DUMNEZEU NU BATE CU PARUL. Candidatura lui Ion Coja respinsa din cauza furtului de semnaturi de la Petru Voda realizat cu mana Rusei-lor de la Rost

UPDATE: Intr-o luare de pozitie pe blogul sau, Ion Coja afirma categoric ca nu s-a folosit de semnaturi de la Petru Voda. Ramane intrebarea: ce s-a intamplat cu semnaturile copiate dupa ce au fost subtilizate de fratele lui Ionel Rusei?!
Biroul Electoral Central informeaza ca domnului Ion Coja, candidat independent la presedintia Romaniei, i s-a respins inregistrarea candidaturii. Motivul: prea multe semnaturi nevalabile. Domnul Ion Coja, prezent si la Manastirea Petru Voda inainte de debutul agitatiei electorale, a fost sustinut in campania sa de domnul profesor Marcel Petrisor, fost detinut politic apropiat Parintelui Gheorghe Calciu si presedinte al Senatului Asociatiei Rost, care publica revista cu acelasi nume, ce se pretinde un fel de „GDS al ortodoxiei” si in care au fost apreciati sau s-au facut remarcati de-a lungul anilor urmatorii autori: Teodor Baconsky, Theodor Paleologu, Cristian Badilita, Dan Stanca, Varujan Vosganian, Horia Roman Patapievici, Andrei Plesu, Razvan Codrescu, eiusdem farinae. Personaje care nu mai merita nici o prezentare suplimentara in afara numelui lor de oroare la adresa ortodoxiei, traditiei si culturii romanesti autentice.
Domnul Ionel Rusei si fratele sau sunt cei care l-au adus pe domnul Ion Coja la Petru Voda (foto) si l-au prezentat Parintelui duhovnic Justin Parvu, care il vedea pentru a doua oara in viata Sfintiei Sale.

Intr-un Drept la Replica recent al domnului Ionel Rusei (vezi mai jos), tipograf al revistei Rost si, mai nou, si intervievator de serviciu, acesta afirma ca „nu sunt protagonistul nici unei actiuni dubioase iar daca se face referire la fratele meu, acesta a carat niste saci fara sa stie ce este in ei”. Ei bine, sacii la care se refera editorul Rost erau cu semnaturi de la Referendumul Anti-Cip initiat de parintele Justin Parvu, furati de la Manastirea Petru Voda, cu mana fratelui sau, dusi in Bacau, unde s-au copiat cateva zeci de mii de semnaturi pana s-a descoperit hotia, fapt ce intra sub incidenta Codului Penal.

„Operatiunea copierea” s-a reflectat de altfel prin numarul mare de semnaturi respinse de catre Biroul Electoral Central. Pacat ca in acest jos securistic, din care au de suferit mai multe personalitati, au fost antrenati si naivi. Ionel Rusei, fratele sau si intarziatii pe care ii deserveste nu se numara printre cei din urma. Dumnezeu a batut cum a stiut El, oprind potentiala frauda realizata pe spezele credinciosilor care l-au urmat pe Parintele Justin in lupta sa impotriva dictaturii biometrice. Cu siguranta ca ii va rasplati similar si pe puricii si capusele Ortodoxiei.
.
Nota redacției: Nu am avut cunoștință de acest text, apărut cu zece ani în urmă pe blogul fraților Roncea… Mă întristează să constat că eșecul meu în încercarea de a candida la preșidenția României a stârnit la vremea aceea satisfacția fraților Roncea. Naționaliștii Roncea!… Le-ar fi părut rău să candidez!… Nu meritam, nu mi se potrivea! Erau mai îndreptățiți s-o facă alde Sorin Oprescu, Crin Antonescu și ceilalți, în frunte cu Traian Băsescu!…
Alți tineri naționaliști au intervenit pe textul dedicat mie din Wikipedia și au introdus informații defăimătoare, după mintea lor, cum că aș fi fost mare activist PCR. Regret că nu este adevărat! 
Constat cu infinită tristețe și stupoare că în tabăra „naționalistă” de ani de zile dihonia face ravagii, mai ales printre lupii tineri! Îi invit pe Claudiu Târziu, pe Bogdan Munteanu, de la „Permanențe”, pe Victor Roncea, ca și pe alți detractori necunoscuți, îi invit pe site-ul meu să se explice, să se justifice, să argumenteze vorbele, rostite sau scrise, prin care au luat distanță față de ideile și faptele mele, necuvenite, nepotrivite cu ținuta de publicist naționalist cum mă pretind a fi de vreo treizeci de ani. Le voi publica textele și le voi răspunde, dacă voi avea ce! La vârsta la care am ajuns mă văd obligat să pun la punct tot ce se poate și se cere lămurit, înainte de a da colțul!… Să nu rămân dator cu explicațiile cuvenite.
Rog să fiu contactat pe adresa ioncoja13@gmail.com
Tot binele,
Ion Coja