PRIN LEGI VOTATE FRAUDULOS SCRIITORII ROMANI DE VALOARE PRECUM ESTE DOMNUL COLONEL ZARNESCU SUNT TARATI PRIN TRIBUNALE SPRE A FI TERORIZATI , IN TIMP CE ROMANII SUNT SISTEMATIC JEFUITI DE BANII LOR DE PENSII SI SALARII : UNDE SUNT CELE 20 DE MILIARDE DE EURO CARE AU DISPARUT FARA URMA SI DE CARE GUVERNUL ACTUAL TREBUIE SA DEA SOCOTEALA SI NU DA ?????
AUX ARMES, CITOYENS !!! O SPUNE CONSTITUTIA !

Fragment din mult valorosul articol :

Titlu:
Sabin Orcan și-a pus pe chelie tichia de mărgăritar a holocaustului
Posted by
justitiarul
4 hours ago
Link:

Românca redutabilă Cezarina Condurache a relevat în mai multe articole, dar îndeosebi în cartea pe care a coordonat-o – Eroii anticomuniști și Sfinții închisorilor reincriminați de Legea 217/2015 –, că Legea nr. 217/2015 a fost inițiată prin proiectul celor trei ticăloși liberali[119] – Crin Antonescu-Vorbete[120], Andrei Gere și George Scutaru[121] –, dar la votare toți liberalii au ieșit din sală, iar legea a fost votată, la „foc automat“ și în cvasiunanimitate, numai de parlamentarii P.S.D.-ului, ai U.D.M.R. și de cîțiva parlamentari independenți! Parlamentarii ăștia trădători au votat doar din lichelism (citește: pupăncurism) o lege antinațională, care nici măcar nu fusese propusă de ei, doar ca să facă pe plac jidanilor Alexandru Florian[122], Radu Ioanid, Liviu Beliș, Aurel Vainer, Maximilian Marco Katz, Lya Benjamin, Carol Iancu, Michael Shafir, Andrei Cornea, Andrei Oișteanu, Horia-Radu Patapievici, Mihai-Răzvan Ungureanu și altor asemenea dușmani învederați, care beau apa și respiră aerul României!
Vorba lui Victor Ponta: „Pe ăștia și să-i împuști este prea puțin!“

26. Unde sunt cele 20 de miliarde de euroi?!

Trebuie reținut că, așa cum am relevat în cartea mea și cum am repetat, ulterior, în unele articole, ca să fie mai bine cunoscută ideea, netrebnicul șef-rabin Moses Rosen a impus să se scrie pe menora de la sinagoga „Coral“, de pe strada „Sfânta Vineri“, că România „ar fi ucis 400.000“ de jidani, în vremea celui de-Al Doilea Război Mondial, pe cînd, nu demult, președintele Israelului, Shimon Peres, mulțumea României că salvase 400.000 de jidani! Iar Moses Rosen – care sabotase apariția volumului al IX-lea al Operelor lui Mihai Eminescu – pretinsese, înainte să plece în Iad, cîte 50.000 de euroi pe cap de jidan „ucis“ – adică 20 de miliarde de euroi – ca „despăgubire de holocaust“.
Deși președintele Traian Băsescu declarase că România nu are nevoie de un nou împrumut internațional de valută, totuși, în 2009, s-a răzgîndit brusc și a aranjat, repejor, un împrumut taman de 20 de miliarde de euro[123] de la F.M.I. și Banca Mondială. Ca să vezi „coincidență“: Băsescu a cerut un împrumut egal cu „despăgubirea de Holocaust“ pretinsă de escrocul șef-rabin Moses Rosen! Dar imediat, în 2010, guvernul Boc-Băsescu a redus drastic salariile și pensiile, pe motiv că „nu sunt bani“.
Dar unde s-au dus cele 20 de miliarde de euro?! În România NU sunt nicăieri! Guvernul Tudose-Iohannis, ca și Guvernul Boc-Băsescu, se vaită iarăși că nu sunt bani de pensii și salarii, iar nociva alianță P.S.D.-ALDE pertractează, acum, alt împrumut, deși cele 20 de miliarde nu au fost folosite în interesul României!
Diverse o.n.g.-uri antiromânești organizează, discret, manifestații „spontane“ pe niște teme minore, la care participă tot felul de „tineri frumoși și liberi“, dar care nu sunt decît niște „idioți utili“ spălați pe creier. Dar de ce acești „tineri frumoși și liberi“ nu organizează o manifestație non-stop în care să ceară să se arate unde s-au prăpădit cele 20 de milioane de euro?! De ce întregul popor român nu cere să afle urma dispariției acestor 20 de milioane de euro?! Chiar a fost prostit poporul cu televizorul?!
Guvernul actual trebuie somat să arate unde au dispărut cele 20 de miliarde de euro! În mod evident, în economia României nu au intrat, fiindcă nu a apărut nici o îmbunătățire a ei chiar dacă statistica guvernamentală debitează „petardisme“ cu care să dezinformeze poporul drogat cu gunoaie de „știri“ și cu filme de divertisment! Dimpotrivă, a continuat distrugerea țării: s-au închis multe spitale, școli; s-a continuat distrugerea industriei, a agriculturii și a sistemului financiar-bancar, încăput, și el, pe mîna jidanilor; s-a continuat în mod accelerat vînzarea către jidani a pămîntului, a bogățiilor solului și subsolului, a întreprinderilor și a locuințelor confiscate de bănci de la românii ajunși la ananghie; morbiditatea generală a crescut; mortalitatea infantilă a crescut, natalitatea a scăzut, iar „România a devenit groapa de gunoi etnic a Europei“[124], groapa de gunoi industrial și piața de desfacere a mărfurilor de cea mai proastă calitate. Și, bomboana pe coliva României, românii – în proporție de peste patru milioane dintre cei mai buni români sub aspectul pregătirii profesionale, intelectuale și morale – au emigrat, ceea ce constituie cea mai mare migrație din Istoria Universală în timp de pace, adică un dezastru pentru orice popor (se exclud, din comparație, popoarele-sub-continent: chinezii și indienii), cu atît mai grav pentru poporul român, care nu este așa numeros, chiar dacă este al șaptelea din Europa, dar este în continuă îmbătrînire!
Deci, întreb încă o dată, unde sunt cele 20 de miliarde de euro, taman cît ceruse porcul de șef-rabin Moses Rosen?! Am arătat în cartea mea și în cîteva articole: au fost date Israelului ca „despăgubiri de holocaust“! Dar, întrucît economia României este „la pămînt“ și nu mai producem mărfuri pe care să le vindem și să ne plătim datoriile, cele 20 de miliarde de euro DATE ISRAELULUI, ca despăgubire pentru pretinsul „holocaust“ pe care România nu l-a comis, reprezintă genocidul contra poporului român – crimă imprescriptibilă[125], căci acest „împrumut“ făcut cadou Israelului constituie cauza exterminării poporului român! România plătește anual, acum, 1,5 miliarde de euro numai ca dobînzi pentru cele 20 de miliarde de euro dați degeaba Israelului ca „despăgubiri“!

Nota bene – Textul de mai sus, intitulat UNDE SUNT CELE 20 DE MILIARDE DE EURO, a fost scris de dl Vasile Zărnescu și publicat în „Justițiarul” !