CD
901 aprobate

denitsoc@gmail.com
66.71.243.131
ELIZABETHA CEA REA
– Un monarh nenorocit moare și este succedat de Chuck Cuckul
De Tobias Langdon

Regina Elisabeta a II-a a murit. Când am aflat vestea, nu m-am alăturat lamentatiilor presei de stânga și nu i-am dorit succesorului ei o domnie lungă și fericită. Nu, m-am gândit la un contrast puternic între ultimele ei zile și ultimele zile ale multor dintre cei mai loiali și iubitori subiecți ai ei. Regina a murit cu calm și demnitate la capătul extrem al duratei sale naturale. Dar multe alte bătrâne din capitala ei nu au avut șansa să moară așa. În schimb, au murit prematur în durere fizică și angoasă psihică, pentru că viețile lor fuseseră spulberate de un violator gerontofil negru numit Delroy Easton Grant.

Gerontofilia, sau atracția sexuală față de bătrâni, este mult mai comună în rândul violatorilor de culoare. Dar nu auzi niciodată acel fapt de ură menționat sau discutat în mass-media de stânga. Numărul adevărat al victimelor în vârstă ale lui Grant nu va fi niciodată cunoscut, dar cu siguranță a fost mai mult de o sută. Altceva este și sigur: Grant a reușit să migreze din Jamaica și să comită crimele sale oribile în Marea Britanie datorită trădării Reginei și a altor membri ai elitei ostile.

Același lucru este valabil și pentru bandele musulmane de viol care acum lucrează din greu în toată țara. Pe scurt, Elisabeta a II-a a fost o trădătoare pentru tărâmul ei, poporul ei și religia ei. Acum e moartă, iar fiul ei trădător Carol al III-lea își va continua moștenirea otrăvitoare.

O încrucișare între Wonder Woman și Marie Curie
Dacă vreți dovada cât de perfidă a fost Regina și cât de rea a fost pentru Marea Britanie, priviți doar reacția presei de stânga la moartea ei.
Dacă stângistii te iubesc, ești rău pentru Marea Britanie.
Este o regulă simplă, dar foarte de încredere. Și ai putut vedea adevărul întărit din nou și din nou în timpul valului de acoperire pozitivă primită de regretata Regina în mass-media de stânga. BBC a descris-o ca pe una dintre marile figure a istoriei, călărind lumea ca o încrucișare între Wonder Woman și Marie Curie. De fapt, era o femeie obișnuită, cu un intelect mediocru, suficient de potrivit pentru avea un rol simplu în viața publică britanică.

Dar recunosc că a jucat acest rol la perfecțiune. Și care a fost rolul ei?
Era cel al caprei-iuda. Fermierii au folosit de multă vreme o capră prietenoasă și liniștitoare pentru a conduce oi potențial suspecte și reticente în abator. Până când oile încrezătoare își dau seama că capra nu le este prietena, până la urmă, era prea târziu, erau deja pe cale să li se taie gâtul.

Regina Elisabeta a jucat același rol pentru albii obișnuiți ai Marii Britanii în numele elitei ostile. Ea a fost figura liniștitoare care a proiectat un aer fals de continuitate și calm, pe măsură ce imigrația în masă și adorarea minorităților au distrus vechea Britanie Creștină Albă și i-au transformat pe albi într-o minoritate în propria lor capitală. Când patriotul Enoch Powell a vorbit împotriva relelor imigrației non-albe în 1968, a devenit instantaneu cel mai popular politician din țară.

„Majoritatea țării dorea repatriere”
El concentra un sentiment majoritar care era evident încă de la sosirea primului vas de migranți non-albi pe Windrush în 1948. După cum a recunoscut deschis trădătorul politician laburist Roy Hattersley: „în 1964… o majoritate clară a alegătorilor mei și cea mai mare parte a țării și-a dorit fără îndoială… repatrierea tuturor imigranților din Commonwealth [adică, non-albi]”. Dar Enoch Powell era doar un om de rând. Odată ce și-a ținut discursul, a fost ușor pentru elita ostilă să-l demonizeze și să-l ducă la marginea vieții publice, în ciuda sprijinului uriaș de care se bucura printre albii obișnuiți. Dacă Regina ar fi vorbit în numele oamenilor pe care a jurat să-i apere la încoronare, ar fi fost foarte diferit.

Elita ostilă nu ar fi putut să o reducă la tăcere pe Regina sau să o marginalizeze. Supușii ei albi s-ar fi adunat la ea, i-ar fi dat afară pe trădători și ar fi creat un nou guvern care să ducă la îndeplinire voința populară. Repatrierea umană și ieftină ar fi fost ușoară pentru numărul relativ mic de migranți non-albi prezenți pe pământul britanic în acele vremuri. Marea Britanie ar fi rămas o națiune creștină albă pașnică și prosperă.

