CD
914 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
EVREII LUI STALIN
De Larry Romanoff

Partea a IV-a –finala

Sunt încă mai multe.
Odată am avut o cunoştinţă în Shanghai pe nume Steven Wood –un nume pe care cu greu l-am identificat ca evreu. La acea vreme, Steven avea o poziție ridicată de resurse umane la Huawei și a mărturisit că deținea atât pașapoarte americane, cât și israeliene și că a călătorit în Israel de mai multe ori pe an. Într-o zi mi-a trimis un fișier de aproximativ 50Mb, dacă îmi amintesc bine, care conținea detaliile tehnice ale tuturor produselor Huawei. Am fost surprins pentru că mi s-a părut că sunt informații pe care nu ar fi trebuit să aibă, deoarece ingineria și designul nu făceau parte din fișa postului său. Nu mi-a spus niciodată nimic direct, dar, din context, am presupus că ori de câte ori a călătorit în Israel, toate informațiile Huawei mergeau cu el. Huawei, desigur, nu ar avea de unde să știe că au fost infiltrați.

Având în vedere dificultățile, este posibil să faceți erori ocazionale în identificare și să clasificați pe cineva provizoriu ca evreu atunci când nu este. Aș susține că astfel de erori ocazionale sunt aproape întotdeauna banale. Majoritatea celor identificați sunt morți, iar aceste erori, deși nefericite, este puțin probabil să facă un rău deosebit. Aceasta nu este în nici un caz o scuză pentru neglijență sau pentru o atitudine casuală, dar aș susține că este atât de mult în joc încât „este mai bine să fii sigur decât să-ți pară rău”.

Există multe alte articole de o imensă semnificație istorică a căror aromă este modificată considerabil dacă putem face aceste identificări cu precizie. De exemplu, cea mai mare organizație criminală din istoria lumii a fost Compania Britanică a Indiilor de Est a lui Rothschild, urmată îndeaproape de Compania Olandeză a Indiilor de Est, ambele fiind create și controlate de evrei. Rothschild și evreii săi au ucis cel puțin 200 de milioane de oameni în India prin execuție și foamete, unele estimări fiind mult mai mari.

În mod similar, afacerea de a cultiva opiu în India și de a-l forța la consum în China au fost întreprinderi criminale în întregime evreiești – pe care cărțile noastre de istorie, mulțumită editorilor evrei, dau vina pe „britanici”.
Din nou, Rothschild și Sassoon au ucis acele cel puțin 100 de milioane în China prin sacrificare și cel puțin alte 50 de milioane prin alte mijloace.

Programul MK-ULTRA al CIA a fost în întregime evreiesc în vârf și cel puțin în rândurile mijlocii, cu atrocități care s-ar putea să nu aibă niciodată egal. Decizia de a bombarda zonele rezidențiale ale Germaniei a fost rezultatul unuia dintre consilierii evrei ai lui Churchill si există inca mult mai multe exemple.
Crimele istorice enorme sunt astfel acoperite, vina fiind atribuită persoanelor nepotrivite și lăsându-i pe evrei liberi să se prezinte ca victime ale lumii în loc de autori criminali.

Aș adăuga o notă finală. Cititorii se plâng adesea că nu sunt în măsură să găsească dovezi ale anumitor evenimente istorice, cum ar fi expulzările evreilor din Cuba sau China, afirmând că căutările lor nu descoperă nimic.
Ei par incapabili să înțeleagă că Google cenzurează puternic orice subiect care se ocupă de evrei, de Israel, de istorie adevarata (în special de orice istorie care implică evrei), de majoritatea subiectelor politice și multe altele.

Este aproape amuzant că Google nu știe despre expulzarea evreilor din China după război, ci știe multe despre evreii care au rămas în China și care au avut o mare influență. După cum a scris cineva: „Ar fi mai bine să nu știi atât de multe lucruri decât să știi atât de multe lucruri care sunt greșite”.

Nu ar trebui să fie necesar să subliniem că Google este la fel de evreu ca Israelul și că faptele istorice pe care le permite să scape prin net pe aceste subiecte sunt cele cu un anumit punct de vedere propagandistic și sunt, de cele mai multe ori, greșitr în fapt. Din acest motiv și pentru că Google urmărește cu asiduitate (și salvează în perpetuitate) fiecare căutare, fiecare subiect, fiecare cuvânt cheie, fiecare link pe care s-a făcut clic, fiecare site web vizitat, eu nu am mai folosit Google de 20 de ani.

