Un comentariu de peste Ocean al dlui IOAN ISPAS

Ioan Ispas 10 minutes ago

O precizare: Churchill a așeptat momentul în care ambasadorul SUA Harimann a ieșit, pentru a scrie pe șervețel 90% influență sovietică în România. Churchill era un admirator a lui Stalin și a vrut cu acest prilej să se ridice la nivelul lui, adică să trateze de la egal la egal cu Stalin peste capul americanilor.
Că economia românească a fost distrusă prin intermediul cozilor de topor este o axiomă care nu mai trebuie demonstrată.
Cunosc un caz concret, Combinatul Petrochimic Solventul Timișoara care n-a putut fi distrus până când președintele Constantinescu, în 1997, n-a asmuțit poliția și justiția împotriva conducătorilor lui ( după principiul biblic alungă păstorul și turma se va risipi) pe motiv că s-ar fi încălcat embargoul cu Iugoslavia, ceea ce s-a dovedit neadevărat după o luptă de șase ani în justiție.
Între timp combinatul a fost vândut și utilajele sale au fost tăiate bucată cu bucată de către o firmă a soțului lui Rita Mureșan, un apropiat a lui Tăriceanu , și vândute ca fier vechi. Așa s-a adeverit prorocirea lui Petre Roman, fiul lui Walter Roman ( fost Neulander, luptător în Spania împotriva creștinismului, personaj important în nomenclatura comunistă din România), făcută în 1990, că ” industria românească este un morman de fier vechi”.

 

Nota Redacției: Distrugerea României a căpătat un „avânt nestăvilit” pe vremea lui Emil Constantinescu. S-a cam uitat acest detaliu. Invităm pe cei ce cunosc mai multe despre implicarea personală a netrebnicului să posteze pe acest site. Eu voi veni cu detalii despre implicarea numitului Emil Constantinescu în dispariția Băncii DACIA FELIX și în legiferarea vînzării către străini a pământului!