Poza gebeleizishelios
gebeleizishelios
.
Crimele iudaice asupra românilor cine le contabilizează?
Anul trecut s-au implinit 80 de ani de la o altă mare tragedie: retragerea administrației romanești din Basarabia și Bucovina de Nord. Atunci, conform informațiilor din arhiva Ministerului Apărării Naționale au ucisi, răniti si dati dispăruti 356 de cadre și 42 876 soldați si gradați romani. Ați citit bine: in doar patru zile, Armata Romană a pierdut 43.232 de oameni. De toate etniile.
Pentru ei nu a existat nicio ceremonie, nicio ședință solemnă, niciun mesaj din partea Președintelui Țării. Deși, după toate legile, ce li s-a intamplat intră la categoria crimă: ei au fost atacați in timp ce se retrăgeau, fără să riposteze.
De ce? Ce vină au avut acești 43.232 de oșteni ai Romaniei? Niciuna, in afară de a indura, fără să riposteze, umilința de a se retrage din țara lor.
Sau poate, vina lor este că au fost atacați, răniți și uciși de către…cine? In niciun caz de către „țăranii basarabeni”, așa cum vehiculează propaganda sovietico-franceză. Ci de alții.
Se pare că in Romania liberă și democratică de azi, romanii au voie să fie doar călăi, iar victimele sunt mereu alții.
Astea sunt „principiile și valorile democratice” de care vorbește președintele Iohannis? Nu cred. Dacă vrem să ne impăcăm cu istoria, atunci trebuie să spunem tot adevărul.
De ce nu ne comemorăm morții căzuți, fără vină, in 1940? Ce fel de stat este acela care tace in fața unei asemenea nedreptăți?
Oare nu putem să ne plangem morții și noi și evreii, cu decență? Sau doar ne dorim culpabilizarea cu orice preț a romanilor?
Știu că mulți ofițeri citesc acest site, așa că le adresez o intrebare: dragi purtători ai sfintei uniforme a Țării, cum puteți accepta tăcerea asta? Nu vă gandiți că acei 43.232 erau ca și voi, la datorie?
Nu vă gandiți că maine, puteți fi voi in locul lor? Dacă și voi veți fi atacați și dezarmați, umiliți din cauza politicienilor iresponsabili, vă veți dori ca urmașii voștri să vă uite?
Sunt sigur că niciun aliat nu ne-a cerut să uităm ce s-a intamplat in 1940. Iar dacă ne-ar fi cerut, datoria și decența cer să nu-i ascultăm!
„Inclinandu-ne fruntile in memoria celor ucisi, arătand urmasilor lor compasiunea si solidaritatea noastră, să avem mereu in minte lecțiile istoriei și să apărăm principiile și valorile democratice! Fără ele, nu avem viitor!”, a spus Președintele Iohannis.
Da, domnule Președinte. Dar să inclinăm in fața TUTUROR victimelor. Altfel, cuvintele dvs nu au nici valoarea hartiei pe care au fost scrise. https://ioncoja.ro/marturii-false-despre-iasi-1941/