rodica bratulescu
12:06 (acum 11 ore)
către eu, SC, Mihai

Subject: Fw: Este oare omenirea pregătită să afle adevăruri cutremurătoare? Trump și lupta cu Global Deep State

Alte idei, mai optimiste !
Este oare omenirea pregătită să afle adevăruri cutremurătoare? Trump și lupta cu Global Deep State

Autor: #QanonRomania ….. FLUX ON-LINE

Nu vom câștiga astăzi. Nu vom câștiga mâine. Dar victoria e sigură. Acolo unde este unul, suntem cu toții. Şi mai ales, cu noi este Dumnezeu …
Invățăm multe despre Inamicul Invizibil. Este puternic și inteligent, dar noi suntem mai puternici și mai inteligenți……… J. Trump

Coronavirusul este o conspirație menită să accelereze implementarea agendei elitelor mondiale. In condiții sociale, economice și politice normale multe dintre obiectivele dragi globaliștilor, – vaccinarea obligatorie ca mijloc de depopulare a planetei, moneda digitală, închiderea bisericilor, legi și impozite globale, eliminarea multor libertăți individuale și, în final, unificarea forțată într-un stat universal unde omul să fie rob al transumanului – toate aceste obiective ar fi fost greu sau imposibil să fie aduse la conștiința publicului larg, darmite să fi fost îndeplinite punct cu punct. Propaganda fricii, difuzată la unison de toate entitățile globaliste, de la cele mai mărunte până la cele din vârful piramidei, nu fac decât să confirme că pandemia actuală este, de fapt, o PLAN-DEMIE, INFO-DEMIE și PAN-DEMONIE bine gândită și executată. Foarte puțini dintre români au aflat de planul opus: distrugerea Minunatei Lumi Noi și salvarea omenirii.

Toamna trecută, la cea de a 74-a sesiune a Adunării Generale a ONU, președintele Donald Trump a declarat clar și răspicat: ”Viitorul nu apartine globaliștilor. Viitorul aparține patrioților. Patrioții văd o națiune și destinul ei în moduri în care nimeni altcineva nu le poate vedea. Doar viața și devotamentul patrioților va păstra suveranitatea, va sustțne democrația și va realiza măreția unei națiuni’’/”Lumea liberă trebuie să îmbrațișeze propriile temelii naționale. Nu trebuie să le distrugă sau să le înlocuiască. Adevăratul interes național poate să fie realizat doar de acei care își iubesc tara, de cetățenii înrădăcinați în istoria ei, hrăniți de cultura națională, dedicați valorilor țării și atașați poporului. “/”Privind din toate unghiurile această minunată planetă, ne sare in ochi adevărul. Daca vreți libertate, fiți mândri de țara dumneavoastră. Dacă vreți democrație, mențineți suveranitatea dumneavoastră. Dacă vreți pace, iubiți-vă țara. Liderii înțelepți pun întotdeauna pe primul plan binele propriului popor și al propriei țări.”

Rostit de la tribuna Adunării Generale a ONU, mesajul președintelui Trump nu se adresa propriului electorat. Era un îndemn la rezistența globală, o asigurare că zilele Minunatei Lumi Noi sunt numărate și mai ales, o speranță că omenirea va fi eliberată după 200 de ani de sclavie.

Speriați de eșecul tuturor acțiunilor de subminare a președenției lui Donald Trump, Deep State-ul globalist s-a grăbit să lanseze un virus fabricat în laborator asupra diferitelor țări și regiuni ale lumii (Coronavirusul privit la microscop este o inversare satanică a coroanei cu spini de pe capul Mântuitorului). Scopul imediat: panică generală și o mare recesiune globală care ar fi spulberat șansele de realegere ale președintelui SUA. Fiind conștient că acum se dă bătălia finală, Minuata Lume Nouă atacă pe toate fronturile. Globaliștii nu se mai ascund după degete. Bill Gates își trâmbițează peste tot obiectivele sinistre. Propaganda fricii înspăimântă milioane de locuitori ai planetei și îi demoralizează pe mulți contestatari. Globalistii par atotputernici, de neînvins. Spectacolul anxiogenic vrea să ne înșurubeze bine în minte ideea că orice rezistență este inutilă. Nu mai este nimic de făcut, izolarea în casă fiind singura soluție până vom fi fost cipuiți și vaccinați spre binele nostru.

