Fw: Cei doi români !

Mesaje primite

Iulian Fasie

27 nov. 2020, 17:41 (acum 7 ore)

către
–– Forwarded Message ––
From: mircea iovan <iovanmircea47@gmail.com>
Sent: Thursday, November 26, 2020, 07:11:17 PM GMT+2
Subject: Fwd: Fw: Cei doi români !
Sent: Thursday, November 26, 2020, 11:09:05 AM GMT
    De-a lungul scurtei si penibilei istorii a României moderne – un șir de trădări, prosteli în ochi și furt pe față a unei populații alcătuite din sălbatici periculoși! – Maiestatea Sa Imperială Niponă, Împăratul Japoniei, a considerat că există numai doi Români care să merite recunoașterea Castei Samurailor și a rangului imperial de Hatamoto (general)
    De asemenea, numai acestor doi Români le-au fost înmânate săbii japoneza Katana, făcute din fier meteoric, cu tăiș molecular! 
    Printre acești doi Români nu au fost – așa cum in mod cert vă asteptati – membri ai așa-zisei “case regale a României” (trădători si pușlamale), sau mai știu eu ce jeguri de țărăniști, “Brătienii”, Petru Groza etc!
 
    Prima Katana meteorică a fost înmânată de către Maiestatea Sa Imperială Niponă, Eroului Național al României, generalul Eremia Grigorescu, autorul celebrului avertisment adresat armatei germane: “Pe aici, nu se trece!”
    La ordinul Împăratului Japoniei, sabia Katana înmânată lui Eremia Grigorescu a fost gravată astfel: “Voi sunteți cei care făuriți istoria Patriei!”.
 
    Cel de al doilea Român, căruia Casa Imperială Niponă i-a decernat o Katana meteorică gravată, s-a bucurat de o cinstire mult mai mare! Katana purta inscripția: “Făuritorul Națiunii”, dar sabia a fost însoțită de armura de general samurai completă, plus toate armele albe aferente, făurite de către cei mai mari armurieri japonezi! Pentru că “samurai” vine de la verbul “saburau” = “a sta alături”, a sta alaturi de popor!

Iată, de când acești sălbatici din România, prin emanația lor a ce e mai prost – politicieni si militari din asa-zisa armată română si din forțele de represiune a populației ( miliție si Jandarmerie) – s-au bucurat si au girat asasinarea Părintelui Națiunii, de atunci si armata “română”, alături de forțele MAI, s-au întors împotriva Poporului Român ( sălbatici ținuți dobitoci)! Ăștia nu mai au zile bune cu mine si nici nu vor avea – sunt niște câini! 
    Ați ghicit: al doilea general strateg recunoscut de Maiestatea Sa Imperială Niponă, a fost Ceaușescu cel Mare, Făuritorul unei Națiuni, în numai 25 de ani amărâți! Toate obiectele înmânate lui Ceaușescu cel Mare – inestimabile ca valoare! – erau expuse la Muzeul Național. Marele Lider nu le-a pus la el in vilă, pe pereți, nici nu le-a ascuns, dar nici nu s-a fălit! 
 
    După 1989, armele generalului Ceaușescu au fost devalizate de indivizi gen Pleșu, Nica, Liiceanu si alte jeguri! 
    Au ajuns prin licitații penibile, la prețuri derizorii, si prin vilele baronilor locali. 
    Astfel, potrivit informațiilor furnizate de casa Artmark, cel mai bine vândut lot al licitației de săbii si cuțite de vânătoare, a fost o katana cu teacă, realizată şi semnată de maestrul Bishu Osafune Kiyomitsu. Sabia a fost lucrată, în perioada Tenmon, august 1536, și a fost însoţită de certificat NBTHK şi Oshigata. Prețul de vânzare plătit de cupărătorul colecționar a fost de 14.000 de euro. 
    O sabie scurtă, japoneză, tip Wakizashi, datând din perioada 1716-1736, însoţită de certificat NBTHK, fost vândută pentru 5.500 de euro. Bani de Cico. 
    Asemenea lucruri nu pot fi valorificate. 
    Din fericire, istoria nu iartă – soarta națiilor de maimuțe prostite de Europa Liberă, Vocea Americii si minciunile minorităților,  este întotdeauna pecetluită !