Home / Chestiunea Jidănească / Implicarea evreilor de la Casa Albă în afacerea gazelor, ocazionată de conflictul ruso-ucrainean, în care Ucraina a fost împinsă

Implicarea evreilor de la Casa Albă în afacerea gazelor, ocazionată de conflictul ruso-ucrainean, în care Ucraina a fost împinsă

Cornel-Dan Niculae
Incorect Politic
Aprilie 17, 2022

Implicarea evreilor de la Casa Albă în afacerea gazelor

Implicarea evreilor de la Casa Albă în afacerea gazelor, ocazionată de conflictul ruso-ucrainean, în care Ucraina a fost împinsă.

(legat de articolul „Ministrul energiei Virgil Popescu, „hoţul“ care serveşte Israelul“)

*

„Departamentul de Stat al SUA, prin consilierul principal pentru securitatea energetică globală al lui Joe Biden, Amos Hochstein, a lucrat în culise pentru a convinge Germania să anunţe că va suspenda aprobarea funcţionării gazoductului Nord Stream 2… al lui Putin‟, scria presa americană în 23 februarie 2022 (https://www.politico.com/news/2022/02/23/white-house-sanctions-nord-stream-2-pipeline-00010968).

Germania s-a văzut silită astfel să renunţe, doar pentru că i-a pretins SUA, prin Amos Hochstein, la gazul ieftin rusesc pentru a cumpăra gaz de la companiile americane, mai ales de la Tertullian Inc, la care a lucrat evreul Amos Hochstein înainte de a veni la Casa Albă.

Şi, în această regie, toată Europa va trebui să se alinieze şi să cumpere gaze de la americani si de la israelieni pentru a sancţiona Rusia cea „vinovată de invadarea Ucrainei‟, gest la care a fost împinsă însă (zice ea) de când Ucraina a fost atrasă în jocurile SUA.

Misteriosul agent de culise al administraţiei Biden, consilierul Amos Hochstein, s-a născut în Israel în 1973, deşi părinţii lui au fost, iniţial, evrei europeni emigranţi în America. A făcut armata în Israel, apoi, după 1995, a venit în America, unde i s-au deschis uimitor de uşor culoarele puterii prin Partidul Democrat.

În 2011, Hochstein lucra la U.S. Department of State, în administraţia Obama, dirijată de George Soros, la un nou înfiinţat Birou al Resurselor Energetice, încercând „să ajute Ucraina să găsească noi resurse de gaz pentru a nu mai depinde de Rusia”. Presa americană relata în 2016 cum Amos Hochstein lucrează de la Casa Albă la proiectul ca Europa să fie alimentată cu gaze naturale exculsiv de firme din SUA, în dauna importurilor europene din Rusia.

Bogdan Aurescu-Goldenberg, ministrul de Externe al României, a şi anunţat „liniştitor‟, tot în 23 februarie 2022, că România va lua de acum înainte gaze de la SUA (evitând să anunţe şi Israelul), „cel mai mare furnizor al Europei”. Gazele lichefiate de la americani şi israelieni (mult mai scumpe decât cele ruseşti) ar urmă să fie descărcate în conducte, printr-un terminal, care din Grecia să ajungă în Bulgaria şi în România.

Iar compania americana de gaze Tellurian Inc, principala câştigătoare alături de israelieni a situaţiei create prin conflictul forţat al UE cu Rusia, prin furnizarea de gaze pentru Europa, care să înlocuiască gazul rusesc, are ca importanţi acţionari fonduri de investiţii precum SSgA Funds Managemen (State Street Global Advisors / SSGA), BlackRock (controlată de familia lui George Soros prin fondurile ei de investiţii), Paulson & Co. Inc (deţinută de John Paulson, ale cărui origini evreieşti se întind din Lituania şi Ucraina până în România) sau S&P Global Inc din New York (prin SPDR).

*

În prezent Casa Albă este controlată de 16 evrei cu greutate. Toţi îl detestă pe Vladimir Putin şi Rusia, în general (a se vedea articolul „Biden’s Jewish A-Team of Jewish advisers, cabinet members and staff“ din The Jerusalem Post din 9 februarie 2021, dar care nu o menţionează şi pe Victoria Nuland, care a apărut mai târziu, în mai 2021. în cabinetul Biden). Aceeaşi Victoria Nuland care făcea jocurile cu George Soros în Ucraina în 2013-2014, instigând la „revoluţia Euro Maidan“, a cărei consecinţă în timp a fost ajungerea lui Zelenski în fruntea Ucrainei, şi el evreu.