Și, în ciuda faptului că nu am programe sau aplicații legate de Google pe computerele mele, sunt încă avertizat cu peste 500 de încercări în fiecare lună de către Google care încearcă să-mi urmărească mișcările online.

Pogromurile evreiești
Acestea au fost evenimente de pedeapsă (prin întemnițarea sau uciderea evreilor) în Rusia și în alte țări, evenimente care sunt prezentate (și care ar fi putut fi) „vânătoare de vrăjitoare” împotriva evreilor pentru crimele comise în timpul și după Revoluția din 1917.

Cu toții am văzut destule filme de tip Dr. Jivago și “Fiddler on the Roof” – “ Lautarul pe acoperis” pentru a ne da un sentiment al abordării evreilor care caută simpatie cu privire la Revoluția Rusă.
Datorită controlului lor media și de la Hollywood, o mare parte sau chiar cea mai mare parte a conștiinței publice a lumii despre acest eveniment enorm a fost rezolvată doar la două elemente: unul, Stalin era rău, și doi, evreii din Rusia au suferit teribil de pe urma acestor „antisemite”. ” pogromuri, persecuții pe care evreii veșnic casți și stelar-virginali nu le meritau pentru că niciun evreu nicăieri nu a făcut nimic rau nimănui.

Este aproape de neimaginat faptul că evreii au atât de mult control asupra mass-mediei și a publicării de cărți, încât au fost capabili să comită o farsă atât de enormă și cu adevărat de neiertat asupra conștiinței publice a lumii.
În comparație cu ceea ce i-au făcut evreii poporului rus, așa-numitele „pogromuri” au fost prea banale pentru a merita a fi menționate.

Evident, sunt de origine rusă. Dacă tu și prietenii tăi veniți în țara mea si exterminați cu brutalitate aproape jumătate din populația noastră, ucideți regale/tarul meu și întreaga lui familie și furați majoritatea comorilor tariste, torturați milioane, creați foamete pentru a ucide alte milioane, distrugeți națiunea și economia, apoi jefuiați țara mea de cele mai neprețuite comori de artă, golind și banca centrală a guvernului meu la ieșire, aș putea fi tentat să vă vânez și să vă ucid șieu pe voi.

Epilog

„Nu trebuie să uităm că unii dintre cei mai mari ucigași [în masă] ai timpurilor moderne au fost evrei.”

Își amintește cineva că Hitler a scris: „Evreii nu sunt ființe umane. De acum înainte, cuvântul „evreu” este cel mai oribil blestem. Evreii trebuie uciși. Trebuie să-i ucizi… Dacă nu poți ucide un evreu cu un glonț, atunci ucide-l cu baioneta ta… Omoară un evreu! Dacă ești un om drept și conștiincios – ucide un evreu! Dacă ai ucis deja un evreu, atunci omorâți-l si pe celalalt… Ucideți!”

Nu, desigur că nu. Apoi, este rezonabil să ne întrebăm de ce Hitler a devenit afișul atrocităților istorice când majoritatea acestor evrei erau mult mai răi, mai ales având în vedere că multe, dacă nu majoritatea, așa-numitele atrocități naziste au fost doar „porno cu atrocități” dovedite mai târziu. să fi fost în întregime fabricat de evrei.

De ce suntem inundați de povești despre relele lui Hitler, atât reale, cât și imaginare, dar nu am auzit niciodată de Beria, Kaganovici, Yagoda, Ehrenberg sau Sverdlov?
Cine controlează mass-media și editorii de carte?
Cine te etichetează drept „antisemit nazist-urător al evreilor” pentru că ai dezvăluit adevăruri istorice?

Gândiți-vă la atitudinile evreilor menționate în acest articol, la acțiunile lor.
Ce fel de om se laudă că are responsabilitatea personală pentru uciderea „cel puțin” a 20 de milioane de oameni nevinovați?
Ce fel de om spune „Dacă ești drept și conștiincios, ucide un german”?
Ce fel de om confiscă toate recoltele din fermă și condamnă astfel zeci de milioane la moarte?
Aceștia sunt evreii khazari, la fel de ucigași și sălbatici astăzi ca acum 700 de ani.

