Renz parlamentarilor în timpul audierii, „Dacă ești pus pe remdesivir, spitalul primește mai mulți bani. „Dacă ești pus pe un aerisire, spitalul primește mai mulți bani.” „În loc să spunem: „Primești mai mulți bani când acest pacient este sănătos”, am spus, „Primești mai mulți bani când mor.” https://www.thaimbc.com/2024/05/26/top-attorney-testifies-hospitals-were-incentived-to-murder-covid-patients/