Există o mulțime de evenimente și semnale venite de la POTUS (President of the United States of America), de la alți patrioți americani care indică eșecul conspirației COVID19. Printr-un effect de bumerang, conspirația a fost DETURNATĂ. Pe zi ce trece, coaliția anti-globalistă face un alt pas spre înfăptuirea obiectivului major: eliminarea clanurilor criminale globale și tranziția către o lume nouă, diferită de sclavia modernă a ultimilor 200 de ani.

Trebuie să înțelegem că adevărata luptă din ultimii 200 de ani nu a fost între state, imperii, clase sociale etc. TOATE statele și imperiile a fost subjugat unei structuri oculte globale cunoscute sub diferite nume (Cabala, La Famiglia, Brave New World/Minunata Lume Nouă, Global Deep State/Statul Profund Global etc.). Puțini au fost cei care s-au ridicat împotriva acestei încrengături de clanuri criminale cu structură piramidală. Stalin și președintele Kennedy sunt două dintre exemplele relevante. Dar și în cazul lor, revolta a fost parțială, victoriile de scurtă durată și cei doi protagoniștii au plătit cu viața. In ultimul timp progesul tehnologiei a permis forțelor răului să închidă indivizii într-un univers al fricii, ignoranței și plăcerilor frivole

(societatea spectaculară a sclavilor fericiți). Prin globalizarea neoliberală, Cabala a zdrobit și ultimele metereze ale statului național. Dar tot tehnologia le-a permis forțelor binelui, patrioților, să aibă acces la ,,big guns’’ și la instrumente de supraveghere globală. Structuri militare precum NSA-ul pot să monitorizeze orice mișcare a cetățenilor de pe glob. Dar tot la fel de bine, ele monitorizează fiecare gest făcut de elementele criminale. Orice ar face globaliștii este observat și stocat pe niște servere uriașe. Sunt prinși ca niște fluturi în eprubetă.

Planul actual pentru salvarea lumii este un megaproiect desfășurat pe perioada a două decenii, cu participarea elementelor patriotice din SUA (,,pălăriile albe’’ din complexul industrial-militar) și Rusia.

In 2002 Minunata Lume Nouă a lansat asupra Chinei atacul bioterorist cu SARS, un virus targetat la populația asiatică. Chinezii, până atunci copiii răsfățați ai Minuata Lume Nouă, înțeleg marea păcăleala: fuseseră chemați la masă cu mai marii planetei doar în calitate de sclavi fericiți și cuminți. Vor avea și ei parte de același tratament aplicat untermensch-ilor/sub-oamenilor. Debarasați de iluzii, patrioții chinezi trec la consolidarea situației interne. Decapitează atât elita pro-globalistă locală, – mii de miliardari ,,se sinucid’’ sau mor de un cancer galopant – cât și puzderia de mici capitaliști, onegiști și funcționari prea ,,open minded’’(sechişi la minte) (pretextul este ,,lupta împotriva corupției’’). Odată înlăturat pericolul unei ample revoluții colorate, China bate palma cu Rusia lui Putin. In schimbul asistenței economice, China este plasată sub protecția nucleară a Rusiei, ceea ce-i permite să-și continuie procesul de consolidare internă. In 2013 este înlăturat principalul agent globalist Bo Xilai. La rândul său Putin, asigurat de sprijinul economic al Chinei, își anunță disidența anti-globalistă în faimosul discurs de la Munchen din 2007. Continuă să-și consolideze propria putere – în 2012 redevine președintele Rusiei – și întărește suveranitatea țării sale în raport cu forțele globaliste. Drept represalii, globaliștii îi detonează în față grenada ucrainiană (februarie 2014). Deși rănit, ursul rusesc se repliază rapid și tranșează situația în favoarea lui. Ucrainienii cad de păcălici, rămân fără Crimeea și regiunea Donbas, cu o țară căzută în anarho-tiranie și aservită complet intereselor străine. Mass-media occidentală îl demonizează pe Putin, găsindu-l vinovat pentru toate relele din lume. Puținele voci anti-globaliste din spațiul public american îi elogiază însă disidența, considerându-l un mare “cruciat creștin” . In timp ce scria elogios despre Putin, celebrul ziarist paleoconservator Pat Buchanan,, deplângea ,,distrugerea Americii’’ de către președinții Bush tatăl și fiul, Bill Clinton: ,,Toţi trei globalişti, ei au respins orice măsură federală menită a proteja baza industrială a Americii, independenţa ei economică sau salariile muncitorilor americani. Împreună, cei trei au împins America în NAFTA, în Organizaţia Mondială a Comerţului, au abolit tarifele vamale şi au acordat produselor chinezeşti acces liber pe imensa piaţă americană. Nemulțumirea intelectualilor paleoconservatori reflecta revolta antiglobalistă a unei mari părți din clasa de mijloc americană. In ciuda gravității situației, strigătul de disperare a americanului de rând rareori se auzea în mass-media oficială.