După cum știm cu toții, asta nu s-a întâmplat. Regina nu a vorbit în numele britanicilor albi carora le-a jurat să-i apere și să-i servească. Dar ea a vorbit cu voce tare și clar în numele altor grupuri și era foarte dornică să le servească lor. Libertarianul britanic Sean Gabb a remarcat că „În 1979, ea a hărțuit-o pe Margaret Thatcher pentru a-și reveni la promisiunea ei electorală de a nu preda Rhodesia unui grup de marxişti de culoare. În 1987, ea a agresat-o din nou pe Margaret Thatcher pentru a ceda cererilor de sancțiuni împotriva Africii de Sud.”

Articolul blestemat al lui Gabb se numește „Elizabeth the Useless: Sixty Years a Rubber Stamp”. Cred că este excelent, dar cred că Gabb ar trebui să recunoască că și propriul său libertarism a fost inutil. Și nu cred că a mers suficient de departe în condamnarea reginei care trăia atunci. Era mai rău decât inutilă: era activ malignă. Ea nu era Elisabeta cea Inutilă; era Elisabeta cea Rea. Intervențiile ei în numele marxiștilor negri din Rhodesia și Africa de Sud dovedesc că ea a fost de partea barbariei și haosului, nu de partea civilizației occidentale și a creștinismului ei presupus iubit.

„Noi evreii ne vom aminti de regina cu dragoste”
De fapt, creștinismul ei era la fel de fals ca și jurămintele ei de încoronare. Dacă ea ar fi fost o creștină adevărată, evreii din Marea Britanie ar fi blestemat-o și calomniat-o așa cum l-au blestemat întotdeauna pe Isus Hristos, presupusul ei Domn și Mântuitor. Dar evreii nu au blestemat-o. În schimb, ei au sărbătorit cu voce tare viața ei. Iată câteva dintre titlurile care au apărut în Cronica evreiască, luându-și rămas bun de la trădătoarea Elisabeta a II-a și salutându-i călduros trădătoarei Carol al III-lea:
• Rabin-șef: Regina a fost o stâncă a stabilității
• Marie van der Zyl: Ne vom aminti de Regina cu dragoste
• Directorul executiv al HET [Holocaust Educational Trust], Karen Pollock CBE, îi aduce un omagiu Reginei
• Omagiile aduse Reginei vin din comunitatea evreiască
• Ne-a iubit cu devotament profund și, în schimb, am iubit-o spune Melanie Phillips
• De ce s-a simțit Regina ca una dintre noi
• Un sentiment de armonie a radiat prin fiecare interacțiune a Reginei cu comunitatea evreiască
• Deși era o creștină devotată, multe aspecte ale vieții reginei Elisabeta au rezonat în rândul evreilor
• Rabinul șef Mirvis face o rugăciune specială în amintirea Reginei
• Pentru evrei, Regina a reprezentat tot ceea ce iubim la această țară, adică „Iubim albii care sunt trădători ai poporului lor”.
• Regele Carol a avut întotdeauna o relație specială cu comunitatea evreiască
• Supraviețuitorii britanici ai Holocaustului vor simți acut pierderea reginei
• Zelensky conduce liderii mondiali în aducerea tributului Reginei
• Lord Rothschild: statura morală a reginei ne-a susținut pe toți
• „Trist” că Reginei nu i s-a permis niciodată să viziteze Israelul, spune peer
• Președintele Israelului îi aduce un omagiu Reginei în ambasada Marii Britanii în Israel
• În slujbele de Shabat, liberalii vor prezenta rugăciunea pentru Regina
• „Ea a făcut istorie”: Omagiile aduse Reginei vin din Israel

Evreii care urăsc pe Hristos o salută pe creștina devotată Elisabeta a II-a.
Dragostea și respectul resimțite de elita evreiască pentru trădătoarea Elisabeta a fost fără îndoială sinceră. Ea a făcut tot ce și-au dorit evreii de-a lungul domniei ei. Pe de o parte, ea nu le-a contestat niciodată puterea. Pe de altă parte, ea a cooperat din toată inima cu agenda lor anti-albă și anti-creștină. Dar există două falsuri foarte evidente în titlurile de la Cronica Evreiască.

Prima este afirmația că regina a fost un „creștin devotat”. Un creștin devotat pune adevărul divin și serviciul personal pentru Dumnezeu mai presus de viața însăși. Prin urmare, un creștin devotat nu lucrează pentru adepții religiei false, anti-creștine a iudaismului și nu acceptă imigrarea în masă a adepților religii false, anti-creștine a islamului. Dar Regina a fost o neobosită shabbos-shiksa pentru evrei și a acceptat imigrarea musulmană, la fel cum a acceptat violurile, crimele și nenumărate alte crime comise împotriva supușilor ei albi de către invadatori non-albi. A fost o trădătoare dedicată, nu o creștină devotată.

