MDC
dumitruscorpion@gmail.com
5.14.152.29

 

 

Principalul argument al celor care neaga existenta extraterestrilor pe pamint este tocmai distanta uriasa care separa stelele si Galaxiile intre ele.Plus presupunerea ca viteza luminii ar fi maximul posibil.
Ei bine, viteza maxima posibila in Univers depinde doar de puterea noastra de imaginatie.Caci omul nu e doar un obiect, o minge de ping-pong pe care sa o muti de colo colo prin Univers, ci este un generator puternic de energie si informatie, care interactioneaza in mod activ cu Realitatea.
Lumina, toata radiatia electromagnetica si toata masa din Univers nu reprezinta nici 5% din energia si materia prezenta. Restul de 95% scapa perceptiei ochiului sau instrumentelor.
Oamenii de stiinta adevarati stiu ca exista pt ca ei utilizeaza LOGICA, matematica, calculul. Insa pentru stiinta oficiala daca ceva nu poate fi observat, el nu exista. Asta da stiinta !
Intre noi fie vorba, stiinta oficiala e o perdea de fum, ea a fost inventata pt noi, publicul larg, consumator de TV. Desi se declara atee, nu e nici pe departe adevarat. Stiinta a devenit noua religie a omului modern, ecranul TV este noul Altar, iar oamenii de stiinta, „specialistii” , fie ca sint medici sau economisti sau ingineri, sint noii Preoti ce oficiaza la acest altar.Ca orice religie, „stiinta” moderna are dogmele ei. Daca nu CREZI in aceste dogme esti declarat eretic, nebun, inapoiat, retrograd, medieval etc. etc.
Sa nu credeti ca „elitele” utilizeaza aceeasi stiinta predata in Universitati.Nici vorba.Universitatile sint un filtru.Cei cu adevarat capabili sint selectati si initiati in adevarata stiinta.Restul sint folositi ca sclavi (laboranti) in sutele de laboratoare de cercetare, neavind habar la ce lucreaza dar suficient de instruiti sa nu incurce epruvetele intre ele.
Este necesar sa intelegem care este structura Universului si cum functioneaza de fapt. Imaginea mecanicista pe care ne-am facut-o ,datorata lui Newton, este pura iluzie materialista. Ca sa fie clar, materialism inseamna sa crezi ca materia pe care o vedem este solida, adica are „masa”. Masa nu e altceva decit intensitatea fortei gravitationale.Soliditatea este, tot asa, intensitatea cu care niste nori de energie(atomii) se ” coaguleaza” laolalta.
Structura Universului este asemanatoare cu cea a unui arbore.Anticii l-au numit Arborele Cosmic. Trunchiul si ramurile sint manifestarea directa a Divinitatii, in acel spatiu totul e posibil, este Gind pur, Intentie pura, ceea ce fizicienii actuali numesc Quantum.
Frunzele sint Universurile, Galaxiile.
Stelele sint celulele ce cresc pe linga nervurile frunzei.
Daca reusesti sa patrunzi direct in seva acestui Arbore, te poti deplasa instantaneu oriunde doresti, pe oricare alta frunza, de pe oricare alta ramura.
Doar ca ceea ce noi numim Realitate este o iluzie, Maya, o holograma proiectata de mintea Divina, un spatiu experimental.Fiecare Sistem Solar e un Matrix, un Camp Experimental. Stramosii nostri i-au spus Maya-Iluzie.Matrix-ul de care se vorbeste recent e unul artificial,suprapus peste cel original, natural sau divin.
Sa ne intelegem : Nu e vorba de iluzie optica,de holograma in adevaratul sens al cuvintului, ci de o realitate compusa din energie de foarte joasa frecventa.Aici totul e mai greu si mai lent. E ca o demonstratie matematica, semne si simboluri care, odata scrise pe hirtie, ramin acolo, nu se mai misca. Asta da claritate si face posibila schematizarea problemei.
Pe baza legilor cosmice care vin demonstrate aici se construiesc alte intregi Universuri.Dumnezeu invata continuu.
E greu sa iesim din iluzia noastra pt ca Dumnezeu insusi a creat-o pt noi. Impropriu spus ‘Noi’, de fapt e tot El, fiecare din noi e o farima din Divindemultecindu-ne o farima din Eternitate aici.
Punctul sau punctele care fac legatura intre Realitatea noastra si Divin se numesc Porti Stelare dau Portaluri. Toate legendele orale sau documentele scrise despre Zei ii amintesc in legatura cu aceste Porti.Spatiul nu permite aici o dezbatere mai ampla, cu reproducerea unor texte care vorbesc explicit despre asta.