Criza din 2008 aduce la conducerea Statelor Unite un președinte marionetă, care joacă după cum i se cântă. Surpriză! De data asta în horă nu se mai prinde Pentagonul. In Orientul Apropiat, după 2008, găsim grupări teroriste gen ISIS, companii private (Blackwater) și armatele unor ,,băieți ascultători’’ din NATO. Cu alte cuvinte agenții Deep State-ului. Situația Statelor Unite este însă diferită de cea a Chinei și a Rusiei. Patrioții americani nu pot acționa pe față, sunt nevoiți să taie răul încet, cu mare atenție. In 2016, pe valul nemulțumirii populare și beneficiind de sprijinul masiv al patrioților, Donald J. Trump ajunge președintele SUA.

Incepe lupta finală. It’s biblical, spun la unison comentatorii din presa alternativă. Pe de-o parte globaliștii, cu planul lor de înrobire a omenirii, pe de altă parte, patrioții care li se opun. Pe fundalul plandemiei, atât proiectul globalist, cât și ,,planul de salvare a lumii’’ se desfășoară acum pe repede înainte.

De ce nu am auzit până acum de acest plan anti-globalist? Cine sunt misterioșii patrioți care îl susțin pe președintele american? Nu sunt ei niște falși contestatari? De unde știm că nu este încă o operațiune de tip psyops menită să ne anestezieze bruma de rezistență cu drogul unor false speranțe? Sunt întrebări legitime pe care și le poate pune orice cititor.

Intr-o societate a spectacolului totul este realmente răsturnat și adevărul este un moment al falsului. Iată de ce orice informație, orice ,,fapt incontestabil’’ trebuie verificat atent, folosind multiple surse. Problema este că mass-media oficială este preponderent fake news, iar Internetul este o junglă informațională. Trebuie să știi bine ce, unde și cum să cauți. In situația de față, nu este vorba de un război clasic, cu două tabere bine delimitate. Deocamdată, contraofensiva patrioților nu se poate desfășura fățiș. Să nu uităm că mintea publicului este complet infestată de virusul globalist. Oricâte adevăruri și fapte ar prezenta patrioții ( chiar prin vocea autorizată a președintelui Trump ), acestea ar fi respinse de ,,normies’’ (,,normălăii”, cei care acceptă doar adevărurile bătătorite). Pur și simplu nu există în minte un spațiu liber, necontaminat, unde s-ar putea cuibări speranța unei victorii asupra Minunatei Lumi Noi. Mai mult. Dezvăluirea bruscă a Răului Absolut ar fi și mai greu de ingurgitat când acesta este asociat cu persoane publice dintre cele mai cunoscute. Iată de ce patrioții preferă să prezinte adevărul picătură cu picătură în stilul serviciilor secrete, cu mesaje codificate, capcane, folosirea strategică a dezinformării.