Mai mult, aceștia sunt aceiași oameni care populează astăzi City of London al Londrei, care este locul în care planificarea pentru toate aceste atrocități a luat naștere de secole și continuă încă. Astăzi, se îmbracă frumos, beau ceaiul de după-amiază cu Royalty și se spală mereu pe dinți după fiecare masă. Dar ei sunt responsabili pentru un milion de morți în Irak și pentru multe tragedii mai recente.

Dacă COVID-19 a fost planificat, aici a fost planificat. Aceștia sunt oamenii care vor un al Treilea Război Mondial cu Rusia, China și Iran și aproape sigur îl vor avea pentru că americanii aflati sub controlul lor sunt suficient de proști pentru a-l lansa.
Sfarsit.

Scrierile dlui Romanoff au fost traduse în 32 de limbi, iar articolele sale au fost postate pe peste 150 de site-uri de știri și politică în limbi străine din peste 30 de țări, precum și pe peste 100 de platforme în limba engleză. Larry Romanoff este un consultant de management pensionar și om de afaceri. A deținut funcții de conducere în cadrul unor firme internaționale de consultanță și a deținut o afacere internațională de import-export. A fost profesor invitat la Universitatea Fudan din Shanghai, prezentând studii de caz în afaceri internaționale la cursurile EMBA de nivel superior. Domnul Romanoff locuiește în Shanghai și scrie în prezent o serie de zece cărți legate în general de China și Occident. El este unul dintre autorii care au contribuit la noua antologie a lui Cynthia McKinney „When China Sneezes”. (Cap. 2 — Confruntarea cu demonii).

Arhiva sa completă poate fi văzută la https://www.bluemoonofshanghai.com/ + https://www.moonofshanghai.com/