Voi spune doar ca numele Babel inseamna „Poarta Zeului” ,iar celebrul „Turn” nu era un Turn ci o Piramida, un Ziggurat.Piramida este un dispozitiv energetic.Exista peste 300 de piramide in toata lumea, de dimensiuni comparabile cu Marea Piramida, unele chiar cu mult mai mari (cele din Bosnia sau China). Toate sint construite pe locuri cu puternica incarcatura geo-magnetica iar rolul lor principal era sa furnizeze energie Portilor Stelare. Asa cum o lentila focuseaza razele Soarelui, piramida focuseaza energia telurica si o concentreaza pt un scop bine definit.
Poarta Soarelui din Tiahuanaco, Poarta Stelelor din Sri Lanka, Abydos in Egipt (aici,pe frontonul unei porti din Templul lui Seti I, se afla niste hieroglife infatisind un Helicopter si doua Submarine, dincolo de orice posibila confuzie), Gobekli Tepe in Turcia sau Sedona in Arizona, orasul sfind al indienilor Nawanda sint doar cele mai cunoscute Porti Stelare care sint insotite de informatii istorice clare.
Inchipuiti-va ca intr-un ipotetic viitor apocaliptic, cind civilizatia actuala va fi fost distrusa, in citeva din triburile viitorului care vor fi supravietuit in preajma aeroportului spatial din Florida,SUA, va mai dainui inca amintirea povestilor despre lansarea rachetelor in spatiu sau spre Luna. Copiii viitorului vor fi la fel de uimiti si afascinati de aceste povesti, dar oamenii seriosi vor STI ca sint doar POVESTI, mitologie, fantezie, fabulatiile primitivilor de demult, care isi inchipuiau ca oamenii pot zbura prin spatiu ca pasarile sau pot ajunge la Luna.
Va fi acceptabil sa le povestesti copiilor astfel de povesti,dar daca cineva va incepe da afirme pe bune ca omul poate zbura,va fi inchis la psihiatrie.
Sa ne amintim cum erau tratati in secolele trecute cei care visau sa zboare si incercau sa construiasca aparate.Scepticii de atunci acum rasfoiesc linistiti ziarul intr-un Airbus la 7.000 de metri altitudine si sint ferm convinsi ca Teleportarea e o fantezie SF sau viata pe alte planete imposibila.
Teleportarea , atit in spatiu cit si in timp , a fost re-descoperita de Tesla.Primele accidente au inceput prin 1895, pe cind experimenta cimpuri electro-magnetice puternice si curenti de 3,5 milioane de volti.
Experimentele sale au dus la celebrul experiment ” Philadelphia” ,cind a fost teleportata o intreaga nava, pe care fusese instalata o bobina gigantica. A fost un dezastru.Experimentul a reusit ,dar nu se luase in calcul efectul asupra materiei vii.Cind nava a fost adusa inapoi, multi dintre marinari erau incastrati in peretii metalici ai navei iar altii se dematerializau spontan.Isi puteau reveni doar daca colegii isi puneau toti mainile pe trupurule lor.
Povestile lor SF au dainuit mult timp prin barurile din raza portului.Dar ce nu vorbeste un marinar la bautura,nu-i asa…?
La noi in tara, experimente de teleportare a facut Coanda, prin anii 70-80 in Muntii Buzaului.Dealtfel zona aleasa, celebra Tara Luanei, este faimoasa pentru disparitii spontane de persoane.Cind spun disparitii ma refer la propriu, adica sa dispara din fata ochilor.Asa cum la Polovragi dispar vitele de sub ochii ingroziti ai ciobanilor sau mincarea de pe mese ,sub ochii nuntasilor.
Cunosc personal cazuri de teleportate in Muntii Fagarasului. Legionarii urmariti de Securitate descoperisera intimplator un loc care ii teleporta citeva sute de metri departare.Cind erau incercuiti se retrageau in acel loc si scapau de sub nasul Securistilor,spre stupoarea acestora.
Disparitia celor doi alpinisti in Tara Luanei ,tata si fiu, este bine documentata ,cu martori oculari cu tot…La fel teleportarile sau disparitiile din Bucegi.
Teleportarea exista, a fost demonstrata atit matematic, fizic, dar mai ales concret,experimental.
Razboaiele care s-au dus in Irak, Afganistan sau Siria aveau ca si motiv principal controlul vechilor Portaluri, Porti Stelare.Petrolul sau Opiul au fost doar gheseftul secundar.
Repet inca o data ,pentru a fi foarte clar : Zeii au fost mereu aici, nu au plecat niciodata.Mai corect spus nu au plecat TOTI odata.Au fost mereu mai multe rase de Zei care si-au disputat aceasta planeta.Anunnaki cei rai au fost alungati iar acum custodia Terrei e in miinile Baietilor Buni.Va trebui sa ne obisnuim cu aceste concepte,caci despre asta va fi vorba in viitorul foarte apropiat.Asta insemnind citeva luni.
La vara o sa mai discutam, si o sa ne aducem aminte cu nostalgie de vremurile astea confuze post-plandemice…
Viitorul ce ne asteapta este unul pe care il meritam pe deplin.Va veni iar vremea povestilor, a Zinelor si Fetilor-Frumosi…..!
Cu bine !