Pe la sfârșitul lunii octombrie 2017, individul sau grupul care semnează Q a început să lanseze pe 4CHAN, un boardroom anonim, mesaje criptice cu “indicii”( clues), pe care patrioții din lumea întreagă erau îndemnați să le folosească pentru a căuta și cerceta ei înșiși adevărul. Postările lui Q au dus la apariția și dezvoltarea mișcării Q-anon a ,,soldaților digitali’’. Misiunea lor principală este ,,să educe, să demaște răul, să facă lumină acolo unde este întuneric, să aducă trezire și adevăr. Q-anon i-a învățat pe patrioți cum să se împotrivească agenților Statului Profund/Minunatei Lumi Noi și SĂ NU RENUNȚE NICIODATĂ!’’, scrie un blogger anon.

Într-un interviu difuzat de AmeriCanuck Internet Radio, pe 14 octombrie 2019, generalul american în retragere Paul E. Vallely susține că în spatele enigmaticului Q stă, de fapt, un grup de 800 de specialiști în intelligence. Acest grup, numit ,,Armata Virginiei de Nord” ar fi folosit chiar de președintele Trump care, pretinde generalul Vallely, nu ar avea mare încredere în CIA. Numărul anonilor crește de la o zi la alta. Sunt prezenți nu numai pe Internet, dar și la adunările de susținere a președintelui Trump. Mișcarea Q-anon a făcut dezvăluiri șocante în filmul documentar, în 10 episoade, realizat de Janet Ossebaard din Olanda, ,,cu sprijinul a nenumărați ,,anoni’, din întreaga lume’’.

ps://www.youtube.com/channel/UCthJtvcJZQgfCHG9QOWXjqw

Lansat pe 25 ianuarie 2020, cu un titlu semnificativ: ,,Căderea Cabalei. Sfârșitul lumii pe care o știm noi” (Fall Cabal. The End of the World as We Know It), documentarul înregistrează mai mult de un milion şi jumătate de vizionări. Ceea ce deosebește Fall Cabal de alte filme ,,conspiraționiste’’ despre Minunata Lume Nouă este curajul de a pătrunde în inima Răului Absolut și a-i demasca, cu nume și prenume, pe ticăloși.

,,,Pe plan mondial, copiii sunt furați și vânduți rețelelor de pedofilie ale elitelor. Sunt torturați, violați și uciși ca parte a ceremoniilor satanice. Ucigașii beau sângele copiilor și le mănâncă carnea. Sângele copiilor care au fost traumatizați în mod sever înainte de a muri conține Adrenochrome: un drog natural produs de glanda pineală din creier. Adrenochrome-ul este cel mai scump drog din lume. Dumnezeul pe care îl servesc acești oameni este Satana. Nu-i Dumnezeul Dragostei și a Milei.” (Worldwide, children are stolen and sold to elite paedophile rings. They are tortured, raped, and murdered as part of satanic ceremonies. The murders then drink the children’s blood and they eat their flesh. The blood of children who were severely traumatised before they died, contains Adrenochrome: a natural drug produced by the pineal gland in the brain. Adrenochrome is the highest valued drug in the world. The God these people serve is Satan. It’s not a God of Love and Mercy.’’ ) În film sunt menționate nume grele din lumea artistică, politică, mediul de afaceri și ierarhia bisericească. Acești indivizi nu acționează separate, ci într-o haită cocoțată în vârful piramidei. Asemenea grozăvii depășesc capacitatea emoțională și cognitivă a omului obișnuit. Cu atât mai mult, cu cât samavolniciile satanice nu sunt înfăptuite de niște torționari mărunți. Este vorba de persoane publice arhicunoscute pe plan internațional, cu un statut social înalt, multe dintre ele implicate în activități de caritate și de ocrotire a celor vulnerabili. Doar voința lui Dumnezeu, un efort colosal din partea forțelor înarmate ale Binelui și încrederea a milioane de oameni în victoria finală poate să-i aducă pe acești criminali în fața justiției.