Notes
[1] Stalin’s Jews
https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html
[2] Jews and Revolutions
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/8184/
[3] 1881 March 13 Czar Alexander II assassinated in St. Petersburg
https://www.history.com/this-day-in-history/czar-alexander-ii-assassinated
[4] MANIFESTOS ON THE ASSASSINATION OF ALEXANDER II [1881]
https://alphahistory.com/russianrevolution/manifestos-assassination-of-alexander-ii-1881/
[5] Russian Famine of 1891-1892
https://www.volgagermans.org/history/famines/famine-1891-1892
[6] 1905 Russian Revolution
https://spartacus-educational.com/RUS1905.htm
[7] Russo-Japanese War
https://www.history.com/topics/japan/russo-japanese-war
[8] Jacob Schiff would help industrialize and militarize non-Christian Japan to fight against the Christians of Russia’s Tsar.
http://www.thechristiansolution.com/doc2009/145_Holodomor.html
[9] Stolypin, Peter
https://www.encyclopedia.com/history/encyclopedias-almanacs-transcripts-and-maps/stolypin-peter
[10] Dmitri Bogrov
https://spartacus-educational.com/RUSbogrov.htm
[11] Dmitry Bogrov
https://en.wikipedia.org/wiki/Dmitry_Bogrov
[12] The American Hebrew, 1920
https://en.wikipedia.org/wiki/The_American_Hebrew
[13] Robert Wilton
https://sunray22b.net/robert_wilton.htm
[14] The Jewish-Led Russian Revolution
http://www.renegadetribune.com/the-jewish-led-russian-revolution/
[15] The Jewish-Led Russian Revolution
http://www.renegadetribune.com/the-jewish-led-russian-revolution/
[16] The Jewish-Led Russian Revolution
http://www.renegadetribune.com/the-jewish-led-russian-revolution/
[17] Peuple Juif, February 8. 1919.
http://fau.digital.flvc.org/islandora/object/fau%3A32504/datastream/OBJ/view
[18] Jewish Bolsheviks mass-murdered 66 million Christians in Russia
https://concisepolitics.com/2016/08/19/jewish-bolsheviks-mass-murdered-66-million-mostly-christians-in-russia/
[19] The Jewish-Led Russian Revolution
http://www.renegadetribune.com/the-jewish-led-russian-revolution/
[20] The Jewish-Led Russian Revolution
http://www.renegadetribune.com/the-jewish-led-russian-revolution/
[21] Holodomor Denial — A Crime against Humanity
http://www.thechristiansolution.com/doc2009/145_Holodomor.html
[22] The Jewish-Led Russian Revolution
http://www.renegadetribune.com/the-jewish-led-russian-revolution/
[23] Lazar Kaganovich – Stalin’s Mass Murderer
https://rense.com/general11/stal.htm
[24] Lazar Moiseyevich Kaganovich
https://www.jewishvirtuallibrary.org/kaganovich-lazar-moiseyevich
Subscribe to New Columns
[25] Yakov Sverdlov. 100 years since the death of the “devil of the revolution”
https://topwar.ru/155444-jakov-sverdlov-100-let-so-dnja-smerti-djavola-revoljucii.html
[26] Yakov Sverdlov: the demon of the Leninist Revolution. 6 facts that are not found in textbooks
https://dzen.ru/media/rubez/iakov-sverdlov-demon-leninskoi-revoliucii-6-faktov-kotoryh-net-v-uchebnikah-61eefd978ea3c6130dba37c3
[27] Grandson of a merchant and brother of the American banker Y. M. Sverdlov (Gauchmann Aaron Moishevich)
https://sofya1444.livejournal.com/3187005.html
[28] Yakov Sverdlov-biography
https://biographe.ru/politiki/yakov-sverdlov
[29] The secret of Yakov Sverdlov’s death
https://proza.ru/2012/08/02/513
[30] The first NKVD commissar to be shot. Genrikh Yagoda
https://spbvedomosti.ru/news/nasledie/pervyy-rasstrelyannyy-narkom-nkvd-genrikh-yagoda/
[31] Katyn massacre
https://en.wikipedia.org/wiki/Katyn_massacre
[32] Ilya Ehrenburg agitated for genocide against Germans
https://ww2gravestone.com/ilya-ehrenburg-the-leading-soviet-propagandist-of-the-second-world-war/
[33] Ilya Ehrenburg – Kill all Germans because they are not human
https://www.eutimes.net/2020/02/ilya-ehrenberg-the-man-who-taught-soviets-to-hate-and-kill-all-germans-because-they-are-not-human/
[34] Ilya Ehrenberg – The Man Who Invented The ‘Six Million’
https://rense.com/general75/ehr.htm
[35] Ilya Ehrenburg
https://en.wikipedia.org/wiki/Ilya_Ehrenburg
[36] Ilya Ehrenburg
https://en.metapedia.org/wiki/Ilya_Ehrenburg
[37] Stalin’s Jews
https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html
[38] Lenin was a Jew
http://www.jewornotjew.com/profile.jsp?ID=1
[39] Lenin’s Jewish roots
https://www.thejc.com/news/features/lenin-s-jewish-roots-1.447185
[40] (Israel Moses) Blank in Odessa in the early 1800s.
The grandfather of Vladimir Ilyich Ulyanov — he began to take the pseudonym Lenin when he was around 30 — was born Sril Moiseyevich
[41] Was Lenin Jewish?
https://www.myjewishlearning.com/article/was-lenin-jewish/
[42] THE CAUSE OF WORLD UNREST
https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/09/The-Cause-of-World-Unrest.pdf
[43] Humanity at the Crossroads
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/humanity-at-the-crossroads/

Mr. Romanoff’s writing has been translated into 32 languages and his articles posted on more than 150 foreign-language news and politics websites in more than 30 countries, as well as more than 100 English language platforms. Larry Romanoff is a retired management consultant and businessman. He has held senior executive positions in international consulting firms, and owned an international import-export business. He has been a visiting professor at Shanghai’s Fudan University, presenting case studies in international affairs to senior EMBA classes. Mr. Romanoff lives in Shanghai and is currently writing a series of ten books generally related to China and the West. He is one of the contributing authors to Cynthia McKinney’s new anthology ‘When China Sneezes’. (Chapt. 2 — Dealing with Demons).
His full archive can be seen at https://www.bluemoonofshanghai.com + https://www.moonofshanghai.com

Sursa: https://www.unz.com/lromanoff/stalins-jews

Traducerea: CD