Distrugerea Occidentului pentru a-i apăra pe evrei
A doua falsitate evidentă printre titluri este afirmația că Regina a fost o „stâncă a stabilității”. Potrivit Jewish Chronicle, „minoritățile sunt cele mai sigure atunci când țara în general este stabilă”. Acest lucru nu este adevărat și evreii nu se comportă de fapt ca și cum ar fi adevărat.
Națiunile asigură stabilitatea prin impunerea omogenității rasiale și religioase – adică prin excluderea sau expulzarea minorităților și în special prin expulzarea evreilor care fac necazuri și prădători.

Națiunile europene au expulzat evrei de multe ori de-a lungul mileniilor – de exemplu, Anglia sub Eduard I în 1290, Spania sub Isabel și Ferdinand în 1492.
De aceea evreii au lucrat atât de asiduu pentru a destabiliza Occidentul, lucrând pentru a-i distruge omogenitatea creștină albă. Când evreii nu ies în evidență ca o minoritate, prădarea și parazitismul lor sunt mult mai greu de recunoscut și respins.

Barbara Roche, ministrul evreiesc al imigrației sub conducerea lui Tony Blair, s-a aflat în centrul complotului trădător și subtil al New Labour de a „freca nasul dreptei în diversitate” prin deschiderea granițelor noastre către Lumea a Treia. Și Roche a declarat în mod explicit că „a intrat în politică – ea subliniază asta și astăzi – pentru a combate antisemitismul și xenofobia în general”.

Salutând un război împotriva albilor
Și așa, atunci când Chronicul evreiesc o laudă pe Regina ca pe o „stâncă a stabilității”, o laudă într-adevăr ca pe o capră iudee. Ea a menținut fațada stabilității și continuității în timp ce elita ostilă și-a inundat regatul cu non-albi ai unui război împotriva albilor. Non-albii luptă deja din greu în orașe îmbogățite precum Rotherham, unde musulmanii duc jihad-uri de viol asupra majorității albe nu doar cu complicitatea, ci și cu asistența activă a Partidului Laburist și a altor persoane de stânga.

Regina a auzit cu siguranță din nou și din nou despre bandele musulmane de violuri care operează în atâtea orașe și orașe englezești. Ca răspuns, ea a făcut ceea ce a făcut întotdeauna în timpul domniei ei lungi și trădătoare: nimic.
Cel puțin, ea nu făcea întotdeauna nimic când avea șansa să-i apere pe albii și creștinismul. După cum a remarcat Sean Gabb, a devenit foarte activă atunci când a avut șansa de a apăra negrii și marxismul. Regina Elisabeta a II-a nu a fost un mare monarh sau un creștin devotat: a fost o trădătoare a regatului ei și o slugă nu a lui Hristos, ci a lui Satan.

Chuck the Cuck- Cuckul își exprimă dragostea față de dușmanii Angliei.
Același lucru este valabil și pentru fiul ei Carol al III-lea, noul rege și noul trădător. Chuck Cuckul merită să aibă aceeași soartă ca omonimul său regal din secolul al XVII-lea, dar cu două mari diferențe. În 1649 Carol I a fost executat pe nedrept și spre bucuria evreilor, care au văzut moartea sa – și poate chiar au conceput-o – ca răzbunare pe monarhia engleză pentru expulzarea lor binemeritată sub Eduard I.
Dacă Carol al III-lea va fi executat vreodată, nu va fi nedrept şi evreii nu se vor bucura. În schimb, ei vor deplânge pierderea unui prieten cald pentru evrei și a unui trădător dedicat albilor, așa cum deplâng acum pierderea mamei sale trădătoare și iubitoare de evrei.

Sursa: https://www.unz.com/article/elizabeth-the-evil-a-malign-monarch-dies-and-is-succeeded-by-chuck-the-cuck

Traducerea: CD

*

Nota redacției – Da, trebuie să ne întrebăm cine este de vină că sub domnia Elisabethei Anglia a devenit patria musulmanilor și a altor minoritari anti-albi, anti-creștin! Englezii sunt primii care ar trebui să-și pună această întrebare: cine a susținut emigrarea în Anglia a minoritarilor? După câte știu, unul din răspunsuri sună așa: în timpul războiului anti-german Londra a apelat la militari din imperiu, mulți non-albi. După război le-au permis să se stabileascăîn Anglia, ca semn de recunoștință. Greșesc? Au existat așa de mulți musulmani în armata britanică în WW2?