Potrivit lui Janet Ossenbaard, autoarea olandeză a documentarului, ,,oamenii s-au trezit. Spre deosebire de alte revoluții prin care a trecut omenirea, aceasta este revoluția unei noi înțelegeri – înțelegerea felului în care lucrurile sunt manipulate de elite. La care se adaugă voința de a colabora pentru a crea o lume mai bună. O revoluție populară poate reuși doar atunci când există ajutor de sus (at the top). În trecut acest ajutor nu a existat niciodată. Acum însă avem acest ajutor. Iată în ce constă particularitatea revoluției prezente. Avem un aliat la vârf (at the top), un aliat cunoscut drept Q. Nu este un individ, ci un grup de oameni care furnizează informații de top. Eu cred – spune Janet Ossenbaard – că în componența grupului Q se află Donald J. Trump și unii dintre cei mai loiali dintre generalii săi. Fără ajutorul furnizat de la vârfurile armatei, planul care urmează să se desfășoare nu ar avea nici o șansă…Sunt convinsă că există unele componente secrete care vor fi date în vileag în curând. Douăzeci de ani s-a tot lucrat la planul pe care președintele Trump și întreaga echipă Q îl pun acum în aplicare. Planul fiind atotcuprinzător, a fost nevoie de această perioadă lungă pentru a calcula perfect fiecare pas, fiecare mișcare, orice posibil deznodământ a fost analizat atent pentru a plănui următoarea mișcare optimă. Vorbim de calculul probabilităților la cel mai înalt nivel. De unde știm toate acestea? Stim, întrucât Q prevede o evoluție a evenimentelor la care noi, oamenii de rând nu le-am fi întrevăzut vreodată. Președintele Trump oferă indicii (clues) în discursurile sale despre evenimente care vor avea loc, dar cei mai mulți oameni nu le bagă în seamă. Mass-media le ia în derâdere, dar anonii le recunosc și înțeleg modul strălucit de a acționa a lui Q. “

Pentru noi, observatorii lucizi, este un joc de puzzle. Trebuie să colectăm toate bucățile, să le revizuim cu răbdare pentru a da formă și fundal unei imagini totale. În lipsa unui ,,tablou mare’’ nu avem o înțelegere cât de cât corectă a evenimentelor. Ne pierdem în puzderia de amănunte și cădem ușor pradă dezinformării.

Un megaplan de destrămare a Minunatei Lumi Noi trebuie să urmărească câteva obiective esențiale: evitarea unui război mondial devastator, tăierea surselor de finanțare a Deep State-ului globalist, ameliorarea efectelor crizei economice şi o tranziție lină spre un nou sistem economic și financiar mondial. Aceste obiective nu ar putea fi realizate fără colaborarea celor două superputeri militare din lume, SUA și Rusia. Prin arsenalul său de rachete hipersonice (

Sarmat, Poseidon, Avangard ), cel mai bun sistem defensiv și de bruiaj electronic din lume, Rusia a neutralizat opțiunea nucleară a Cabalei. Victoria Rusiei în Siria a demonstrat că Minunata Lume Nouă nu este invicibilă. Tot mai multe țări au început să vorbească deschis despre ,,o lume multipolară”. Chiar şi țări aflate în interiorul lagărului globalist (UE) au început să miște în front. Să fie severitatea plandemiei din Lombardia un avertisment al globaliștilor dat Italiei pentru acțiunile ei suveraniste din ultimul timp?

Între timp are loc o uriașă realiniere militară. Armata americană a început să se retragă din Afganistan și dintr-o mare parte a Orientului Apropiat. Surse Mossad, asociate portalului de ,,intelligence’’ Debkafile, susțin că SUA s-au retras pe 4 aprilie dintr-o altă bază din Iraq. Marele aerodrom de la Habbaniyah Al-Taqaddum, la 74 de kilometri distanță de Bagdad a fost cedat armatei irakiene. Practic, americanii nu mai au trupe în regiunea capitalei Irakului.

In timp ce portavionul Truman părăsește Orientul Mijlociu, presedintele Trump ordonă desfășurarea unei formidabile forțe militare navale și aeriene în Pacific pentru a curma traficul de droguri și, mai ales, traficul de copii şi fete. În SUA la fiecare 40 de secunde dispare fără urmă câte un copil, de parcă a intrat în pământ. Încă de la bun început președintele Trump și-a propus ca obiectiv primordial rezolvarea acestei probleme cu ramificații până în vârful piramidei. Se pare că, sub acoperirea stării de urgență, se desfășoară o amplă operațiune militară de salvare a sutelor de mii de victime ale acestui trafic satanic. Este oare omenirea pregătită să afle adevăruri cutremurătoare?

Pe plan economic, Administrața Trump a început procesul de ,,naționalizare a dolarului”, ceea ce a încercat doar John Kennedy. “ What has just happened is essentially the Federal Reserve Bank and the United States Treasury have now merged into one organization.”. Asta inseamnă practic o nationalizare a FED-ului, presedintele FED-ului primeste acum ordine de la Donald Trump! https://pennswordtwo.com/article/meet-your-new-fed-chairman-president-donald-j-trump.html (articolul este scris din perspectiva anti-Trump) Şi în Rusia are loc o naţionalizare a băncilor, cu Sberbank trecut sub controlul Ministerului de Finanţe concomitent cu consolidarea politică a lui Putin şi înlăturarea prim-mistrului pro-globalist. În ultima conferinţă de presă dinainte de Paştele catolic, Trump a anunţat o înţelegere cu Putin, Mexic şi Arabia Saudită pentru o limitare drastică a producţiei de petrol. Preţul la pompă a galonului de benzină a ajuns în SUA la 90 de cenţi! Trump va anunţa repornirea economiei şi un proiect gigantic de reindustrializare a țării. FDA-ul va da undă hidroxycloroquinei ca tratament pentru Covid-19 şi problema ,,pandemiei’’ va fi rezolvată FARA VACCIN. Trump nu a vorbit niciodată de vaccin, l-a lăsat pe Dr. Fauci în faţă, just for optics. Fauci este în cârdăşie cu eugenistul Bill Gates şi toată mafia BigPharma. Oricum, fortele patriotice încep să acţioneze coordonat pentru distrugerea ordinii globaliste. De exemplu, atât SUA, cât și Marea Britanie refuză să mai finanțeze Organizația Mondială a Sănătății (WHO). Globaliştii işi continuă propaganda lor pentru ca nu cumva popoarele lumii să se trezească, dar soarta lor este pecetluită. În Afganistan, talibanii discută direct cu americanii şi eliberează prizonieri guvernamentali, Arabia Saudită intră în tratative de pace cu Yemenul, în Siria şi Liban e linişte – peace is spreading! Ca totdeauna China joaca la cacealma. Este o coincidenţă zilele acestea că o navă de asalt amfibiu din clasa 075 (copiată dupa o nava de razboi americană) a fost mistuită de flacari în timp ce era ancorată în port? Avertisment?

Omenirea nu mai suportă jugul globalist. Mulţi ar vrea să vadă o acțiune în forță a patrioților cu arestări în masă în rândul globaliștilor, trupe speciale elibând sute de mii de copiii din tunelele Cabalei, tribunale militare, judecarea unor personaje celebre, Soros, Bill Gates sau Hillary Clinton. Probabil puține lucruri de acest gen se vor întâmpla în perioada următoare. Nu asistăm la un alt film realizat de Hollywood. Patrioții vor acționa conform legilor în vigoare și aceasta cere timp și răbdare. În fiecare zi se face însă un alt pas în direcția cea bună. Să nu uităm că patrioții nu controlează mass-media. Nu poți să schimbi peste noapte gândirea unor oameni care au trăit până acum în Matrix.

Nu vom câștiga astăzi. Nu vom câștiga mâine. Dar victoria e sigură. Acolo unde este unul, suntem cu toții. Şi mai ales, cu noi este Dumnezeu cel în Treime.